Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 06 Ocak 2014 07:51, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN İLAN OLUNUR

Üniversitemiz ilgili biriminde açık bulunan aşağıda anabilim dalı ile unvan ve koşulları belirtilen kadroya 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun ilgili maddelerine göre öğretim üyesi alınacaktır.

İsteklilerin, başvurularını 06 - 20 Ocak 2014 tarihleri arasında aşağıdaki açıklamalar doğrultusunda yapmaları gerekmektedir.

Başvuru, Rektörlüğümüze (Yazı İşleri Müdürlüğü'ne) yapılacak olup,DEVAMLI STATÜ'ye göre atama yapılacaktır. Adayların Hacettepe Üniversitesi Senatosu tarafından kabul edilmiş ve YÖK tarafından onaylanmış kriterleri (http://www.hacettepe.edu.tr/TR,553/ atama-kriterleri.html adresinden öğrenilebilir) karşılamış olmaları gerekmektedir. Bu kriterleri karşılamayanların başvuruları işleme konulmayacaktır. Hacettepe Üniversitesi Atama Kriterlerini karşılamış olmak, kadro ilanlarına başvurmak için asgari şartlar olup, kadroya atanma hakkı doğurmaz.

Adaylar, http://www.hacettepe.edu.tr/TR,553/atama-kriterleri.html Web adresinden temin edecekleri özgeçmiş ve akademik etkinlik formlarını doldurarak; 2 adet vesikalık fotoğraf, nüfus cüzdanı sureti, diploma ve öğrenim durumunu gösterir belge ile 6 nüsha olarak hazırlayacakları yayın dosyalarını bu amaca uygun kutu içerisinde bir dilekçe ile birlikte teslim edeceklerdir. Posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

EĞİTİM FAKÜLTESİ

İlköğretim Matematik Eğitimi Profesör 1