Batman Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 27 Aralık 2013 09:07, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Batman Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

BATMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz birimlerinde istihdam edilmek üzere, 2547. 2914 sayılı Kanun ve ilgili Yönetmelik esasları ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanun'un 48. maddesindeki genel hükümler, ilanda belirtilen diğer koşullar ve Üniversitemiz Senatosunca belirlenen Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterleri doğrultusunda Profesör, Doçent ve Yardımcı Doçent alınacaktır. Profesör kadroları daimi statüde olup, adayların başvurdukları anabilim dalını belirten dilekçelerine; özgeçmişlerini, nüfus cüzdan fotokopisi, hizmet belgelerini, 2 adet fotoğraf, Lisans, Yüksek Lisans ve doktora diploma örnekleri ile doçentlik belgeesinin onaylı örneği, yayın listelerini, Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerinde yer alan Ek-6 Puanlama Şablonunun doldurulmuş örneği, yayınlardan birini başlıca araştırma eseri olarak gösteren bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 (altı) takım dosyayı ekleyerek Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına, (bilimsel çalışma ve yayınlar CD ortamında da gönderilecek) Doçent kadroları daimi statüde olup, adayların başvurdukiarı anabilim dalını belirten dilekçelerine; özgeçmişlerini, nüfus cüzdan fotokopisi, hizmet belgelerini, 2 adet fotoğraf, Lisans, Yüksek Lisans ve doktora diploma örnekleri ile doçentlik belgeesinin onaylı örneği, yayın listelerini, Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerinde yer alan Ek-6 Puanlama Şablonunun doldurulmuş örneği, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) takım dosyayı ekleyerek Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına, (bilimsel çatışma ve yayınlar CD ortamında da gönderilecek) Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adaylar; başvurdukları programı belirten dilekçelerine özgeçmiş, nüfus cüzdan fotokopisi, askerlik belgesi, öğrenim belgeleri (lisans, yüksek lisans, doktora/ uzmanlık belgesi), 2 adet fotoğraf, yayın üstesi, Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerinde yer alan Ek-6 Puanlama Şablonunun doldurulmuş örneği ile birlikte Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını kapsayan eserlerden 4 (dört) takım dosyayı ekleyerek Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığına (bilimsel çalışma ve yayınlar CD ortamında da gönderilecek) başvuracaklardır.

- Müracaat Süresi, ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gündür. Başvurular şahsen veya posta ile yapılacak olup, süresi içinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli dosyalar ile Postadaki gecikmeden dolayı süresinde ulaşmayan başvurular dikkate alınmayacaktır. Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması ve belgelendirilmesi şarttır.

İLANEN DUYURULUR.

İlan Başlangıç Tarihi: 27.12.2013

Son Başvuru Tarihi: 10.01.2014

BİRİMİ BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI ÜNVAN DRC AÇIKLAMA
FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ SANAT TARİHİ SANAT TARİHİ PROFESÖR 1  
ARKEOLOJİ ARKEOLOJİ PROFESÖR 1  
SOSYOLOJİ KURUMLAR SOSYOLOJİSİ PROFESÖR 1  
TARİH YENİÇAĞ TARİHİ PROFESÖR 1  
SANAT TARİHİ SANAT TARİH DOÇENT 1  
TARİH ORTAÇAĞ TARİHİ DOÇENT 1 ilgili Anabılim Dalında çalışmaları olmak.
MATEMATİK ANALİZ VE FONKSİYONLAR TEORİSİ DOÇENT 2 ilgili Anabılim Dalında Doktora yapmış olmak.
BİYOLOJİ BOTANİK DOÇENT 3 Bitki Fizyolojisi Alanında çalışma yapmış olmak.
TARİH YENİÇAĞ TARİHİ YARDIMCI DOÇENT 2 ilgili Anabılim Dalında Doktora yapmış olmak.
TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ESKİ TÜRK DİLİ YARDIMCI DOÇENT 4 ilgili Anabilim Dalında Doktora yapmış olmak.
TARİH TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARİHİ YARDIMCI DOÇENT 4 İlgili Anabilim Dalında Doktora yapmış olmak.
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ MÜZİK   DOÇENT 1 Müzikoloji alanında çalışma yapmış olmak.
RESİM RESİM DOÇENT 1 İlgili alanda çalışma yapmış olmak.
SİNEMA VE TELEVİZYON   YARDIMCI DOÇENT 4 Lisansını Güzel Sanatlar Fakültesi ya da iletişim Fakültelerinin ilgili bölümlerinden birinde tamamlamış olmak.
SERAMİK SERAMİK YARDIMCI DOÇENT 4 Seramik Malzemeler karekterizasyonu konusunda çalışmaları olmak.
İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER ULUSLARARASI İLİŞKİLER PROFESÖR 1  
SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ HUKUK BİLİMLERİ ANABİLİM DALI PROFESÖR 1 Siyast ve Sosyal Bilimler Anabilim dalında doktora yapmış olmak.
İKTİSAT İKTİSAT POLİTİKASI PROFESÖR 1  
ULUSLARARASI İLİŞKİLER BÖLÜMÜ ULUSLARARASI İLİŞKİLER DOÇENT 1 ilgili Anabilim Dalında Doktora yapmış olmak.
İSLETME ÜRETİM YÖNETİMİ VE PAZARLAMA YARDIMCI DOÇENT 1 Üretim Yönetimi ve Pazarlama alanında çalışmaları olmak
ULUSLARARASI İLİŞKİLER SİYASİ TARİH YARDIMCI DOÇENT 3 Siyasi Tarih Alanında çalışmaları olmak
ULUSLARARASI İLİŞKİLER ULUSLARARASI İLİŞKİLER YARDIMCI DOÇENT 4 Uluslararası ilişkiler alanında doktora yapmış olmak
İSLETME YÖNETİM VE ORGANİZASYON YARDIMCI DOÇENT 4 Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalında Doktora yapmış olmak.
KOZLUK MESLEK YÜKSEKOKULU     PROFESÖR 1 iktisadi ve idari Bilimler Fakültesi Mezunu olup iktisat alanında Doktora yapmış olmak
    DOÇENT 1 Mühendislik- Mimartk Fakültesi inşaat Mühendisliği Bölümü mezunu olup inşaat Mühendisliği alanında Doktora yapmış olmak
MESLEK YÜKSEKOKULU     YARDIMCI DOÇENT 1 Mühendislik Fakültelerinin Makine Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olup, Mekanik ABD'da doktora yapmış olmak.
MÜHENDİSLİK- MİMARLIK FAKÜLTESİ METALÜRJİ VE MALZEME MÜH. MALZEME BİLİMİ PROFESÖR 1 ilgili Anabilim Dalında Doktora yapmış olmak.
MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ KONSTRÜKSİYON VE İMALAT DOÇENT 1 Makine Mühendisliği Bilim alanında doçent unvanı almış olmak
İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ   DOÇENT 3 inşaat Mühendisliği alanında doktora yapmış olmak
ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜH. ELEKTRİK MAKİNALARI YARDIMCI DOÇENT 3 Paralel Aktif Güç Filtreleri konusunda çalışmış olmak.
İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ YAPI YARDIMCI DOÇENT 3 inşaat Mühendisliği alanında doktora yapmış olmak
BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BİLGİSAYAR YAZILIMI YARDIMCI DOÇENT 3 Bilgisayar Mühendisliği bölümü veya Elektrik- Elektronik Mühendisliği Bölümünde doktora yapmış olmak
MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ MEKANİK YARDIMCI DOÇENT 4 Tabakalı Kompozitlerin Darbe Davranışı konusunda çalışmaları olmak
İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ GEOTEKNİK YARDIMCI DOÇENT 4 inşaat Mühendisliği alanında doktora yapmış olmak
SAĞLIK HİZMET- LERİ MESLEK YÜKSEKOKULU     PROFESÖR 1 Fakülte veya Yüksekokulların Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü Lisans Mezunu Olmak
    DOÇENT 2 Fakülte veya Yüksekokulların Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü Lisans Mezunu Olmak
SAĞLIK YÜKSEKOKULU BESLENME VE DİYETETİK   PROFESÖR 1 Fakülte veya Yüksekokulların Beslenme ve Diyetetik Bolümü mezunu olup, aynı alanda Doktora yapmış olmak.
HEMŞİRELİK   PROFESÖR 1 Fakülte veya Yüksekokulların Hemşirelik Bölümü mezunu olup. aynı alanda Doktora yapmış olmak.
HEMŞİRELİK   PROFESÖR 1 Fakülte veya Yüksekokulların Hemşirelik Bölümü mezunu olup, aynı alanda Doktora yapmış olmak.
BESLENME VE DİYETETİK   DOÇENT 1 Fakülte veya Yüksekokullann Beslenme ve Diyetetik Bölümü mezunu olup, aynı alanda Doktora yapmış olmak.
HEMŞİRELİK   DOÇENT 2 Tıp Fakültesi veya Fekülte veya Yüksekokullann Hemşirelik Bölümü lisans mezunu olup, tıpta uzmanlık veya hemşirelik alanında doktora yapmış olmak.
HEMŞİRELİK   YARDIMCI DOÇENT 4 Fakülte veya Yüksekokullann Hemşirelik Bölümü mezunu olup, aynı alanda Doktora yapmış olmak.
  İMALAT MÜHENDİSLİĞİ   PROFESÖR 1 Mühendislik veya Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Mezunu olup, imalat Mühendisliği ABD'da Doktora yapmış olmak.
  ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ   PROFESÖR 1 Mühendislik veya Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Mezunu olup, Enerji Sistemleri Mühendisliği ABD'da Doktora yapmış olmak.
  OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ   PROFESÖR 1 Mühendislik veya Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Mezunu olup, Otomotiv Mühendisliği ABD'da Doktora yapmış olmak.
TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İMALAT MÜHENDİSLİĞİ   DOÇENT 1 Mühendislik veya Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Mezunu olup, imalat Mühendisliği ABD'da Doktora yapmış olmak.
  ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ   DOÇENT 1 Mühendislik veya Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Mezunu olup. Enerji Sistemlen Mühendisliği ABD'da Doktora yapmış olmak.
  ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ   DOÇENT 1 Mühendislik veya Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Mezunu olup, Enerji Sistemleri Mühendisliği ABD'da Doktora yapmış olmak.
  OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ   DOÇENT 3 Mühendislik veya Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Mezunu olup, Otomotiv Mühendisliği ABD'da Doktora yapmış olmak.
TURİZM TURİZM VE OTELCİLİK İŞLETMECİLİĞİ   PROFESÖR 1  
İŞLETMECİLİĞİ TURİZM VE OTELCİLİK İŞLETMECİLİĞİ   DOÇENT 3  
VE OTELCİLİK TURİZM VE OTELCİLİK İŞLETMECİLİĞİ   YARDIMCI DOÇENT 4 Turizm alanında doktora yapmış olmak
YÜKSEKOKULU TURİZM VE OTELCİLİK İŞLETMECİLİĞİ   YARDIMCI DOÇENT 5 Alman Dil Eğitimi alanında doktora yapmış olmak
  TURİZM VE OTELCİLİK İŞLETMECİLİĞİ   YARDIMCI DOÇENT 5