Adıyaman Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 08 Şubat 2014 08:25, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Adıyaman Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemize, 2547 Sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği hükümlerine göre devamlı statüde çalıştırılmak üzere Öğretim elemanları alınacaktır. Adayların, 657 Sayılı Kanunun 48. maddesindeki ve diğer ilgili mevzuatlardaki şartları taşımaları gerekmektedir. (Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

1 - Yardımcı Doçent Kadrosuna Müracaat Edeceklerin: Yabancı dili belirten bir dilekçe, özgeçmişleri, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ve noter tasdikli mezuniyet belgesi, doktora veya uzmanlık belgesinin noter tasdikli sureti ile başvurmalar gerekmektedir. Yardımcı Doçent kadrolanna Doçentler başvuramazlar.

MÜRACAAT YERİ VE TARİHİ : Yardımcı Doçent adaylarının ilgili birimlere;

ŞAHSEN başvurmalar gerekmektedir.

Yardımcı Doçent Adaylan için yabancı dil sınavının yer ve tarihi ilgili birimlerce bildirilecektir. Müracaatlar ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde yapılmalıdır.

BİRİM BÖLÜM ANABİLİM DAU UNVANI DRC ADET AÇIKLAMA
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Kardiyoloji Yrd. Doç. 1 1 Koroner yavaş akımda LV diyastolik fonksiyonunun doku Doppler EKO ile incelenmesi, Tip 2 DM'de karotis IMT ve epikardiyal yağ ilişkisi konulannda çalışma yapmış olmak.
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Beden Eğitimi ve Spor Yrd. Doç. 3 1 Beden Eğitimi ve Spor alanda doktora yapmış olmak, Bit erkek yüzücülerde yüzme performansları ile apelin ilişkisi konusunda çalışma yapmış olmak.