Abdullah Gül Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 28 Aralık 2013 09:45, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Abdullah Gül Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine öğretim üyesi alınacaktır. Müracaatlar ve Atamalar; 2914 sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri gereğince yapılacaktır. İlanla ilgili tüm bilgilere Üniversitemizin www.agun.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

BİRİMİ ÜNVANI BÖLÜM DER ADET ARANAN NİTELİKLER
İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ Yrd. Doç. Dr. (1.2,3) işletme 3 1 İşletme yönetimi alanında doktora ve lisans derecesine sahip olmak, fınans ve pazarlama konularında tecrübeli olmak, ürün geliştirme, pazarlama, sürdürülebilir ürünler için tüketici davranışları alanlarında araştırma çalışmaları ve yayınları bulunmak.
MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİL. FAK. Yrd. Doç. Dr. (1.2.3) Elektnk -Elektronik Müh. 3 1 Biyo Mikro/ Nano elektromekanik sistemler (MEMS/NEMS), nano -mekanik- biyo sensörler ve dağılım tabanlı algılama ( diffraction based sensing ) konularında araştırma çalışmaları ve uluslararası taranan bilimsel dergi yayınları bulunmak, teonk ve pratik deneyimi olmak ve bu alanlardaki çalışmalara hitap eden bir doktora derecesine sahip olmak.
MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİL. FAK. Yrd. Doç. Dr. (1,3) İnşaat Mühendisliği 4 1 Matematik bölümünden doktoralı, geometri, algebrik geometri ve topoloji alanlarında araştırma çalışmaları ve uluslararası yayınlan bulunmak ve bu alanlardaki çalışmalara hitap eden bir doktora derecesine sahip olmak.

1- Eğitim-öğretim %100 İngilizce olacağından bütün kadrolara yapılacak müracaatlar Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığının 28.06.2009 tarih 27272 sayı ile Resmi Gazetede yayınlanan yönetmeliğinin 7'inci maddesinin 3'üncü fıkrasının (b) ve (c) bentlerinde belirtilen yabancı dil yeterlilik şartlarına haiz olması gerekmektedir.

2- Tercihen dünyanın ilgili alanda prestijli ve önde gelen üniversitelerinden doktoralı olmak ve doktora sonrası teorik ve deneysel araştırma çalışmaları ve tecrübeleri bulunmak.

3- Araştırma ve yayınları ile Üniversitemize ciddi katkı yapma potansiyeli bulunmak.