Abdullah Gül Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 06 Kasım 2013 08:17, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Abdullah Gül Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

ABDULLAH GUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimine öğretim üyesi alınacaktır. Müracaatlar ve Atamalar: 2914 sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin i yapılacaktır, ilanla ilgili tüm bilgilere Üniversitemizin www.agun.edu.tr adresinden ulaşılabilir. ili maddeleri gereğince

BİRİMİ UNVANI BÖLÜM DER ADET ARANAN NİTELİKLER

İKTİSADİ VE İDARİ (1) BİLİMLERİ FAKÜLTESİ Yrd. Doç.(1) Dr. İşletme 3 1 İşletme alanında doktora derecesine sahip olmak, özellikle finans konularında uzmanlığı olmak; işletme yönetimi alanında lisans ve yüksek lisans dereceleri bulunmak; teknoloji geliştirme, ar-ge ve inovasyon için uluslararası şirketlerle işbirlikleri kurma, strateji geliştirme, performans yönetimi, proje yönetimi ve koordinasyonu, teknoloji transfer aktiviteleri ve eğitimleri ile ilgili konularda deneyimli olmak ve bu konularda araştırma ve uluslararası yayınları bulunmak.

1-Eğitim-öğretim %100 ingilizce olacağından bütün kadrolara yapılacak müracaatlar Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığının 28.06.2009 tarih 27272 sayı ile Resmi Gazetede yayınlanan yönetmeliğinin 7 inci maddesinin 3 üncü fıkrasının (b) ve (c) bentlerinde belirtilen yabancı dil yeterlilik şartlarına haiz olması gerekmektedir.