Balıkesir Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Proje Teknik Elemanı Alım İlanı

İlan Giriş : 23 Ocak 2014 09:05, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Balıkesir Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Proje Teknik Elemanı  Alım İlanı
BALIKESİR ILI DAMIZLIK KOYUN VE KEÇİ YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİNDEN

BALIKESİR ILI DAMIZLIK KOYUN VE KEÇİ YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİNDEN

2013 Yılında Yapılacak Tarımsal Desteklemelere İlişkin Bakanlar Kurulu Kararı (2013/4463), Hayvancılık Desteklemeleri Hakkında Uygulama Esasları Tebliği (2013/29) ve 17.08.2012 tarih ve 1053 Sayılı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarlık Makam Onayı ile uygulamaya konan "Halk Elinde Hayvan Islahı Ülkesel Projeleri" kapsamında, ilimizde yürütülmekte olan "Kıl Keçisinin Halk Elinde Islahı Projesi"nde çalıştınlmak üzere Birliğimizde istihdam edilecek aşağıda belirtilen niteliklere sahip 1 (bir) adet Proje Teknik Elemanı alımı yapılacaktır.

Müracaatların 31.01.2014 tarihi mesai bitimine kadar Balıkesir Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Hayvan Sağlığı, Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü bünyesinde kurulan müracaat kabul bürosuna (Hayvancılık Desteklemeleri Birimi) şahsen yapılması gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılacak müracaatlar değerlendirmeye alınmayacaktır. Müracaatlar üzerinde il Müdürlüğü tarafından ön inceleme yapılacak, başvuru şartlarını taşımayan adayların müracaatları kabul edilmeyecektir. Müracaatları kabul edilen adayların dosyaları Proje Yürütme Kurulu üyeleri tarafından sınav öncesi yeniden değerlendirilecektir. Gerekli şartları taşıyan adaylar Balıkesir Gıda, Tarım ve Hayvancılık il Müdürlüğünde sınava (yazılı/sözlü, mülakat) alınacaktır. Adaylara sınav tarihi ve saati İl Müdürlüğü tarafından daha sonra bildirilecektir.

Projede İstihdam Edilecek Proje Teknik Elemanının Nitelikleri:

a) T.C. vatandaşı olması.

b) Türkiye'de bulunan üniversiteler ile bunlara denkliği kabul edilen yurtdışında kurulu üniversitelerin ziraat fakültesi zootekni bölümü ile veteriner fakülteleri, ziraat fakültelerine bağlı meslek yüksek okullarının hayvancılık bölümleri ile veteriner sağlık teknikerliği mezunu, veteriner sağlık/ziraat teknisyeni (Hayvan Sağlığı Alanı) mezunu olması

c) Askerlikle ilişkisinin bulunmaması veya en az iki (2) yıl tecilli

ç) Arazi çalışmalarını yürütmeye engel halinin bulunmaması.

d) Kamu hizmetlerinden yasaklanmamış olması.

e) En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olması (Projede kullanabileceği bir araca sahip olması tercih sebebidir).

f) Projenin yürütüleceği il veya ilçede ikamet etmesi (Proje materyalinin yoğun bulunduğu yerleşim yerinde ikamet etmesi tercih sebebidir).

Başvuruda İstenecek Belgeler:

a) Müracaat dilekçesi

b) Diploma/ Çıkış belgesinin tasdikli sureti

c) Nüfus cüzdanı sureti (Onaylı-Fotoğraflı)

ç) Askerlikle ilgili durumunu gösterir belge

d) İkametgah belgesi

e) Sürücü belgesi

f) Özgeçmiş, varsa yüksek lisans, doktora mezuniyet belgesi

g) Sabıka kaydı Balıkesir İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu