Abant İzzet Baysal Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 30 Ekim 2013 07:42, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Abant İzzet Baysal Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL İLANI

Üniversitemizin aşağıda belirlenen birim ve anabılım dallarına 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddelerine göre öğretim üyesi alınacaktır.

Başvuru süresi ilanın yayım tarihinden itibaren onbeş (15) gündür. Başvurular ilan edilen binme şahsen yapılacak olup, süresi içinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli dosyalar ile postayla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Profesör kadrolan devamlı statü için olup; adaylar başlıca araştırma eserini de belirttikleri dilekçesine ekleyecekleri, doçentlik belgesi, diğer öğrenim belgelen, nüfus cüzdanı fotokopisi, fotoğraf ve özgeçmiş ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan altı takım dosya ile Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına başvuracaklardır.

Doçent kadrolan devamlı statü için olup; adaylar dilekçesine ekleyecekleri, doçentlik belgesi, diğer öğrenim belgelen, nüfus cüzdanı fotokopisi, fotoğraf ve özgeçmiş ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dört takım dosya ile Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına başvuracaklardır.

Yardımcı Doçent kadrolanna başvuracak adaylar; dilekçesine ekleyecekleri, öğrenim belgelen, nüfus cüzdanı fotokopisi, fotoğraf, üç adet referans mektubu, özgeçmiş ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dört takım dosya ile kadronun ilan edildiği binme başvuracaktır. Bilim alanı bir yabancı dille ilgili olanlar başka bir yabancı dilde sınava girecektir. Adaylar dosyalarına haklarında bilimsel referans alınabilecek üç öğretim üyesinin ısım ve adreslerini ekleyecektir. Yardımcı doçent adaylarının yabancı dil sınav tarihleri daha sonra belirlenecek ve adaylara başvurdukları birim tarafından duyurulacaktır. Yurtdışından alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir Atamaların yapılabilmesi için adayların durumunun ilan edilen kadro derecelerine uygun olması gerekmektedir, ilan edilen kadrolara ataması yapılan adaylar görev aldıkları birimin bulunduğu yerde ikamet etmek zorundadır.

Bu konularda ayrıca bir duyuru yapılmayacaktır.

BİRİMİ ANABİLİM DALI UNVANI DER. ADET AÇIKLAMA
Eğitim Fakültesi Eğim Programları ve Öğretim Doçent 2 1 Eğitim Bilimleri Temel Alanı, Eğitim Felsefesi ve Eğitim Tarihi alanında Doçentliğini almış olmak.
Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitim Yardımcı Doçent 4 1 Devinim merkezli islenen Müzik Dersinin öğrencilerin ders basarıs ve benlik saygısı düzeylerine etkisi üzerine çalışmış olmak. Montessori Eğitimi almış olmak.
Fen-Edebıyat Fakültesi Yüksek Enerji ve Plazma Fiziği Profesör 1 1 UHE nütrhoların gözlemlenmesinde kullanılan EAS dedekıörlerı ile ilgili çakmalar yapmış olmak
Fen-Edebıyat Fakültesi Yüksek Enerji ve Plazma Fiziği Profesör 1 1 Dirac Propagator ve Clra Solıiunıc Bag Model konusunda çalışmış olmak
Fen-Edebıyat Fakültesi Genel Fizik Profesör 1 1 İletken polımer ve karbon nanoiüpler konusunda çalışmış olmak
Fen-Edebıyat Fakültesi Mdeküler Biyolo.ı Profesör 1 1 Mikrobiyoloji alanında anömikrobiyal aktıvıte, antimikrobiyal direnç, bakteri enzimleri, inhibitör aktivite ve vırulans faktörler üzerine çalışmış olmak
Fen-Edebıyat Fakültes Kathal Fiziği Doçent 2 1 Süpeıietkenlikte tanecik anırtan ve arayüz konusunda çalışmalar yapmış olmak
Fen-Edebıyat Fakültesi Matematiksel Fizik Doçent 2 1 Jaynes-Cummings mode Un dolaşıklık özelliklerini çalışmış olmak
Fen-Edebiyal Fakültesi Uygulamalı Psikoloji Doçent 2 1 Obses' Kompulsif bozuk uk alanında küiMeıarası çalışmalar yapmış olmak
Fen-Edebıyat Fakültesi Türk Dili Doçent 2 1 Türk Diı bilim alanında doçent tınvanı almış olmak. Eski Anadolu Türkçesı alanında çalışmalar yapmış olmak
Fen-Edebiyal Fakültesi Anorganik Kimya Yardımcı Doçent 5 1 Lityum içeren nadir toprak metali oksifosfatönnın sentezi ve karakterizasyonu konusunda çalışmış olmak.
Fen-Edebıyat Fakültesi Fizikokimya Ya r timcı Doçent 5 1 Enantiyomerik ve rasemk amfifilik molekiierin miselli sw kristal fazlan ve izotrooik çözeltiler korularında çalışmış olmak.
İktisadı ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Teorisi Profesör 1 1 Mıkro İktisat alanında doçent unvanı almış olmak. Otomotiv ve tanm sektörleri konularında çâışmaları olmak.
İktisadı ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset ve Sosya filimler Doçeni 3 1 Demokratikleşme, demokratik sosyalleşme ve universte-kp.nl arasındaki ilişki konularında çai-şnuş olmak.
İktisadı ve İdari Bilimler Fakültesi Muhasebe-Finansman yardımcı Doçent 5 1 Muhasebe ve Finansman alanında doktora yapmış olmak ve gelişmekte olan menkul kıymetler pazarlarında etkinlik ve borsa anomalileri konusunda çalışmış olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültes Yöneylem Yardmcı Doçent 5 1 Kapalı döngü tedarik zinciri ağ tasarımı karısunda çalışmış olmak,
MûHendıslik MimarlıK Fakültesi

Gıda Mühendisliği

Doçent 2 1 Meyve sebze işleme teknolojisi ve reaksiyon kinetiği konularnda çalışmış olmak.
Mühendislik-Mimartık Fakültesi Yapı Bilgisi Doçent 2 1 Mımartk bilim alanında doçeni unvanı airms olmak. Betonarme, yapı modeilemesi ve güçlendrme konularında çalışmış olmak.
Mühendıslik-Mimarlk Fakültesi Endüstri Mühendisliği Yardımcı Doçent 4 1 Ergonom-, ürün tasarımı ve yeni ürün geçtirme konulannda çalışmalar yapmış olmak.
Tıp Fakültesi Kardiyoloji Doçeni 1 1 Koroner arter baypas cerrahisi sonrası atriyal fibrilasyon gelişimi ve total atriyal ileti süresi arasındaki ilişki üzerne çalışmış olmak.
Tıp Fakültesi Kardiyoloji Doçent 1 1 Hipotiroidi ve hipertıroic hastalarda atriyal mekanik fonksiyonlar ve atrıyal ileti süreleri üzerine çalışmış olmak.
Tıp Fakültesi Kardiyoloji Doçent 2 1 Koroner ektazili hastalarda Tei indeksi ve sol ventriküler asenkroni üzerine çalışmış olmak.
Ziraat ve Doğa Bilime' Fakültesi Tahıllar ve Yemeklik Baklagiller Doçent 2 1 Yemeklik baklagiller konusunda çalışmış olmak.
Ziraat ve Doya Bilinilen Fakültesi Tohum Bilimi ve reknolojisi Doçent 2 1 Çeşit ıslahı konusunda çalışmış olmak.
Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Endüstri Bitkileri Ya r dımcı Doçent 5 1  
Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Hayvan Yetiştirme ve Islahı Yardımcı Doçent 5 1  
Bolu Sağlık Yüksekokulu İç Hastalıktan Hemşireliği Doçent 2 1 Doçentliğini İç Hastalıkları Hemşireliği alannda almış olmak.
Gerede Uygulamalı B mler YO Bankacılık ve Fınans Yardımcı Doçent 4 1 Tarımsal dış ticaret konusunda doktora yapmış olmak.
Bolu Meslek YO   Yardımcı Doçent 3 1 Yarı-sımetnk metrik konneksıyonlu hıperyüzeyler ve tanjant demetler konular.nda çalışmış olmak.
Yencağa Yasar Çelik Meslek YO   Yardımacı Doçent 4 1 Farklı duvar ve harç malzemeleri ile üretilen duvarların mekanik özelliklerinin belirlenmesi konusunda çalışmış o'mak.
Mudurnu Süreyya Astarcı Meslek YO   Yardımcı Doçent 4 1 Kobaylarda kloramfenikol ve florfenikoün elektrokardiyogram üzerine etkisi konusundaçalışmış olmak