KKK Muvazzaf/Sözleşmeli Subay Alım İlanı

İlan Giriş : 20 Haziran 2006 00:39, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
KKK Muvazzaf/Sözleşmeli Subay Alım İlanı

KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞINA MUVAZZAF/SÖZLEŞMELİ SUBAY STATÜSÜNDE PERSONEL ALINACAKTIR.

1.ALIM FAALİYETLERİ:

a.Kara Kuvvetleri Komutanlığının, muvazzaf ve sözleşmeli subay ihtiyacını karşılamak amacıyla en az 4 yıllık fakülte ve yüksek okul mezunları arasından sınavla,

(1) Hukuk fakültesi mezunlarından askeri hâkim sınıfına muvazzaf subay,

(2) PİYADE,TANK,TOPÇU,HAVA SAVUNMA, İSTİHKAM, MUHABERE, ULAŞTIRMA, LEVAZIM, ORDUDONATIM, PERSONEL, MALİYE, TABİP, ECZACI, DİŞ TABİBİ, VETERİNER, ÖĞRETMEN (ELEKTRONİK, EDEBİYAT, TARİH, FİZİK, KİMYA, MATEMATİK, REHBERLİK, İŞLETME, BEDEN EĞİTİMİ), MÜHENDİS (HARİTA, BİLGİSAYAR, ELEKTRONİK, ENDÜSTRİ, İNŞAAT, KİMYA, MAKİNE) sınıflarında sözleşmeli subay statüsünde personel alınacaktır. Tabip ve diş tabibi sınıflarında erkek/bayan, diğer tüm sözleşmeli subay sınıf ve branşlarında erkek alımı yapılacaktır.

b.Muvazzaf subaylığa (Askeri Hâkim);

(1) Kıtada basan göstermiş ve bir hukuk fakültesi bitirmiş bulunan yedek subaylardan askerlik görevleri sırasında istemde bulunanlar (Terhisli olan adaylar Asleri Hâkim Sınıfına Muvazzaf Subaylık için başvuruda bulunamayacaktır),

(2) Kendi nam ve hesabına hukuk fakültesini bitiren bayanlar ile aynı durumda olan ve askerliğini yapmamış erkek vatandaşlardan istemde bulunanlar başvurabilecektir.

c. Sözleşmeli subaylığa;

(1) Askerlik hizmetini yapmakta olan yedek subay öğrenciler, yedek subaylar, kısa dönem erbaş/erler, (2) Askerlik hizmetini yapmamış olan erkek adaylar,

(3) Askerlik hizmetinden terhis olmuş yedek subay ve kısa dönem erbaş/erler başvurabileceklerdir.

2.BAŞVURU ŞEKLİ VE TARİHİ

a.İlk başvuru için başvuru kılavuzu ve formlar Tugay ve eşidi seviyedeki birlik, karargah ve kurumlardan, Askerlik Şubesi/Dairesi Başkanlıklarından, Kara Kuvvetleri Personel Temin Merkezi Komutanlığından temin edilebilecektir.

b.Başvurular 19 Haziran-14 Temmuz 2006 tarihleri arasında K.K.Per.Tem.Mrk.K.hğı 06620 CEBECİ /ANKARA adresine şahsen veya posta ile yapılacaktır.

c.Başvuru tarihini geciktiren veya nitelikleri uygun olmayan adaylann müracaatlarına işlem yapılmayacaktır. Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

ç.Muvazzaf/Sözleşmeli subay temin faaliyeti ile ilgili daha fazla bilgiye ve adaylarda aranan niteliklere başvuru kılavuzlanndan ve K.K.K.lığının www.kkk.tsk.mil.tr internet adresinden ulaşılabilirsiniz.