Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 27 Ocak 2014 08:17, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Öğretim Üyesi Alım İlanı

GEBZE YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ REKTORLUĞU'NDEN

Enstitümüz'e 2547 sayılı Kanun uyarınca iki (2) adet Profesör ve (1) adet Doçent alınacaktır. Atama ile ilgili ayrıntılı bilgiye web sitemizzin http://www.gyte.edu.tr adresinden ulaşılabilecektir.

Birimi Bölümü Anabilim Dalı Unvanı Adedi Aranan Nitelikler
MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK YAPI BİLGİSİ PROFESÖR 1 Çelik yapıların deprem performansı ve çelik yapılann depreme dayanıklı tasarımı konulannda çalışmalar yapmış olmak.
MÜHEN- DİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRONİK MÜHEN- DİSLİĞİ TELEKOMÜ- NİKASYON PROFESÖR 1 Kod bölmeli çoklu erişim, ortogonal frekans bölmeli çoklama, işaret uzayı çeşitlemesi, çok antenli tek atlamalı,çok antenli röleli, çok atlamalı haberleşme sistemleri üzerine uluslararası indeksli dergilerde yayınlar yapmış olmak.
MÜHEN- DİSLİK FAKÜLTESİ KİMYA MÜHEN- DİSLİĞİ GIDA TEKNO- LOJİLERİ DOÇENT 1 Eksrüzyon işlemi ve eksruderlerin reaktör olarak kullanımı,sistemde kalma zamanı dağılımı, dondurarak kurutma,süt ürünü ve peynir üretimi ve polifenot ekstraksı- yonu konulannda çalışma yapmış olup ve bu konularda SCI kapsamında uluslararası dergilerde yayınlan olmak.