Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 14 Kasım 2013 07:41, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine; 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesi ile 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu kanuna dayalı olarak çıkartılan ilgili yönetmelik hükümleri doğrultusunda öğretim üyesi alınacaktır. Ayrıntılı bilgi Üniversitemiz (www.erciyes.edu.tr) web sayfasının duyurular kısmında mevcuttur.

İlan olunur.

BİRİMİ BÖL/ABD/ASD/PROG UNVANI DRC ADET AÇIKLAMA
Mühendislik Fakültesi Gıda Bilimleri Profesör 1 1  
Veteriner Fakültesi Cerrahi Doçent 1 1  
Veteriner Fakültesi Patoloji Yrd. Doç. 3 1 Veteriner Fakültesi Mezunu Olmak. Veteriner Patoloji ABD'da Doktora Yapmış Olmak. Doktorasını Merkezi Sinir Sistemi Üzerine Yapmış Olmak.
Diş Hekimliği Fakültesi Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Yrd. Doç. 1-3 2 Diş Hekimliği Fakültesi Mezunu Olmak. Ağız Diş ve Çene Cerrahisinde Doktora Yapmış Olmak.
İletişim Fakültesi Genel Gazetecilik Yrd. Doç. 3 1 Doktorasını Gazetecilik Alanında Yapmış Olmak ve Mizah Basını üzerinde Çalışmış Olmak.
Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Yrd. Doç. 1 1 Göğüs Cerrahisi Uzmanı Olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mali Hukuk Yrd. Doç. 3 1 Mali Hukuk Alanında Doktora Yapmış Olmak.
Mimarlık Fakültesi Şehircilik Yrd. Doç. 3 1 Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Mezunu Olmak. Şehircilik Alanında Doktora Yapmış Olmak.
Mühendislik Fakültesi Malzeme Bilimi Yrd. Doç. 1 1 Elektrik Mühendisliği Alanında Doktora Yapmış olmak ve Na ncVM ikrofabrikasyon , Alanlannda Çalışmalar Yapmış Olmak.