Maliye Bakanlığı sözleşmeli hemşire alım ilanı

İlan Giriş : 27 Mayıs 2006 00:31, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Maliye Bakanlığı sözleşmeli hemşire alım ilanı

Hürriyet/ 27.05.2006

MALİYE BAKANLIĞI TASFİYE İŞLERİ DÖNER SERMAYE
İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ANKARA İŞLETME BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN;

4857 sayıh İş Kjnuounun 81. rmddesi ile İşyeri Sağlık Birimleri ve İşyeri Hekimlerinin Görevleri ile Çalışma Usul ve Esaslan Hakkında Yönetmelik Hükümleri uyarınca, Maliye Bakanlığı Döner Sermaye işletmeleri Genel Müdürlüğü Ankara İşletme Bölge Müdürlüğünde çalıştıtılmak üzere Bakanlığımızda boş bulunan sözleşmeli Hemşire pozisyonunda, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4B maddesine istinaden ilk defa görevlendirilmek üzere sözlü sınav yapılmak suretiyle sözleşmeli personel alınacaktır.

Sözlü sınav 05.07.2006 Çarşamba günü saat 10.30'da Ankara'da Tasfiye İşleri Döner Sermaye İşletmeleri Genel Müdürlüğü Ankara İşletme Bölge Müdürlüğü Şaşmaz Mevkii Türkkusu Yanı Etimesgut ANKARA adresinde yapılacaktır.

I-SINAVA KATILMAK İSTEYENLERDE ARANILACAK ŞARTLAR

A-GENEL ŞARTLAR:

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu
b) Sınav tarihi itibariyle 50 yaşını doldurmamış olmak (05.07.1976 tarihinden sonra doğmuş) olmak.
c) Görevini yapmasına enel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.
d) Yapılacak inceleme ve soruşturma sonucunda hemşire olarak çalışmalarına engel bir durumu bulunmamak

B-ÖZEL ŞARTLAR

a) En az Sağlık Meslek Lisesi mezunu olmak
b) Yetkili makamlarca onaylanmış işyeri hemşireliği sertifikasına sahip olmak.

2- İSTENİLEN BELGELER

a) Maliye Bakanlığı Ankara İşletme Bölge Müdürlüğü Personel ve İdari işler Sübesi Müdürlüğünden alınacak ve müracaat sahibi tarafından doldurulacak İş Talep formu
b) Noterden Onaylı diploma veya mezuniyet belgesi örneği.
c) Noterden Onaylı işveri Hemşireliği sertifikası.
d) Adli sicil belgesi
e) Kamu veya özel sektörde hemşire olarak görev almış ise buna dair belge
f) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmadığına dair tam teşekküllüresmi bir hastaneden "sınav tarihinden en fazla 6
ay önce alınmış sağİik kurulu raporu. (Sözlü sınavı kazanana tarafından sözlü tarihinden itibaren bir hafta içinde îdareye verilecektir)
g) ikametgah belgesi
h) Onaylı nüfus cüzdanı örneği
ı) İki adet vesikalık fotoğraf

3- BAŞVURU
Başvurular, en geç 16.06.2006 Cuma guaû mesai bitimine kadar "T.C. Maliye Bakanlığı Ankara İşletme Bölge Müdürlüğü Personel ve İdari İşler Şubesi Müdürlüğü Şaşmaz Mevkii Türkkuşu Yanı Etimesgut/ ANKARA adresine şahsen veya son başvuru tarihinde Bölge Müdürlüğümüze ulaşacak şekilde posta posta ile yapılabilir. Bu tarihten sonra yapılacak müracaatlar ile postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

4- SINAV ŞEKLİ VE BAŞARI

A) Sınav sözlü olmak üzere tek aşamada yapılacaktır.
b) Sözlü sınav, mesleki bilgi ve beceri ölçer nitelikte olacaktır.
c) Sözlü sınav sonuçları sınav komisyonu tarafından müteakip Ankara İşletme Bölge Müdürlüğü ilan panosunda ilan edilerek duyurulacaktır.
d) Sözlü sınavdan başarılı olanlardan gerçeğe aykırı beyanda bulundukları tespit edilenler ise istenen belgeleri ibraz edemeyenler başarız addolunur.

5- MESLEKİ TECRÜBENİN BELİRLENMESİ

Hemşire olarak 657 sayılşı Kanuna tabi veya aynı Kanunun 4/B maddesi ile 399 sayılı KHK'ya tabi sözleşmeli statüdeki hizmetler ile Sosyal Sigortalar Kanununa tabi özel kesimde hemşire olarak çalışılan hizmetler belgelendirilecektir.