Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 15 Kasım 2013 07:59, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

T.C. BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz Fakülte ve Yüksekokulunda açık bulunan Doçent kadrolarına 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 25. maddesi ve "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği"nin ilgili maddeleri, ile "Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyeleri Yükseltme ve Atama Esasları" uyarınca IDevamlı Statüde) Doçentler alınacaktır. Doçent kadrosuna başvuracak adaylar; özgeçmişlerini, bilimsel yayınlarını, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlarâyapılan atıfları, yönetimlerinde (levam eden ve biten doktora ve yüksek lisans çalışmalarını, araştırma faaliyetlerinin kurumsallaştırılmasına katkılarını, araştırma ve eğitim faaliyetlerine üniversite dışından sağladığı kaynakları, üstlendiği idari görevler ile ilgili bilgileri kapsayan ve belgeleyen (4 nüsha) dosya ile ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde Rektörlüğümüze başvurmaları duyurulur.

Birimi Bölümü Anabilim Dalı Doç. Aranan Nitelikler

Fen - Edebiyat Fakültesi Batı Dilleri ve Edebiyatları ingiliz Dili ve Edebiyatı 1 (a)

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Turizm işletmeciliği - 1 (a), (b)

Aranan Nitelikler:

(a) Adayların bilimsel çalışmalarını yayınları ile kanıtlamış olması ve çok iyi derecede ingilizce bilmeleri gerekmektedir.

(b) Adayların turizm, yerel yönetişim, çevre politikalar ve planlama alanlarında çalışmalar yapmış olması ve ilgili alandan doçentlik almış olması gerekmektedir.