Hava Kuvvetleri Komutanlığı memur alım ilanı

İlan Giriş : 19 Mayıs 2006 00:48, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Hava Kuvvetleri Komutanlığı memur alım ilanı
HAVA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI

İKİNCİ SİVİL MEMUR ALIMI DUYURUSU

1. Hava Kuvvetleri Komutanlığı Karargahı ile Bağlı Birlik ve Kurumlarında istihdam edilmek üzere ?Milli Savunma Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı ve Kuvvet Komutanlıklarında İlk Defa Devlet Memurluğuna Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Yönetmelik? hükümleri doğrultusunda 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak aşağıda durumları açıklanan ünvanlardan açıktan atama yoluyla memur alınacaktır.

ÜNVANI TOPLAM ALINACAK PERSONEL MİKTARI PERSONELDE ARANILAN NİTELİKLER İSTENİLEN KPSS PUAN TÜRÜ VE NOTU CİNSİYETİ ALINACAK İL / İLÇELER
Eğt. Hiz.Me. 3 İletişim Bilimleri Fakültelerinin Eğitim İletişimi ve Planlaması bölümü mezunu olmak. KPSSP3 EN AZ 60 B/E İZMİR
Dil Bilimcisi 1 Fakültelerin Türk Dili ve Edebiyatı bölümü mezunu olmak. KPSSP3 EN AZ 60 B/E ANKARA
V.H.K.İ. 1 4 Yıllık Yüksek Okulların Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İşletme, İktisat veya Kamu Yönetimi bölümü mezunu olmak. KPSSP5 EN AZ 60 E ANKARA
V.H.K.İ. 2 4 Yıllık Yüksek Okulların Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İşletme, İktisat veya Kamu Yönetimi bölümü mezunu olmak. KPSSP3 EN AZ 60 E ANKARA-ESKİŞEHİR
V.H.K.İ 3 2 Yıllık Yüksek Okulların Bilgisayar Programcılığı bölümü mezunu olmak. KPSSP93 EN AZ 65 E ESKİŞEHİR-KAYSERİ
Elk. Müh. 1 Fakültelerin Elektrik Mühendisliği bölümü mezunu olmak. KPSSP3 EN AZ 60 E MERZİFON
Mak.Müh 1 Fakültelerin Makine Mühendisliği bölümü mezunu olmak KPSSP3 EN AZ 60 E DİYARBAKIR
Endüstri Mühendisi 1 Fakültelerin Endüstri Mühendisliği bölümü mezunu olmak. KPSSP3 EN AZ 60 B/E ANKARA
Uçak Çekerci 2 B,C,D ve E sınıfı sürücü belgesine sahip ve Lise dengi okulların motor bölümü mezunu olmak (E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak tercih sebebidir.) KPSSP94 EN AZ 60 E KAYSERİ
TOPLAM 15        

 

3. BAŞVURUDA BULUNACAK ADAYLARDA ARANAN ŞART VE NİTELİKLER

a. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 nci maddesinde belirtilen genel şartlar(A bendinin 6 ncı fıkrası hariç) ile Hava Kuvvetleri Komutanlığı için aranan özel şartlara sahip olmak,

b. 2004 Yılı Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS-2004) girmiş olmak.

c. Başvuru tarihi son günü (05 Haziran 2006) itibariyle 18 yaşını tamamlamış, 33 yaşından gün almamış olmak (05 Haziran 1974 - 05 Haziran 1988 tarihleri arasında doğmak)

ç. Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi görevlerde daha önce çalışmış veya halen çalışıyor olmamak. (Uzman Erbaş/Çavuş olarak görev yapan veya halen çalışanların müracaatı kabul edilmeyecektir.)

d. Başvuru tarihi son günü (05 Haziran 2006) itibariyle erkek adayların, muvazzaf askerlik hizmetini normal süresi içinde fiilen tamamlamış olmak.

e. Değerlendirmede başarılı olan adaylar için sevk edilecekleri Askeri Hastaneden TSK Sağlık Yeteneği Yönetmeliğine göre ?TSK.lerinde Sivil Memur Adayı Olur? kararlı sağlık raporu almış olmak ve güvenlik tahkikatı sonucunda göreve başlamalarında bir sakınca bulunmamak.

4. BAŞVURULAR

a. Başvurular (www.hvkk.tsk.mil.tr.) Internet adresine yapılacak olup, 22 Mayıs 2006 Pazartesi günü saat 09.00?da başlayıp 05 Haziran 2006 Pazartesi günü saat 17.00?de sona erecektir.

b. Uçak Çekerci unvanına başvuracak adaylar ehliyetlerinin fotokopilerini 0 312 425 30 85 numaralı telefona (başvuru son gününe kadar) fakslayacaklardır.

c. İnternetten başvuru yapamayanlara müracaatları halinde (başvuru süresince) yardımcı olunacak, posta yoluyla yapılacak müracaatlar ise dikkate alınmayacaktır.

d. Anlaşılmayan konular için 0312 4142174 - 4143283 - 4142702 numaralı telefonlar aranabilecek veya [email protected]? e-mail adresinden yardım alınabilecektir.

5. BAŞVURUSU KABUL EDİLENLERİN İLANI

Başvuruları uygun görülerek kabul edilen adaylardan her ünvan için belirlenen miktarın (4) katı kadar aday merkezi sınav sonucuna göre en yüksek puanlıdan başlanarak değerlendirilmeye (uygulamalı sınav ve/veya mülakat) alınmak üzere Internet aracılığı ile en geç 09 Haziran 2006 tarihinde ilan edilecektir.

6. BELGE KONTROL YERİ, TARİHİ VE SAATİ

Uygulama/Mülakat sınavına katılacağı belirlenen ve Internet aracılığı ile duyurulan adaylar 7nci maddede yazılı belgelerle birlikte başvuru şartları ve nitelikleri kontrol edilmek üzere; 15 Haziran 2006 tarihinde 08:00-16:00 saatleri arasında şahsen Hava Kuvvetleri Komutanlığı Nizamiyesine (Bakanlıklar/ANKARA) başvuruda bulunacaklardır. Daha sonra veya posta yoluyla yapılacak müracaatlar dikkate alınmayacaktır.

Başvuruya gelmeyenler çıktığında ??Yedek Çağrılabilir?? kaydı düşülen adaylara verdikleri telefon aracılığı ile aynı gün saat 16.00-18-00 arası çağrı yapılabilecektir.

7. BAŞVURUSU KABUL EDİLEN ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER

a. KPSS-2004 sonuç belgesi aslı ve fotokopisi,

b. İş Talep Formu (Internette doldurularak çıktısı alınabilir veya Hv.K.K.lığına gelince doldurulabilir),

c. Nüfus Cüzdanı Aslı ve Fotokopisi,

ç. Son üç ay içerisinde çekilmiş 2 adet renkli vesikalık fotoğraf,

d. En son mezun olduğu okula ait Diploma veya geçici mezuniyet belgesi (çıkış belgesi) Aslı ve Fotokopisi,

e. Askerlik Terhis Belgesi Fotokopisi,

f. Adli Sicil kaydı,

g. Müracaat edeceği unvana ait bonservis,ustalık-kalfalık, ehliyet, vb.belgelerin fotokopisi.

8. UYGULAMALI SINAV, MÜLAKAT VE SINAV SONUÇLARI

a. Başvuru şartları ve nitelikleri kontrol edilerek uygun görülen adaylar 16 Haziran 2006 tarihinde Hava Kuvvetleri Komutanlığı (Bakanlıklar-Ankara)?nda sınava (uygulama/mülakat) katılacaktır.

b. Değerlendirme sonuçları en geç 20 gün içinde adaylara yazılı tebligat yapılarak duyurulacaktır.

c. Yedek kazanan adayların hakkı aynı unvandan yeni bir sınav açılana kadar geçerli olup, ihtiyaç olduğunda diğer garnizonlara atandırılmak üzere kendilerine teklif yapılabilecektir.

ç. Başvuruda aranan koşullardan herhangi birini taşımadığı veya kaybedildiği sonradan tespit edilenler hakkında alım işlemi iptal edilecektir.