Abdullah Gül Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 23 Kasım 2013 09:43, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Abdullah Gül Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

ABDULLAH GUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimine öğretim üyesi alınacaktır. Müracaatlar ve Atamalar; 2914 sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri gereğince yapılacaktır, ilanla ilgili tüm bilgilere Üniversitemizin www.oou.edu.tr adresinden ulaşılabilir

BİRİMİ UNVANI BÖLÜM DERECE ADET ARANAN NİTELİKLER

EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ Yrd Doç. Dr.(1) Eğitim Bilimleri 3 1 Eğitimde Psikolojik Hizmetler alanında doktora derecesine sahip olmak; kadın çalışmaları ve kadın psikolojisi üzerine çalışmalar yapmış olmak, çocuk işçiliği, çocuk işçiliğinin en kötü biçimleri, çocuk işçiliği ve eğitim, kızların eğitimi, toplumsal cinsiyet rolleri, eğitimde toplumsal cinsiyet roller eşitliğinin sağlanması konularında uluslararası kurumlarda takım liderliği, kıdemli teknik uzman, teknik uzman ve teknik danışmanlık tecrübesi olmak.

1- KPDS/ÜDS/YDS veya eşdeğerliliği Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca kabul edilen herhangi bir sınavdan en az 75 puan almış olmak.