Bingöl Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

İlan Giriş : 04 Kasım 2013 07:51, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Bingöl Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN;

Üniversitemize bağlı Fakültelerde istihdam edilmek üzere, 2547 Sayılı Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ile Bingöl Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama ilkeleri uyarınca öğretim uyesı alınacaktır . Müracaat edecek adayların devlet hizmetine girmede aranılan genel şartlara haiz olmaları gerekmektedir.

MÜRACAATTA İSTENİLEN BELGELER VE BAŞVURU YERİ: YARDIMCI DOÇENT KADROLARI İÇİN :

1. Adaylar, 2547 Sayılı Kanun un 23. maddesinde belirtilen şartlara haiz olmalı.

2, Dilekçede aday yabancı dilini belirtmeli.

3, Özgeçmiş, yayın listesi, nüfus cüzdan fotokopisi, askerlik belgesi, öğrenim belgelen (lisans, yüksek lisans, doktora veya uzmanlık belgesi), 2 adet fotoğraf, ve bilimsel çalışma ile yayınlarını kapsayan

4 (Dört) adet dosyayı ekleyerek İlgili Fakülteye müracaat etmeleri gerekmektedir 4, Tum adaylar için, 2547 sayılı Kanun un 23. maddesinin (b) fıkrasının 2.bendi gereğince ayrıca Üniversitemizde yabancı dil sınavı yapılacaktır. Adayların sınava girmeleri zorunludur.

5, Yardımcı Doçent adaylarının yabancı dil sınavlarının yapılacağı yer ve tarih, daha sonra adaylara üniversitemizin web sitesinde duyurulacaktır.

SON BAŞVURU TARİHİ:

1, ilanımız Gazete'de yayımlandığı tarihi itibariyle başvuru tarihi 15 gundur Posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. 2. Her bir aday ancak bir kadroya müracaat edebilecektir 3, Adaylar hazırladıkları her dosyaya 1 adet içinde yayın ve özgeçmiş listesi bulunan ÖD koymaları gerekmektedir. 4, Adayların 657 Sayılı yasanın 48. maddesinde belirtilen şartları taşıması gerekmektedir.

FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ UNVAN ADET DERECE AÇIKLAMA
İngiliz Kültürü ve Edebiyatı Anabilim Dalı Yardımcı Doçent 1 2  
Ortaçağ Tarihi Anabilim Dalı Yardımcı Doçent 1 3 Ortaçağ Tarihi alanında doktora yapmış olmak
Eskiçağ Tarihi Anabilim Dalı Yardımcı Doçent 1 4  
Türk Halk Edebiyatı Anabilim Dalı Yardımcı Doçent 1 5  
MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ        
Elektronik Anabilim Dalı Yardımcı Doçent 1 2 Zayıf Radar Sinyallerinin Gürültüden Arındırılması Yöntemleri konusunda çalışmış olmak
Gıda Teknolojisi Anabilim Dalı Yardımcı Doçent 1 3 Biyokimya anabilim dalında doktora yapmış olup Aminoasit ve Protein Analizleri konusunda çalışmalar yapmış olmal '
İKTİSADİ VE İDARİ BlUMLffi FAKÜLTESİ        
Siyaset ve Sosyal Bilimler Anabilim Dalı Yardımcı Doçent 1 3  
Yönetim Bı imleri Anab -m Dalı Yardımcı Doçent 1 3  
SAĞUK YÜKSEKOKULU        
Hemşirelik Bölümü Yardımcı Doçent 1 3 Halk Sağlığı alanında doktora yapmış olmak.
Hemşirelik Bölümü Yardımcı Doçent 1 3 Halk Sağlığı Hemşireliği alanında doktora yapmış olmak
TB<MK BİLİMLER MESLEK YÜKSB<OKULU        
Elektronik Haberleşme Teknolojisi Programı Yardımcı Doçent 1 1 Fizik anabilim dalında doktora yapmış olup Elektronik Enerji Taba- kalan Soğurma Sıçrama Faktörleri konusunda çalışma yapmış olmak.