Bursa Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 30 Aralık 2013 13:55, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Bursa Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Bursa Teknik Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu?nun 48. maddesi ile 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu kanuna dayalı olarak çıkartılan ilgili yönetmelik hükümleri ve ?Bursa Teknik Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Başvuru Koşulları ve Değerlendirme Esasları? doğrultusunda öğretim üyesi alınacaktır. İlan edilen kadrolar, ilanın Resmi Gazetede yayımlandığı tarih itibariyle başlar, on beşinci (15.) günün mesai saati bitiminde sona erer. Ayrıntılı bilgi ve formlar Üniversitemizin (www.btu.edu.tr ) web sayfasının duyurular bölümünde mevcuttur.

İlan olunur.

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

ÖĞRETİM ÜYESİ ALIMI İLAN TABLOSU

BİRİMİ: DOĞA BİLİMLERİ, MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
S.NO BÖLÜM ANABİLİM DALI KADRO UNVANI DERECE ADET ARANAN NİTELİKLER
1 Makine Mühendisliği Makine Mühendisliği Profesör 1 1 Eklentili Sistemlerin Titreşimi. Hasar Tespitinde Dalgacık Yöntemi, Kam Mekanizmalar ve Esnek uzuvlu Mekanizmalar alanında çalışmış olmak.
2 Gıda Mühendisliği Gıda Mühendisliği Profesör 1 1 Gıda Reolojisi konusunda çalışmış olmak. İngilizce ders verme yeterliğine sahip olmak.
3 Matematik Matematik Doçent 1 1 Sonlu genelleştirilmiş poligonların Hecke cebirinin integral yapısı konusunda çalışmış olmak. İngilizce ders verme yeterliğine sahip olmak.
4 Mekatronik Mühendisliği Mekatronik Mühendisliği Profesör 1 1 Güç denetim sistemleri ve taşıt kontrol sistemleri konularında çalışmış olmak.
5 Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Elektronik Mühendisliği Doçent 2 1 Çok değerli lojik ve ilgili devre yapıları konularında çalışmış olmak. İngilizce ders verme yeterliğine sahip olmak.
6 Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Elektronik Mühendisliği Yardımcı Doçent 5 1 Ses ve ses işleme ses kaynak ayrıştırma, ses ve görüntü damgalama konularında çalışmış olmak. İngilizce ders verme yeterliğine sahip olmak.
BİRİMİ: ORMAN FAKÜLTESİ
1 Orman Mühendisliği Orman Mühendisliği Profesör 1 1 Ormancılıkta transport, CBS-tabanlı karar destek sistemleri ve yöneylem araştırması uygulamaları konularında çalışmış olmak. İngilizce ders verme yeterliğine sahip olmak.

BAŞVURU ADRESİ:

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

Personel Daire Başkanlığı

152 Evler Mahallesi Eğitim Cad. 1.Damla Sokak No: 2/10 Yıldırım - BURSA

Tel 0.224. 314 16 17 ? 0.224. 314 16 65