Memurlar.Net
Yazdırma Seçenekleri : Renkli Yazdır Siyah Beyaz Yazdır Resimleri Gizle
https://ilan.memurlar.net/ilan/2595/
Yazdırılma Tarihi : 29 Mart 2024 Cuma 01:01

Adalet Önlisans Mezunları İçin Memur Yerleştirmesi

ÖSYM Başkanlığı 06/05/2006 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan ilanı ile yeni bir yerleştirme yapacağını duyurmuştur. Ancak yerleştirme sadece Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığının kadroları için yapılacaktır. Toplam 219 adet kadronun bulunduğu yerleştişmeye adalet önlisans programı mezunu olup, geçerli 2004-KPSSP93 puanı bulunan adaylar başvurabilecektir. Detaylar için tıklayın.

Haber Tarihi : 06 Mayıs 2006 19:06
Adalet Önlisans Mezunları İçin Memur Yerleştirmesi

06/05/2006 tarihli Resmi Gazetede yayımlanmıştır.

Adalet Önlisans Mezunlarının Dikkatine

Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik hükümleri uyarınca, Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığının açıktan atama yapılacak bazı kadrolarına yerleştirme yapmak amacıyla adalet önlisans programı mezunlarından tercih alınacaktır.

Adaylar, bu amaçla hazırlanan Tercih Kılavuzunu ÖSYM?nin www.osym.gov.tr adresine girmek suretiyle inceleyebileceklerdir.

Kılavuz, yerleştirme işlemleriyle ilgili kuralları ve tercih yapılacak kadroların sayı ve koşullarını içermektedir.

Adalet önlisans programından mezun durumda olan ve geçerli 2004-KPSSP93 puanı bulunan adaylar koşullarını karşıladıkları kadrolar arasından sıraya koydukları tercihlerini 15 ? 21 Mayıs 2006 tarihleri arasında internet yoluyla yapacaklardır. ÖSYM?ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacaktır.

Kılavuzda adalet önlisans mezunları için toplam 219 kadro bulunmaktadır.

İlgili adaylara duyurulur.