Memurlar.Net
Yazdırma Seçenekleri : Renkli Yazdır Siyah Beyaz Yazdır Resimleri Gizle
https://ilan.memurlar.net/ilan/27500/
Yazdırılma Tarihi : 29 Mart 2024 Cuma 14:23

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi, KPSS B puan sırasına göre sözleşmeli 49 hemşire almak için ilana çıktı

Haber Tarihi : 10 Şubat 2014 07:30
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına ilişkin Esaslar ile ek ve değişikliklerine göre 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin B fıkrasına göre istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alınacak olup KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle yerleştirme yapılacaktır.

UNVAN ADEDİ ARANILAN NİTELİKLER
Hemşire 43 Hemşirelik bölümü Lisans mezunu olmak
Hemşire 6 Hemşirelik Bölümü Lisans Mezunu olup, Pediatri kliniklerinde en az 1 yıl çalışmış olma ve belgelendirme şartı aranacaktır.

ARANILAN GENEL KOŞULLAR

1- Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,

2- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

3- Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma. Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.

4- 657 Sayılı Kanunun 53'üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı ile engelli bulunmamak.

5- Erkek adayların askerlikle ilişkisi bulunmaması.

6- Son 1 (bir) yıl içerisinde sözleşmeli personel olarak istihdam edilenlerden, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmemiş olması veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmesini tek taraflı feshetmemiş olmak.

7- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

BAŞVURU ŞEKLİ YERİ, ZAMANI ve İSTENİLEN BELGELER

Adayların bu ilanın gazetede yayım tarihinden itibaren 15 gün içerisinde;

1- Nüfus cüzdan fotokopisi,

2- Diploma veya çıkış belgesinin fotokopisi,

3- 2012 KPSSP; puanını gösteren belge,

4- 2 adet resim ile birlikte Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde bulunan Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir (Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.) KPSS (B) grubu puan sıralamasından sonra alınmaya hak kazanan asıl ve yedek adayların isimleri başvuru bitim tarihinden sonraki üç iş günü içerisinde Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğünce belirlenir. Asıl kazananlardan süresi içerisinde başvuran olmadığı takdirde veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek adaylardan sırasıyla yerleştirme yapılacaktır. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Alınmaya hak kazanan adaylar 7 gün içersinde istenilen belgeleri tamamlayarak Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğüne şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Bu süre içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak teslim etmeyen adaylar haklarını kaybederler.