Batman Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 16 Kasım 2013 10:05, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Batman Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

BATMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz birimlerinde istihdam edilmek üzere, 2547,2914 sayılı Kanun ve ilgili Yönetmelik esasları ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanun'un 48. maddesindeki genel hükümler, ilanda belirtilen diğer koşullar ve Üniversitemiz Senatosunca belirlenen Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterleri doğrultusunda öğretim üyesi (Profesör, Doçent ve Yardımcı Doçent) alınacaktır.

Profesör Kadrolan daimi statüde olup, adayların başvurdukları anabilim dalını belirten dilekçelerine, özgeçmişlerini, nüfus cüzdan fotokopisi, hizmet belgelerini, 2 adet fotoğraf, doçentlik belgelerinin onaylı örneklerini, yayın listelerini, Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerinde yer alan Ek-6 Puanlama Şablonunun doldurulmuş örneği, yayınlardan birini başlıca araştırma eseri olarak gösteren bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 (altıl takım dosyayı ekleyerek Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı'na (bilimsel çalışma ve yayınlar CD ortamında da gönderilecek)

Doçent Kadrolan daimi statüde olup, adayların başvurdukları anabilim dalını belirten dilekçelerine, özgeçmişlerini, nüfus cüzdan fotokopisi, hizmet belgelerini, 2 adet fotoğraf, doçentlik belgelerinin onaylı örneklerini, yayın listelerini, Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine.Yükseltilme ve Atanma Kriterlerinde yer alan Ek-6 Puanlama Şablonunun doldurulmuş örneği, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) takım dosyayı ekleyerek Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına, (bilimsel çalışma ve yayınlar CD ortamında da gönderilecek)

Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adaylar, başvurdukları programı belirten dilekçelerine özgeçmiş, nüfus cüzdan fotokopisi, askerlik belgesi, öğrenim belgeleri (lisans, yüksek lisans, doktora/uzmanlık belgesi), 2 adet fotoğraf, yayın listesi, Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerinde yer alan Ek-6 Puanlama Şablonunun doldurulmuş örneği ile birlikte Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını kapsayan eserlerden 4 (dört) takım dosyayı ekleyerek Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığına (bilimsel çalışma ve yayınlar CD ortamında da gönderilecek) başvuracaklardır.

- Müracaat süresi, ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gündür. Başvurular şahsen veya posta ile yapılacak olup, süresi içinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli dosyalar ile Postadaki gecikmeden dolayı süresinde ulaşmayan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması ve belgelendirilmesi şarttır.

İLANEN DUYURULUR.

İlan Başlangıç Tarihi: 20.11.2013 .

Son Başvuru Tarihi: 04.12.2013

BİRİMİ BÖLÜMÜ ABD/ASD/PROGRAMI ÜNVANI DRC. AÇIKLAMA
FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ FİZİK GENEL FİZİK DOÇENT 1 Radyasyon ve Soğurma Katsayıları Konularında Çalışmaları Olmak.
SANAT TARİHİ SANAT TARİH DOÇENT 1 Sanat Tarihi Lisans Mezunu Olup, Sanat Tarihinde Doktora Yapmış Olmak.
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ MÜZİK   PROFESÖR 1 İlgili Alanda Çalışmış Olmak.
MÜZİK   DOÇENT 1
İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER ULUSLARARASI İLİŞKİLER DOÇENT 1 İlgili Anabilim Dalında Doktora Yapmış Olmak.
MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ PETROL VE DOĞALGAZ MÜHENDİSLİĞİ PETROL İŞLETME PROFESÖR 1 Mineroloji -Petrografi Alanında Çalışma Yapmış Olmak.
İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ PROFESÖR 1 İlgili Anabilim Dalında Doktora Yapmış Olmak.
METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ MALZEME BİLİMİ PROFESÖR 1
İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ DOÇENT 3
TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ PROFESÖR 1 Mühendislik veya Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Mezunu olup, İlgili Anabilim Dalında Doktora yapmış olmak.
ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ PROFESÖR 1
İMALAT MÜHENDİSLİĞİ İMALAT MÜHENDİSLİĞİ PROFESÖR 1
ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ DOÇENT 1
ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ DOÇENT 1
İMALAT MÜHENDİSLİĞİ İMALAT MÜHENDİSLİĞİ DOÇENT 1
OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ DOÇENT 1 Sayısal ve Deneysel Isı Transferi ve Ekserji konusunda çalışmış olmak.
OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ DOÇENT 2 Hayvansal Yağ ve Susam Yağının Dizel Motorlarında Kullanılması ile ilgili çalışmaları bulunmak.
OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ DOÇENT 3 Atık Taşıt Lastiklerinden Yakıt Üretimi ve Dizel Motorlarında Kullanımı konusunda çalışmaları bulunmak.
SAĞLIK YÜKSEKOKULU HEMŞİRELİK HEMŞİRELİK PROFESÖR 1 Yüksekokul veya Fakültelerin Hemşirelik Bölümü Mezunu Olup, İlgili Anabilim Dalında Doktora Yapmış Olmak.
HEMŞİRELİK HEMŞİRELİK PROFESÖR 1
BESLENME VE DİYETETİK BESLENME VE DİYETETİK PROFESÖR 1 Yüksekokul veya Fakültelerin Beslenme ve Diyetetik Bölümü Mezunu Olup, İlgili Anabilim Dalında Doktora Yapmış Olmak.
BESLENME VE DİYETETİK BESLENME VE DİYETETİK DOÇENT 1
HEMŞİRELİK HEMŞİRELİK DOÇENT 2 Yüksekokul veya Fakültelerin Hemşirelik Bölümü Mezunu Olup, İlgili Anabilim Dalında Doktora Yapmış Olmak.
KOZLUK MESLEK YÜKSEKOKULU     PROFESÖR 1 İktisadi ve İdari Bilimler Fak. Mezunu olup, İktisat alanında Doktora yapmış olmak
    DOÇENT 1 Müh. Mimarlık Fak. İnşaat Mühendisliği Bölümü Lisans mezunu olup alanında Doktora yapmış olmak
SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU     PROFESÖR 1 Fakülte veya Yüksekokulların Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü Lisans Mezunu Olmak
    DOÇENT 2