Hakkari Çukurca SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 28 Kasım 2013 15:49, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Hakkari Çukurca SYDV Personel Alım İlanı

ÇUKURCA SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI 1 SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ ÜNVANLI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

1-ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

A) GENEL ŞARTLAR

1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2) Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3) 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak,

4) Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da erteletmiş olmak askerlikle ilişkisi bulunmamak,

5) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

6) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,

7) Görevin özelliğine göre aşağıda belirtilen özel şartları taşımak,

8) 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Hukuk Fakültesi, İşletme Fakültesi, İktisat Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla ilişkiler, İletişim, Sosyal Hizmetler bölümlerinin birinden mezun olmak ve ÖSYM tarafından yapılan geçerli 2012-2013 Yılları Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak şartları aranır.

B) ÖZEL ŞARTLAR

1- Bilgisayar kullanabilmek ve özellikle ofis programlarına hakim olmak,( mülakat sırasında uygulama yaptırılacaktır.)

2- Görevini yapmasına engel olabilecek süreklilik arz eden fiziksel veya ruhsal hastalık ya da sakatlık ile özrü bulunmamak, Vatandaşların yardım taleplerini değerlendirmek üzere yapılacak hane ziyaretlerine engel herhangi bir kronik hastalığı ve mazereti bulunmamak,

3- Adaylar için en az (B) sınıfı ehliyet sahibi olmak,

4- Mülakat sonucu işe alımına karar verilenlerin ilçede en az 5 yıl kalacağını taahhüt etme zorunluluğu bulunmaktadır. Ancak zorunlu hallerde personelin geçişi için Mütevelli Heyeti Tarafından Muvafakat izni değerlendirilmesi yapılabilecektir.

2-BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER

Aşağıda istenen belgeler başvuruların son günü olan 20.12.2013Cuma günü saat 12.00?yekadar Vakfa teslim edilmesi gerekmektedir.

1-İşe başvuru dilekçesi (Ev veya cep telefon numaralarının belirtmesi gerekmektedir.)

2- Bitirdiği okul veya çıkış belgesinin aslı veya onaylı sureti,

3- Üzerinde TC Kimlik numarası yazılı bulanan nüfus cüzdanının önlü arkalı onaylı fotokopisi,

4- KPSS Sonuç Belgesi onaylı fotokopisi,

5- Son 6 ay içerisinde çektirilmiş 6 adet vesikalık fotoğraf,

6- Çalışmasına engel olmayacağını gösteren sağlık raporu (Sözleşme imzalama aşamasında istenecektir)

7- Adli sicil kaydı (Sözleşme imzalama aşamasında istenecektir)

8- Varsa iş deneyim belgeleri fotokopisi ve CV,

9- Varsa Bilgisayar yeterlilik durumunu gösteren belgenin fotokopisi,

10- Ehliyet fotokopisi.

11-Belgelerin asıllarının ibraz edilmesi durumunda fotokopilerine Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından aslı gibidir kaşesi vurulup, asılları iade edilecektir.

3-SINAVA BAŞVURU VE SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER

1- Müracaat edecek olan adaylar Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü?nün http://appext.aile.gov.tr/vakifilan/Giris.aspx adresinden online olarak müracaat edeceklerdir. Başvurular 02.12.2013 tarihinde başlayıp, 13.12.2013cuma günü saat 16.00 da sona erecektir.Belirtilen tarihten sonra yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır.

2- Mülakata başvurular içinden 2012-2013 Yılı KPSS-P3 puanına göre en yüksek puanı alan ilk 5aday çağrılacaktır. Mülakata katılmaya hak kazananlar Çukurca Kaymakamlığı? nın resmi internet adresi olancukurca.gov.tr adresinden 16.12.2013 tarihinde ilan edilecektir. Bu bildirim tebligat yerine geçecek olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

3- 20.12.2013Cuma günü 14;00.? de Çukurca Kaymakamlığı Toplantı salonunda mülakat yapılacaktır. Mülakat sonucunda puan sıralamasına göre 1 aday sınavı kazanmış sayılacaktır. İşe girmeye hak kazananlar Çukurca Kaymakamlığı? nın resmi internet adresi olan cukurca.gov.tradresinden 23.12.2013 tarihinde ilan edilecek olup, bu bildirim tebligat yerine geçecek ve adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Vakfımız mülakat sonucunda personel alıp almamakta serbesttir.

MÜRAACAT YERİ İLETİŞİM BİLGİLERİ :

Çukurca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı -Hükümet Konağı Kat :4Çukurca/HAKKARİ

İletişim No : 0438 511 23 51

MÜLAKATA İLİŞKİN BİLGİLER

- Çukurca SYDV da istihdam edilecek 1 Sosyal Yardım ve İnceleme görevlisi Mülakat sınavı 20.12.2013cuma günü 14:00.? de Çukurca Kaymakamlığı Toplantı salonunda mülakat yapılacaktır.

Mülakat listesindeki adaylardan sınav ilanında belirtilen belgelerini teslim etmemiş ya da belgelerinden eksik bulunan adayların en geç 20.12.2013 saat 12:00?ye kadar Vakfımıza başvurarak belgelerini teslim edeceklerdir. Belgelerinde eksik bulunan adaylar mülakat sınavına alınmayacaktır.

-Adaylar 4 ana başlık üzerinde sınava tabi tutulacaktır. Her ana başlık 25 puan üzerinden değerlendirilecektir ve böylece her bir adayın 100 üzerinden mülakat puanı hesaplanacaktır.

-Adaylar 3 konu başlığından ayrı ayrı hazırlanan soruları kura ile kendileri belirleyecekler, temsil kabiliyeti konu başlığını ise mülakat heyeti değerlendirecektir.

-Mülakat sınav konuları aşağıda çıkarılmıştır.

1-GENEL KÜLTÜR

- Türkiye Cumhuriyeti Tarihi

-Atatürk İlkeleri

-Türkiye Coğrafyası

-İnsan Hakları

-Güncel Olaylar

2- GENEL MEVZUAT

-1982 Anayasası

-Ülkemizde Yönetime İlişkin Yapılanma (Merkezi yönetim, Taşra Yönetimi, Yerel Yönetim, Kamu Mali Yönetimi vb)

-Devlet Bütçesi (5018 Sayılı Kanun)

3- SYDV MEVZUATI

-3294 Sayılı Kanun

-5510 sayılı Kanun

-4857 Sayılı Kanun

-633 Sayılı KHK

- Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Teşvik Fonu Kurulunun Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik

-Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Teşvik Fonu Yönetmeliği

4- TEMSİL KABİLİYETİ

Adayın kılık-kıyafeti- diksiyonu, kendini ifade yeteneği tavır ve davranışları değerlendirilecektir.