Kara Harp Okulu Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 23 Mayıs 2006 00:22, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kara Harp Okulu Akademik Personel İlanı

KARA HARP OKULU KOMUTANLIĞINDAN DUYURU

* Kara Harp Okulu birimlerinde istihdam edilmek üzere, aşağıda belirtilen şartlara haiz öğretim üyeleri alınacaktır.

* Başvuracak adayların 4566 sayılı Harp Okulları Kanununun 18 nci maddesinde ve Kara Harp Okulu yardımcı doçentliğe yükseltilme ve atama kriterlerinde belirtilen şartları taşımaları ve yapılacak yabancı dil sınavında başarılı olmaları gerekmektedir. Bilim alanı bir yabancı dil ile ilgili olanlar, bu sınavı başka bir yabancı dilde vermek zorundadırlar
(4 Kasım 1981 tarihli ve 2547 sayılı Yüksek Öğretim Kanununun 24 ncü maddesinde belirtilen yabancı dil sınavında başarılı olanlardan, ayrıca yabancı dil sınavına girme şartı aranmaz).

* Adaylar; ilgili alana ait doktora belgesi, nüfus cüzdanı sureti, 12 yaşından büyük çocukları ile eşinin ve kendisinin 9?ar adet fotoğrafı ve ?Kara Harp Okulu Akademik Kadrolara Yükseltme ve Atanma Esasları?nda belirtilen doküman ve yayın listesini 6 adet dosya halinde, bizzat müracaat edeceklerdir.

* Yardımcı doçentliğe önermede ve atamada askeri personele öncelik verilecektir.

* Yardımcı doçentler daimi statüde görev yapacaklardır.

* Öğrenim belgesini yurt dışından almış olanların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

* Adaylar sadece bir ana bilim dalına müracaat edeceklerdir.

* Yardımcı Doçent kadrosuna, profesör ve doçentler müracaat edemezler.

* İlan şartlarını taşıyan adayların ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde 03 Haziran 2006 saat 17.00?ye kadar KHO K.lığı Merkez Ş.Md.lüğü,Bakanlıklar / ANKARA
adresine şahsen müracaat edeceklerdir. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

* Yabancı Dil Sınav yeri ve tarihi KHO K.lığınca daha sonra tespit edilip adaylara ayrıca bildirilecektir.
* İnternet adresimiz : www.kho.edu.tr'dir.
* İrtibat telefonları : 0 312 4175190/2151-2331'dir. İlgililere duyurulur.

UNVANI: Yardımcı Doçent

Kontenjanlar her unvan için 1 kişidir

ANA BİLİM DALI GÖREVİ BRANŞI Asker Personel İçin AÇIKLAMALAR
SINIFI (1) RÜTBESİ (2)
Temel Sosyal Bilimler Uluslar arası İlişkiler Öğretim Elemanı Hukuk Öğretmen Binbaşı * Uluslar arası ilişkiler alanında doktora yapmış olmak, * Barış, savaş, barışı koruma, NATO alanlarında çalışmalar yapmış olmak.
Temel Sosyal Bilimler Tarih Öğretim Elemanı Tarih Öğretmen Binbaşı * Türkiye Cumhuriyeti İnkılap Tarihi alanında doktora yapmış olmak.
Yönetim ve Organizasyon Yönetim ve Organizasyon Öğretim Elemanı İşletme Öğretmen Binbaşı * İşletme Ana Bilim Dalında doktora yapmış olmak. * Yönetim Organizasyon alanında liderlik konusunda çalışmalar yapmış olmak.
Muhasebe ve Finansman Muhasebe ve Finansman Öğretim Elemanı İşletme Öğretmen Albay * İşletme Ana Bilim Dalında doktora yapmış olmak. * Muhasebe Finansman alanında maliyet kontrolü ve yönetimi konusunda çalışmalar yapmış olmak.
Elektrik-Elektronik Elektrik-Elektronik Öğretim Elemanı Elektronik Mühendis Yarbay *Elektronik Ana Bilim Dalında doktora yapmış olmak. * Elektronik haberleşme ve sinyal işleme uygulamaları alanında çalışmalar yapmış olmak.
İngilizce İngilizce Öğretim Elemanı İngilizce Öğretmen Yarbay * Yabancı Diller Eğitimi alanında doktora yapmış olmak. * İngiliz Dili Eğitimi alanında konu yoluyla yabancı dil eğitimi konusunda çalışmalar yapmış olmak.
Savunma Yönetimi Finansal Modelleme ve Tahmin Yöntemleri Öğretim Elemanı İşletme Muhabere Albay * Muhasebe-Finansman alanında doktora yapmış olmak. * Finansal Modelleme ve Tahmin Yöntemleri alanında çalışmalar yapmış olmak.
Savunma Yönetimi İnsan Kaynakları Yönetim Öğretim Elemanı İşletme Personel Binbaşı * Üniversitelerin İşletme Ana Bilim Dalında doktora yapmış olmak. * Yönetim ve Örgütlenme alanında çalışmalar yapmış olmak.
Harekat Araştırması Üretim Planlaması Öğretim Elemanı İşletme Levazım Yarbay * Üniversitelerin İşletme Ana Bilim Dalında doktora yapmış olmak. * E-Ticaret alanında çalışmalar yapmış olmak.

AÇIKLAMALAR:
(1) Bulunmadığı takdirde diğer sınıf personel olabilir.
(2) Rütbe şartı ile ilgili olarak Harp Okulları Yönetmeliğinin 21nci maddesindeki hüküm geçerlidir.