EBK-VAN Et Kombinası Müdürlüğü Daimi İşçi İlanı

İlan Giriş : 22 Mayıs 2006 00:28, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
EBK-VAN Et Kombinası Müdürlüğü Daimi İşçi İlanı

Türkiye İş Kurumu Van İl Müdürlüğünden :

Aşağıda Belirtilen İşyerine Daimi İşçi Eleman Alınacaktır.

(Aşağıda belirtilen taleplere durumları uyanların kayıtlı bulundukları Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerine veya Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü mesai saati sonuna kadar başvurular kabul edilmektedir.)

S.No Talebi Alan İl Kamu Kuruluşunun Adı Cinsiyet Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Yaş Aranılan Diğer Nitelikler
1 Van İl Müdürlüğü EBK-VAN Et Kombinası Müdürlüğü VAN Erkek Elektrikçi 1 EML veya Teknik Lise (Elektrik Bölümü) 22-35 Yaş Arası Askerlik yapmış olmak, vardiyalı ve ağır işte çalışabilir olmak.
2 Van İl Müdürlüğü EBK-VAN Et Kombinası Müdürlüğü VAN Erkek Soğutmacı 2 EML veya Teknik Lise (Soğutma ve İklimlendirme Motor, Metal İşleri, Torma, Tesviye, Elektrik Bölümleri) 22-35 Yaş Arası Askerlik yapmış olmak, vardiyalı ve ağır işte çalışabilir olmak.
3 Van İl Müdürlüğü EBK-VAN Et Kombinası Müdürlüğü VAN Erkek Kasap 8 İlköğretim mezunu olmak 22-35 Yaş Arası Askerlik yapmış olmak, vardiyalı ve ağır işte çalışabilir olmak. Bulaşıcı bir hastalığı bulunmamak, kasaplık belgesine sahip bulunmak.

? Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde (Sınava katılanlar için merkezi sınav sonuç belgesinin bir örneği ile birlikte) kayıtlı oldukları Kurum ünitesine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Talep şartlarına durumu uyan kasap mesleğindeki adayların 15 gün içerisinde Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Noter huzurunda kura çekilecektir.

? Müracaatçıların durumlarının birden fazla talebe uyması halinde yalnızca bir talebe müracaat edebileceklerdir.

? Sözlü ve/veya uygulamalı sınav tarihi işveren tarafından ayrıca bildirilecektir.

? İşe başlatılacak müracaatçılar Van?da istihdam edileceklerdir.