Anadolu Ünv. Kara Kuvvetleri ve Polis Meslek Eğitimi Önlisans Program İlanı

İlan Giriş : 09 Mayıs 2006 00:13, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Anadolu Ünv. Kara Kuvvetleri ve Polis Meslek Eğitimi Önlisans Program İlanı

Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü Açıköğretim Fakültesi

2006-2007 Öğretim Yılı

Kara Kuvvetleri ve Polis Meslek Eğitimi Onlisans Programı Başvuru ve Kayıt Duyususu

2006-2007 öğretim yılında İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü ve Kara Kuvvetleri Komutanlığı tarafından Rektörlüğümüze bildirilen Meslek Eğitimi onlisans Programına kayıt yaptıracak adayların kayıt işlemleri, İnternetten başvuru ve AÖF Bürolarından kayıt olmak üzere iki aşamada gerçekleştirilecektir. Meslek Eğitimi onlisans Programına kayıt yaptıracak adaylar 15-26 Mayıs 2006 tarihleri arasında http://aofkayit.anadolu.edu.tr Internet adresinden ulaşacakları siteden başvuru yapacaklar ve başvurularının kabulünden sonra "Internet Başvuru Belgesinin" dökümünü alacaklardır. İnternetten başvuru işlemlerini tamamlayan adaylar, "Internet Başvuru Belgesi" yanında kendilerinden istenen diğer kayıt belgelerini de hazırlayarak 05-15 Haziran 2006 tarihleri arasında Açıköğretim Fakültesi bürolarında kayıtlarını yaptırabilirler. Bu tarihler arasında mazeretleri nedeniyle kayıt yaptıramayanlar ise, kayıtlarını, 16 Haziran 2006 tarihinde, mazeretini kanıtlayan belge ile yaptırabilirler. Mazeretleri devam edenlerin kayıtlarını, tam olarak hazırlanan kayıt belgeleri ile mazeret belgesini büroya getiren yakınları yaptırabilecektir. 16 Haziran 2006 tarihinden sonra mazeret beyan ederek kayıt yaptırmak isteyenlerin başvuruları kabul edilmeyecek ve kayıtları kesinlikle yapılmayacaktır. 10 Haziran 2006 Cumartesi günü Açıköğretim Fakültesi Büroları açık olacak ve başvuran adayların kayıtları yapılacaktır. İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü ve Kara Kuvvetleri Komutanlığı tarafından Üniversitemize bildirilmeyen adayların başvuruları ve kayıtları hiçbir şekilde yapılmaz. İnternetten başvuru yapmak kayıt için yeterli değildir. Adayların, kayıt süresi içerisinde kayıt belgelerini hazırlayarak herhangi bir AÖF bürosunda kayıtlarını yaptırmaları gerekir. Kayıtla ilgili resmi çağrı bu ilanla yapılmaktadır. Kayıt belgeleri eksik ise kayıt yapılmaz. Belgeleri tamamlamak üzere ek süre verilmez. Kayıt süresi uzatılmayacaktır. Belirtilen tarihler arasında her ne sebeple olursa olsun kaydını yaptırmayan adaylar Fakülteye kayıt hakkını kaybederler ve herhangi bir hak iddia edemezler. Posta ile kayıt yapılmaz. Kayıt belgelerini; Üniversitemiz Rektörlüğü, Açıköğretim sistemiyle öğretim yapan Fakülteler veya bir başka birime posta ile gönderen adayların kayıtları kesinlikle yapılmayacak ve belgelerinin kaybından Üniversitemiz sorumlu olmayacaktır.

KAYIT YAPTIRILABİLECEK AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ BÜROLARI

Kayıt yaptırmak için başvurulabilecek büro adresleri kayıt kılavuzunda bulunmaktadır. Ayrıca büro adreslerini AÖF İletişim Merkezinin 0-222-330 81 77,

0-222-330 84 15, 0-222-330 41 21, 0-222-320 69 06 telefon numaralarından ya da http://www.anadolu.edu.tr Internet adresinden "Açıköğretim Sistemi" "Büro Hizmetleri" linkinden öğrenebilirsiniz.