İSKİ Özürlü İşçi Alım İlanı

İlan Giriş : 21 Nisan 2006 00:26, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İSKİ Özürlü İşçi Alım İlanı

Türkiye İş Kurumu Eminönü Şube Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen işyerine özürlü daimi işçi alınacaktır.

(Aşağıda belirtilen taleplere durumu uyanların kayıtlı bulundukları Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerine veya Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü mesai sonuna kadar başvurular kabul edilmektedir.)

Cinsiyet Öz-E.H. Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Yaş Aranılan Diğer Nitelikler
E-K Özürlü Bilgisayar Teknisyeni 5 Endüstri Meslek Lisesi veya Teknik Lise Bilgisayar Bölümü Mez. 18-35 - Erkek adaylarda Askerlik yapmış olmak şartı aranmaktadır.
E-K Özürlü Elektrik, Elektronik Teknisyeni 5 Endüstri Meslek Lisesi veya Teknik Lise Elektrik Bölümü Mez. 18-35 - Erkek adaylarda Askerlik yapmış olmak şartı aranmaktadır.
E-K Özürlü Telekominikasyon Teknisyeni 7 Endüstri Meslek Lisesi veya Teknik Lise Telekominikasyon Bölümü Mez. 18-35 - Erkek adaylarda Askerlik yapmış olmak şartı aranmaktadır.

Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde (KPSS-2004 Sınav Sonuç Belgesinin bir örneği ile diploma ve Özürlüler için Sağlık Kurulu Raporu Eski Hükümlüler için Eski Hükümlü Belgesi ile kayıtlı oldukları veya olacakları Kurum İl veya Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilmektedir.)