Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 05 Şubat 2014 07:53, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğünden:

DÜZELTME İLANI

05/02/2014 tarihinde 28904 sayılı Resmi Gazete?de yayınlanan Personel İlanımızda Sağlık Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü Çocuk Gelişimi Anabilim Dalı 1 Profesör kadro ilanımız sehven hatalı yayınlanmıştır. Doğrusu aşağıdaki gibidir. Duyurulur.

Birimi Bölümü Anabilim Dalı Kadro Unvanı Kadro Derecesi Adet Açıklama
Sağlık Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Çocuk Gelişimi Profesör 1 1 Genel Cerrahi alanında çalışmaları olmak

T.C. BİLECİK ŞEYH EDEBALI ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine.2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunun ilgili maddelerine gereğince Profesör,Doçent ve Yardımcı Doçent alınacaktır.Adayların ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içerisinde Profesör ve Doçentlerin Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına Yardımcı Doçentlerin ilgili birime başvurmaları.adayların http://www.bilecik.edu.tr/Dosya/Arsiv/Yonergeler/Ogre1im_Uyeligine_Atanma_ve_ Yukseltilme_Yonergesi.pdf web adresinde mevcut başvuru koşullarını sağlıyor olmalan gerekmektedir.

İSTENEN BELGELER :

Öğretim Üyesi kadrolarına başvuracak adavtann.www.bilecilcedu.tr adresinde bulunan müracaat formu, başvurdukları birim ve Anabılim Dalını belirten dilekçe, özgeçmiş, 2 (iki) adet fotoğraf.öğrenim belgeleri ile yayın listesi ve yayınlan, tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönettiği doktora çalışmalarını, Üniversiteye katkılarını kapsayan belgeleri Profesörler 6 (alt) takım, Doçent ve Yardımcı Doçentler ise 4 (dört) takım dosya ilanla ilgili tüm bilgilere Üniversitemizin www.bilecik.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

Not: Müracaatlar şahsen yapılacak olup, posta yoluyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Birimi Bölümü Anabilim Dalı Kadro Unvan Kadro Derecesi Adet Açıklama
iktisadi ve idari Bilimler Fakültesi iktisat iktisat Profesör 1 1 İktisat Tarihi ve iktisadi Zihniyet Konularında çalışmalan olmak.
Sağlık Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Çocuk Gelişimi Profesör 1 1 Üroloji alanında çalışmaları olmak
İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi Yönetim Biişim Sistemleri Yönetim Bilişim Sistemleri Doçent 2 1 Yönelim Bilişim Sistemleri Alanında doçent unvanı almış olmak ve biişim teknolojileri güvenliği, biişim etiği, elektronik ticaret konularında çalışmalan olmak.
İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Yönetim Bilişim Sistemleri Yardi mcı Doçent 3 1 İşletme Anabilim Dalında doktora yapmış olmak ve Sanal Toplulukların Marka Değeri Üzerine Elkisi konularında çalışmalan olmak.
İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Yönetim Bilişim Sistemleri Yardımcı Doçent 1 1 İşletme Anabilim Dalı, Üretim Yönetimi ve Pazariama Bilim Dalında doktora yapmış olmak ve Toplam Kalite ve Kurumsal Kaynak Planlama Uygula- maları konularında çalışmalan olmak
İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Yönetim Bilişim Sistemleri Yardımcı Doçent 3 1 İşletme Anabilim Dalı, Yönetim ve Organizasyon Bilim Dalında doktora yapmış olmak ve e-öğrenme Kabul Ve Kullanımını Etkileyen Faktörler konularında çalışmalan olmak.