AB Eğitim ve Gençlik Prog. Mer. Avrupa Dil Ödülü Uygulaması

İlan Giriş : 14 Haziran 2006 00:24, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
AB Eğitim ve Gençlik Prog. Mer. Avrupa Dil Ödülü Uygulaması

TC.
BAŞBAKANLIK
DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI
Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi
Başkanlığı

DUYURU

Merkez Başkanlığımız Leonardo da Vinci (Mesleki Eğitim) Programı Genel Koordinatörlüğünce yürütülen Avrupa Dil Ödülü etkinliği çerçevesinde, dil öğretimi ve öğrenimi alanındaki yeni ve yaratıcı dil uygulamalarına ödül verilecektir.

Bu ödülün amacı, dil eğitimi veren kurum/kuruluşların dil öğretimi alanındaki özgün araştırmalarını, çalışmalarını ve uygulamalarını değerlendirmek, desteklemek, çalışmalarına güç katabilmek ve Avrupa dillerinin öğretimini teşvik etmektir.

Ödül için resmi ve yarı-resmi kurum ve kuruluşlar ile özel hukuk hükümlerine tabi kurum, kuruluş ve işletmeler başvurabilir.

Başarılı proje sahibi kuruluşlara AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca Avrupa boyutunda prestij sağlayacak olan AB Komisyonu'nun eğitimden sorumlu Komisyon Üyesi ile Merkez Baş-kanlığı'ndan sorumlu Bakan tarafından imzalanmış bir belge verilecektir.

Başvuruda bulunmak isteyenler için gerekli bilgiler ve başvuru belgeleri Merkez Başkanlığımızın www.ua.gov.tr/ado adresinde yer almaktadır. Ayrıca, konu ile ilgili daha fazla bilgi için Merkezimiz uzmanlarından İbrahim ERBİR ([email protected]) ile iletişime geçilebilir.

Son başvuru tarihi 15 Eylül 2006'dır.

Adres : Hüseyin Rahmi Sok, No:2 06680 Çankaya/ANKARA

Tel : O 312 409 61 15

Faks : O 312 409 60 98