• Memurlar.Net • Anket • Forum • İlan • Karar • KPSS • Öğretmen • Soru / Cevap • Sözlük • Üye • Video • Foto Galeri

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 2006-07-04T00:32
Son Güncelleme 2018-03-29T02:14

Aşağıda anabilim dalı itibariyle unvan ve şartları belirtilen, Enstitümüz birimlerde açık bulunan kadrolara 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği”nin ilgili maddeleri uyarınca öğretim elemanı alınacaktır.

1 – İstenen Belgeler

1 – Profesör ve doçent kadroları daimi statüde olup, 2547 sayılı Kanun’da belirtilen şartlara haiz adayların dilekçe, iş talep formu, özgeçmiş, 2 adet fotoğraf, doçentlik belgesi, yayın listeleri ile bilimsel çalışma yayınlarını kapsayan dosyayı profesörler 6 nüsha, doçentler 4 nüsha olarak hazırlayarak,

Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına (Gülbahçe Köyü Kampüs alanı Urla-İZMİR) müracaat etmeleri gerekmektedir.

2 – Adayların 657 sayılı Kanun’un 48. maddesindeki şartlar ile kadronun derecesi bakımından atanabilme şartlarını taşımaları gerekmektedir.

3 – Başvuracakların, 2547 sayılı Kanun ile aranan şartları ve yabancı dilde (İngilizce) eğitim-öğretim yapan Yükseköğretim Kurumlarında görev alacak öğretim elemanları için öngörülen atanma şartlarını ve İzmir İleri teknoloji Enstitüsü Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerini sağlamaları gerekmekte olup, sözkonusu kriterler http://www.iyte.edu.tr sitesinden temin edilebilir.

4 – Yurtdışından alınmış diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

5 – Başvuru süresi ilanın yayın tarihinden itibaren 15 (onbeş) gündür. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Birimi Anabilim Dalı Unvan Adet Açıklama
Mühendislik Fak. Kimya Mühendisliği Doçent 1 Adsorpsiyon ve ayırma işlemleri konusunda çalışmaları ve uluslararası düzeyde (SCIE, SSCI,A &HCI, ISI Proceedings ) yayınları olmak.
Mühendislik Fak. Elektrik-Elektronik Müh. Doçent 1 Fiber Optik Haberleşme konusunda çalışmaları ve uluslar arası düzeyde (SCIE, SSCI, A&HCI, ISI Proceedings ) yayınları olmak.
Fen Fak. Biyoloji Profesör 1 Moleküler Biyoloji ve Genetik alanında doktoro yapmış ve doçentlik sonrası yürüttüğü veya yönlendirdiği özgün araştırmalardan kaynaklanan ulusal ve uluslararası düzeyde (SCIE, SSCI, A&HCI ISI Proceedings ) yayınları olmak.
Fen Fak. Biyoloji Doçent 1 Moleküler Biyoloji ve Genetik alanında doktora yapmış, ulusal ve uluslararası düzeyde (SCIE, SSCI, A&HCI, ISI Proceedings ) yayınları olmak.
Fen Fak. Matematik Profesör (*) 1 Geometri konusunda çalışmaları ve doçentlik sonrası yürüttüğü veya yönlendirdiği özgün araştırmalardan kaynaklanan uluslar arası düzeyde (SCIE, SSCI, A&HCI, ISI Porceedings ) yayınları olmak.
Fen Fak. Matematik Doçent (*) 1 Uygulamalı Matematik konusunda çalışmaları ve uluslar arası düzeyde (SCIE, SSCI,A &HCI, ISI Porceedings ) yayınları olmak.
Fen Fak. Kimya Doçent (*) 1 Lazer plazmaların analitik amaçlı kullanımı konusunda bilgi ve tecrübe sahibi olmak ve uluslararası düzeyde (SCIE, SSCI,A &HCI, ISI Porceedings ) yayınları olmak.
Fen Fak. Kimya Doçent (*) 1 Kütle spektrometresinin gaz fazı reaksiyonları, biyolojik uygulamaları ve endüstriyel polimerlerin karakterizasyonu konularında bilgi ve tecrübe sahibi olmak ve uluslar arası düzeyde (SCIE, SSCI,A &HCI, ISI Porceedings ) yayınları olmak.
Mimarlık Fak. Endüstri Ürünleri Tasarımı Doçent 1 Uluslararası düzeyde (SCIE, SSCI,A &HCI, ISI Porceedings ) yayınları olmak.

(*) Kadro aktarması ile ilgili teklifimize YÖK’ten olumlu yanıt geldiği takdirde atama yapılabilecektir

Memurlar.Net
2 hafta önce Ankara Üniversitesi 139 sözleşmeli personel alacak 2 hafta önce Kırıkkale Üniversitesi 121 sözleşmeli personel alacak 6 gün önce Diyanet İşleri Başkanlığı naklen 35 öğretmen alacak 1 hafta önce Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi 30 sözleşmeli personel alacak 1 hafta önce Türkiye İstatistik Kurumu 21 sözleşmeli personel alacak 2 hafta önce Kapadokya Üniversitesi Lisansüstü Öğrenci Alım İlanı Bugün Vakıflar Genel Müdürlüğü 122 sözleşmeli personel alacak 2 hafta önce İzmir Büyükşehir Belediyesi 40 zabıta memuru alacak 1 hafta önce Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü 22 sözleşmeli personel alacak 1 hafta önce Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 12 sözleşmeli personel alacak