İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 04 Temmuz 2006 00:32, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Akademik Personel İlanı

Aşağıda anabilim dalı itibariyle unvan ve şartları belirtilen, Enstitümüz birimlerde açık bulunan kadrolara 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile ?Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği?nin ilgili maddeleri uyarınca öğretim elemanı alınacaktır.

1 ? İstenen Belgeler

1 ? Profesör ve doçent kadroları daimi statüde olup, 2547 sayılı Kanun?da belirtilen şartlara haiz adayların dilekçe, iş talep formu, özgeçmiş, 2 adet fotoğraf, doçentlik belgesi, yayın listeleri ile bilimsel çalışma yayınlarını kapsayan dosyayı profesörler 6 nüsha, doçentler 4 nüsha olarak hazırlayarak,

Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına (Gülbahçe Köyü Kampüs alanı Urla-İZMİR) müracaat etmeleri gerekmektedir.

2 ? Adayların 657 sayılı Kanun?un 48. maddesindeki şartlar ile kadronun derecesi bakımından atanabilme şartlarını taşımaları gerekmektedir.

3 ? Başvuracakların, 2547 sayılı Kanun ile aranan şartları ve yabancı dilde (İngilizce) eğitim-öğretim yapan Yükseköğretim Kurumlarında görev alacak öğretim elemanları için öngörülen atanma şartlarını ve İzmir İleri teknoloji Enstitüsü Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerini sağlamaları gerekmekte olup, sözkonusu kriterler http://www.iyte.edu.tr sitesinden temin edilebilir.

4 ? Yurtdışından alınmış diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

5 ? Başvuru süresi ilanın yayın tarihinden itibaren 15 (onbeş) gündür. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Birimi Anabilim Dalı Unvan Adet Açıklama
Mühendislik Fak. Kimya Mühendisliği Doçent 1 Adsorpsiyon ve ayırma işlemleri konusunda çalışmaları ve uluslararası düzeyde (SCIE, SSCI,A &HCI, ISI Proceedings ) yayınları olmak.
Mühendislik Fak. Elektrik-Elektronik Müh. Doçent 1 Fiber Optik Haberleşme konusunda çalışmaları ve uluslar arası düzeyde (SCIE, SSCI, A&HCI, ISI Proceedings ) yayınları olmak.
Fen Fak. Biyoloji Profesör 1 Moleküler Biyoloji ve Genetik alanında doktoro yapmış ve doçentlik sonrası yürüttüğü veya yönlendirdiği özgün araştırmalardan kaynaklanan ulusal ve uluslararası düzeyde (SCIE, SSCI, A&HCI ISI Proceedings ) yayınları olmak.
Fen Fak. Biyoloji Doçent 1 Moleküler Biyoloji ve Genetik alanında doktora yapmış, ulusal ve uluslararası düzeyde (SCIE, SSCI, A&HCI, ISI Proceedings ) yayınları olmak.
Fen Fak. Matematik Profesör (*) 1 Geometri konusunda çalışmaları ve doçentlik sonrası yürüttüğü veya yönlendirdiği özgün araştırmalardan kaynaklanan uluslar arası düzeyde (SCIE, SSCI, A&HCI, ISI Porceedings ) yayınları olmak.
Fen Fak. Matematik Doçent (*) 1 Uygulamalı Matematik konusunda çalışmaları ve uluslar arası düzeyde (SCIE, SSCI,A &HCI, ISI Porceedings ) yayınları olmak.
Fen Fak. Kimya Doçent (*) 1 Lazer plazmaların analitik amaçlı kullanımı konusunda bilgi ve tecrübe sahibi olmak ve uluslararası düzeyde (SCIE, SSCI,A &HCI, ISI Porceedings ) yayınları olmak.
Fen Fak. Kimya Doçent (*) 1 Kütle spektrometresinin gaz fazı reaksiyonları, biyolojik uygulamaları ve endüstriyel polimerlerin karakterizasyonu konularında bilgi ve tecrübe sahibi olmak ve uluslar arası düzeyde (SCIE, SSCI,A &HCI, ISI Porceedings ) yayınları olmak.
Mimarlık Fak. Endüstri Ürünleri Tasarımı Doçent 1 Uluslararası düzeyde (SCIE, SSCI,A &HCI, ISI Porceedings ) yayınları olmak.

(*) Kadro aktarması ile ilgili teklifimize YÖK?ten olumlu yanıt geldiği takdirde atama yapılabilecektir