İzmir Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İzmir Üniversitesi Öğretim Üyesi alacak. Başvurular bu ilanın Resmi Gazete'de yayımı tarihinden itibaren 15 gün içinde İzmir Üniversitesi Personel Müdürlüğüne şahsen veya posta aracılığı ile yapılabilir.

İlan Giriş : 23 Ekim 2013 08:10, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İzmir Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İzmir Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu" Öğretim üyeliğine Yükseltilme Atanma Yönetmelik hükümlerinde aranan koşulları yerine getirmiş olmak kaydı ile aylık ve özlük hakları yönünden 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine tabi olarak öğretim elemanı alınacaktır. İlana konu olan kadrolar tam zamanlıdır. Profesör, Doçent ve Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracakların İzmir Üniversitesi Akademik Atama ve Yükseltme Kriterlerini sağlaması; anabilim dalını belirtir bir dilekçenin ekinde, nüfus cüzdanı fotokopisi, 2 fotoğraf, özgeçmiş, öğrenim durumunu gösteren belgeler (onaylı suret ve yurt dışından alınan diplomalar için denklik belgesi) ile Profesör ve Doçent kadrosuna başvuracakların doçentlik belgesi, bilimsel yayın ve çalışmalarını kapsayan dosyasını (Profesörlük için 6 takım, Doçent ve Yardımcı Doçent için 4 takım) vermeleri gerekmektedir.

Başvurular bu ilanın Resmi Gazete'de yayımı tarihinden itibaren 15 gün içinde İzmir Üniversitesi Personel Müdürlüğüne şahsen veya posta aracılığı ile yapılabilir. Postadaki gecikmeler ve eksik belge ile yapılan başvurular dikkate alınmaz. İnternet üzerinden başvurular kabul edilmez. Kadro adetleri, başvuru koşulları ve başvuru için gerekli belgeler diğer tamamlayıcı bilgiler ilgili birimlerden veya www.izmir.edu.tr internet adresinden öğrenilecektir.

Duyurulur.

Fakültesi Bölüm Anabilim Dalı Kadro Unvanı Adet Aranan Nitelikler
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Finansman Uluslararası Ticaret ve Finansman Yrd. Doç. Dr. 1 Muhasebe ve/veya Finansman alanında doktora yapmış olmak.
Hukuk Fakültesi Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku   Yrd. Doç. Dr. 1 Ceza Hukuku-Özel Hükümler alanı ile ilgili bir konuda akademik çalışma yapmış olmak.
Mühendislik Fakültesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Doç. Dr. 1 Elektronik veya Telekomünikasyon anabilim dalıyla ilgili çalışmalar yapmış olmak.
Yrd. Doç.
Doç. Dr. 1 Kontrol ve Kumanda anabilim dalıyla ilgili çalışmalar yapmış olmak.
Endüstri Mühendisliği   Doç. Dr. 1 İstatistik alanında Yüksek lisans ve Doktora yapmış olmak, çok değişkenli istatistik yöntemleri alanında uzmanlaşmış, bulanık kümeler teorisi bilgisine sahip olmak.
Fen Edebiyat Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Doç. Dr. 1 İngiliz Dili Eğitimi / İngilizce Öğretmenliği Uzmanlık alanı
Yrd. Doç. Dr.
Sağlık Yüksekokulu Fizyoterapi ve Rehabilitasyon   Doç. Dr. 1 Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon yüksekokulu mezunu olmak, bu alanda yüksek lisans ve doktorasını tamamlamış ve Doçent unvanı almış olmak.
Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı   Yrd. Doç. Dr. 1 Yüksek Lisans veya doktorasını maliye üzerine yapmış olmak, Doktora tezini Turizm Teşvikleri üzerine yapmış olmak. A grubu seyahat acentesinde en az 10 yıl sektör tecrübesine sahip olmak.
Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Biyoistatistik ve Tıp Bilişimi Yrd. Doç. Dr. 1  
Tıp Eğitimi Yrd. Doç. Dr. 1 Tıp Eğitimi Doktorası yapmış olmak, Eğitim Programları ve Öğretim Yüksek Lisansı yapmış olmak.
Tıbbi Biyokimya Doç. Dr. 1 Temel Onkoloji doktorası yapmış ve meme kanseri üzerinde çalışma yapmış olmak
Dahili Tıp Bilimleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Doç. Dr. 1 Yeni Doğan Yan Dal Uzmanı olmak.
Yrd. Doç. Dr. 1 Çocuk Gastroenterolojisi Yan Dal Uzmanı olmak.
Yrd. Doç. Dr. 1 Yeni Doğan Yan Dal Uzmanı olmak.
Yrd. Doç. Dr. 1 Çocuk Alerjisi Yan Dal Uzmanı olmak
Yrd. Doç. Dr. 1 Çocuk Hematolojisi Yan Dal Uzmanı olmak.
Yrd. Doç. Dr. 2  
İç Hastalıkları Yrd. Doç. Dr. 1 Endokrinoloji Yan Dal Uzmanı olmak.
Yrd. Doç. Dr. 1 Gastroenteroloji Yan Dal Uzmanı olmak.
Kardiyoloji Doç. Dr 1 Sinüs ritmindeki mitral darlıklı hastalarda atriyal apendiks fonksiyonları konusunda çalışma yapmış olmak.
Cerrahi Tıp Bilimleri Beyin ve Sinir Cerrahisi Yrd. Doç. Dr. 1 Endoskopik spinal cerrahide ve spinal cerrahide deneyimli olmak
Genel Cerrahi Yrd. Doç. Dr. 1 Bakteriyel Translokasyon konusunda deneysel çalışma yapmış olmak
Kadın Hastalıkları ve Doğum Prof. Dr. 1 IVF Sertifika sahibi olmak
KBB Doç. Dr. 1 Kronik rinosinüzit ve nazal polipozisin endoskopik cerrahisi konusunda yurtdışında eğitim almış olmak.
Yrd. Doç. Dr 1 Klinik vokaloji , pedagojik vokaloji ve temel vokaloji konusunda çalışma yapmış olmak.