Karadeniz Teknik Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 13 Mayıs 2006 00:44, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Karadeniz Teknik Üniversitesi Akademik Personel İlanı

13/05/2006 tarihli Resmi Gazetede yayımlanmıştır

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTORLUGU'NDEN
DUYURU

Üniversitemizin çeşitli birimlerine 2547 sayılı kanunun ilgili maddeleri uyarınca öğretim elemanı alınacaktır. Başvuracak adayların üniversite veya 4 yıllık yüksekokulların ilgili bölümlerinden mezun olmaları ve 657 sayılı kanunun 48. maddesindeki genel şartlan taşımaları gerekmektedir. (Yurtdışından alınan diplomalara! Üniversitelerarası Kurulea denkliğinin onaylanmış olması şarttır.)

Profesör kadrolan devamlı statüde olup, başvuracak adaylann 2547 sayılı Kanunun, 26. maddesi ile "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği"nin 17. maddesinde belirtilen şekilde yayınlardan birini başlıca araştırma eseri olarak belirtilen, dilekçeleri ekinde özgeçmiş, doçentlik belgesi, yayın listesi ve yayınlarından oluşan dosyayı 6 takım halinde vereceklerdir.

Profesör olarak atanmak üzere başvuracak adaylann "KTÜ Akademik Kadrolara Yükseltilme ve Atanma İlkeleri ile İlgili Yönerge"de belirtilen şartlan taşımaları gerekmektedir.

Uzman kadrolarına başvuracak adayların, dilekçelerinde başvurduktan birimi ve sınava girecekleri yabancı dili belirterek, ekinde 2 adet fotoğraf, özgeçmiş, nüfus cüzdan örneği, diploma örneği, transkriptlennin onaylı örneklerini vereceklerdir.

Başvuracak adaylann başvurduktan kadro derecesinin 3 alt derecesini kazanılmış hak aylığı olarak almış olmalan gerekmektedir.

Başvurular gazetede ilan edildiği tanhten itibaren 15 gün süre içensinde KTÜ Personel Dairesi Başkanlığı'na şahsen yapılacak, posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Sınav yeri ve tarihi ilgili birimlerce daha sonra tespit edilip adaylara ayrıca bildirilecektir.

İlgililere duyurulur.

BİRİMİ BÖLÜMÜ/ ANABİLİMDALI KADRO UNVANI DER./ ADET
Fatih Eğitim Fakültesi Ortaöğr. Fen ve Mat.Alan.Eğit.
Biyoloji Eğitimi
Profesör 1/1
Maçka MYO - uzman 1/2*
Vakfıkebir MYO   Uzman 1/1 **

* Yükseköğretim kurumları mevzuatı uygulamaları ile ilgili tecrübeleri olmak

** Yükseköğretim kurumları mevzuatı uygulamaları ile ilgili tecrübeleri olmak, Kamu Yönetimi lisansüstü uzmanlık diplomasına sahip olmak