Adıyaman Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 16 Kasım 2013 09:40, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Adıyaman Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemize, 2547 Sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği hükümlerine göre devamlı statüde çalıştırılmak üzere Öğretim elemanları alınacaktır. Adayların, 657 Sayılı Kanunun 48. maddesindeki ve dıger ilgili mevzuatlardaki şartları taşımaları gerekmektedir. (Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul'ca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.)

1 - Yardımcı Doçent Kadrosuna Müracaat Edeceklerın:Yabancı dili belirten bir dilekçe, özgeçmişleri, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ve noter tasdikli mezuniyet belgesi, doktora veya uzmanlık belgesinin noter tasdikli sureti ile başvurmaları gerekmektedir.

Yardımcı Doçent kadrolarına Doçentler başvuramazlar.

MÜRACAAT YERİ VE TARİHİ:

Yardımcı Doçent adayların ilgili birimlere, ŞAHSEN başvurmaları gerekinektedir. Yardımcı Doçent Adayarı için yabancı dil sınavının yen ve tarihi ilgili birimlerce bildirilecektir Uüracaaüar ilan tarihineen itibarsn 15 gün içerisinde yapılmalıdır.

BİRİM BÖLÜM ANABİLİM DALI UNVANI DERECE ADET AÇIKLAMA
Eğitim Fakütesi Eğitim Bilimleri Eğitim Programlan ve Öğretm Yardımcı Doçent 3 1 Eğitimin tarihi konusunda doktora yapmış olmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Yeni Türk Edebiyatı Yardımcı Doçent 3 1 Roman konusunda doktora yapmış olmak.
Mühendislik Fakültesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği   Yardımcı Doçent 3 1 Elektrik Devre ve Sistemler anabilim dalında doktora yapmış olmak.
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Yardımcı Doçent 3 1 Çocuklarda atriyal septal defekt konusunda çalışmalar yapmış olmak.
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Yardımcı Doçent 3 1 Çocuklarda bitki zehirlenmeleri konusunda çalışmalar yapmış olmak.
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Yardımcı Doçent 3 1 Pandemık inlluenza enfeksiyonu konusunda çalışmalar yapms olmak.
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Yardımcı Doçent 3 1 Çocukla cağı vazovagalsenkopetyopatogenezi ve çocuklarda senkop nedenli nörolojik hasar ile ilgi. çalışmaları olmak.
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Göz Hastalıkları Yardımcı Doçent 3 1 FAKO+İOL implantosyonu yapılan hastalarda Nd YAG lazer kapsülotomi sonuçlarının değerlendirilmesi ie ilgili çalışması olmak.
Kahta Meslek Yüksekokulu Veterinerlik Laborant ve Veteriner Sağlık Yardımcı Doçent 3 1 Hayvanlarda süt veriminin arttırılmasına yönelik çalışmalar yapmıs olmak.