İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Çevre ve Orman Bakanlığına Memur Yerleştirmesi Yapılacak

ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre, Çevre ve Orman Bakanlığına memur yerleştirmesi yapılacaktır. Yerleştirme, internet üzerinden, 05-11 Temmuz tarihleri arasında yapılacaktır. Yapılacak yerleştirmeye 2004 KPSS'ye ortaöğretim ve lisans düzeyinde giren adaylar katılabilecektir. Kılavuzda ortaöğretim mezunları için 18, lisans mezunları için 137 kadro bulunmaktadır. İlanı görmek için başlığa tıklayınız.

İlan Giriş : 03 Temmuz 2006 08:54, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Çevre ve Orman Bakanlığına Memur Yerleştirmesi Yapılacak

Çevre ve Orman Bakanlığı kadroları için 2006 tercih kılavuzu


Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığından :

Çevre ve Orman Bakanlığının Bazı Kadrolarına Yapılacak Yerleştirme

Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik hükümleri uyarınca, Çevre ve Orman Bakanlığının açıktan atama yapılacak bazı kadrolarına yerleştirme yapmak amacıyla ortaöğretim ve lisans mezunlarından tercih alınacaktır. Adaylar, bu amaçla hazırlanan Tercih Kılavuzunu ÖSYM?nin www.osym.gov.tr adresine girmek suretiyle inceleyebileceklerdir. Kılavuz, yerleştirme işlemleriyle ilgili kuralları ve tercih yapılacak kadroların sayı ve koşullarını içermektedir.

Adayların bu Kılavuzdaki kadrolardan koşullarını karşıladıklarını tercih edebilmeleri için,

a) Tercihlerin ÖSYM?ye gönderildiği tarihte kadroların gerektirdiği düzeyde bir ortaöğretim veya lisans programından mezun durumda olmaları ve

b) 2004-KPSS?ye girmiş ve bu sınavdan ortaöğretim mezunlarının KPSSP94, lisans mezunlarının KPSSP3 puanını almış olmaları gerekir.

Yukarıda sözü edilen puanlara sahip olan adaylar, koşullarını karşıladıkları kadrolar arasından sıraya koydukları tercihlerini 05-11 Temmuz 2006 tarihleri arasında internet yoluyla yapacaklardır. ÖSYM?ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacaktır.

Kılavuzda, ortaöğretim mezunları için Bilgisayar İşletmeni ile Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni olmak üzere toplam 18; lisans mezunları için Biyolog, Kimyager, Mühendis ve Şehir Plancısı olmak üzere toplam 137 kadro bulunmaktadır. Ortaöğretim ile lisans mezunlarının toplam kadro sayısı 155?tir.

İlgili adaylara duyurulur.