Tunceli Üniversitesi öğretim üyesi alım ilanı

İlan Giriş : 13 Ekim 2013 00:07, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Tunceli Üniversitesi öğretim üyesi alım ilanı

Tunceli Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesinde istihdam edilmek üzere, 2547 Sayılı Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. Müracaat edecek adayların devlet hizmetine girmede aranılan genel şartlara haiz olmaları gerekmektedir.

MÜRACAATTA İSTENİLEN BELGELER VE BAŞVURU YERİ:

1 - DOÇENT KADROLARI İÇİN :

- Adaylar, Personel Daire Başkanlığına müracaat ederken, dilekçe, özgeçmiş, yayın listesi, nüfus cüzdan fotokopisi, doçentlik belgesi, doçentlik yabancı dil belgesi, lisans, yüksek lisans, doktora veya uzmanlık belgeleri ve iki adet fotoğraf, yayın listesi, özgeçmiş ve yayınlarının birer örneği (4 takım) dosya halinde teslim edeceklerdir.

2 - YARDIMCI DOÇENT KADROLARI İÇİN:

- 2547 Sayılı Kanun?un 23. maddesinde belirtilen şartlara haiz adayların, Dilekçe (Yabancı dil belirtilecek), özgeçmiş, yayın listesi, nüfus cüzdan fotokopisi, askerlik belgesi, öğrenim belgeleri (lisans, yüksek lisans, doktora veya uzmanlık belgesi) ve 2 adet fotoğraf, yayın listesi, özgeçmiş ve 4 takım dosya halinde yayınları ile birlikte ilgili birimlere müracaat etmeleri gerekmektedir.

Yardımcı Doçent adaylarının yabancı dil sınavlarının yapılacağı yer ve tarih, daha sonra adaylara duyurulacaktır

SON BAŞVURU TARİHİ :

İlanımızın Resmi Gazete?de yayınlandığı tarihten itibaren 15. gündür.

Fakülte/Anabilim Dalı Profesör Doçent Yardımcı Doçent Açıklamalar
Adet Drc . Adet Drc . Adet Drc .  
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Bilgisayar Sistemleri ve Yazılım - - 1 *1 - - * Matematik?te Geometri alanında Doçentlik ünvanına sahip olmak.
Biyomühendislik - -     1 *3 * Amycolatopsis ve nocardia üyelerinin izolasyonu ve polifazik karakterizasyonu konusunda doktora yapmış olmak.