Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 30 Eylül 2013 08:58, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen boş kadrolarına 2547 sayılı Kanun, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma Atama ve Yükseltilme Yönergesi (bakınız: www.personel.mu.edu.tr) hükümleri doğrultusunda öğretim üyesi alınacaktır.

a) Profesör kadrosu daimi statüde olup, başvuracak adayların anabilim dallarını belirtir dilekçelerine, özgeçmişleri, doçentlik belgesi, hizmet belgesi ve yukarıdaki internet adresinden temin edecekleri başvuru formu ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6(altı) nüsha dosyayı (Profesörlük takdim çalışmasının da belirtildiği) ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına müracaat etmeleri gerekmektedir.

b) Doçent kadrosu daimi statüde olup, başvuracak adayların anabilim dallarını belirtir dilekçelerine, özgeçmişlerini, doçentlik belgesi, hizmet belgesi ve yukarıdaki internet adresinden temin edecekleri başvuru formu ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) nüsha dosyayı ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına müracaat etmeleri gerekmektedir.

c) Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adayların başvuracakları bölümü ve hangi yabancı dilden sınava gireceklerini belirten dilekçelerine özgeçmiş, doktora belgesi, hizmet belgesi, yabancı dil sonuç belgesi (Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma Atama ve Yükseltilme Yönergesi'nin 4.maddesi ) ve yukarıdaki internet adresinden temin edecekleri başvuru formu ile birlikte yayın listesi ,bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) nüsha dosyayı ekleyerek ilgili Fakülte Dekanlığına/Yüksekokul Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir.

AÇIKLAMALAR:

1) Bütün adayların Devlet hizmetine girmede aranan niteliklere sahip olmaları gerekmektedir.

2) İlgili kadrolara müracaat edeceklerin belirtilen kadro derecelerine atanabilme yeterliliğine sahip olmaları gerekmektedir.

3) Müracaatlar ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde yapılacak ve postadaki gecikmeler kabul edilmeyecektir.

4) Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul tarafından denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

5) Profesör ve Doçent kadrolarına müracaat eden adaylar yayın dosyaları için Personel Dairesi Başkanlığı'ndan gönderim kutusu temin edebilirler.

6) Yardımcı Doçent kadrolarına doçent unvanını almış olanlar ile Profesörler müracaat edemezler.

7) Hizmet Belgesi Üniversitemiz dışından müracaat edecekler için istenmektedir.

8) Mühendislik Fakültesine müracaat edecek bütün adayların "Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik"in ilgili maddelerinde belirtilen yabancı dil şartını yerine getirmesi gerekmektedir.

BİRİMİ BÖLÜMÜ ABD UNVAN DER. ADET AÇIKLAMA
Tıp Fak. Cerrahi Tıp Bilimleri Genel Cerrahi Profesör 1 1 Genel Cerrahi alanında Doçentliğini almış olmak.
Tıp Fak. Cerrahi Tıp Bilimleri Göz Hastalıkları Yrd.Doç . 3 1 Çocukluk çağı göz yaralanmaları ve keratokonus konularında çalışmaları olmak.
Tıp Fak. Cerrahi Tıp Bilimleri Tıbbi Patoloji Yrd.Doç . 5 1 Hepatit B kor antijen ekspresyonunun histolojik aktivite, serum HBeAg ve HBV DNA düzeyleri ile ilişkisi hakkında yayın yapmış olmak. Temel Nöropatoloji , kemik iliği patolojisi ve meme sitopatolojisi konusunda kurslara katılmış olmak.
Tıp Fak. Temel Tıp Bilimleri Biyoistatistik Profesör 1 1 Yapay Sinir Ağları, Karınca Kolonisi Teorimi, Yapısal Eşitlik Modelleri ve Biyoistatistik alanında çalışmaları olmak.
Tıp Fak. Dahili Tıp Bilimleri Acil Tıp Yrd.Doç . 3 1 Akut Koroner Sendromlu hastalarda HSP 70, Hs CRP and Oxidative Stres ile ilgili çalışmaları olmak.
Tıp Fak. Dahili Tıp Bilimleri Çocuk Sağlığı ve Hast . Yrd.Doç . 4 1 İşitsel Beyin Sapı Cevabı (ABR) konusunda çalışmaları olmak.
Tıp Fak. Dahili Tıp Bilimleri İç Hastalıkları Yrd.Doç . 5 1 Fibromyalji Hastalarında Spondiloartropati sıklığı ve Meme kanseri olan hastalarda Fibromyalji çalışmaları olmak.
Tıp Fak. Dahili Tıp Bilimleri İç Hastalıkları Yrd.Doç . 5 1 Leptospirosis ve Otoimmun hastalıkları konusunda çalışmaları olmak
Tıp Fak. Dahili Tıp Bilimleri Kardiyoloji Yrd.Doç . 4 1 Protez kalp kapak hastalıkları, kalp yetersizliği, Gebelikte Görülen Kalp Hastalıkları ve akut iskemik inme gibi konularda çalışmaları olmak.
Tıp Fak. Dahili Tıp Bilimleri Kardiyoloji Yrd.Doç . 5 1 Aritmojenik sağ ventrikül displazisi olan hastalarda Angiotensin Converting Enzim gen polimorfizmi ile ilgili çalışma yapmış olmak, Herediter anjioödemli hastalarda artmış ateroskleroz ile ilgili çalışmaları olmak.
Tıp Fak. Dahili Tıp Bilimleri Radyoloji Yrd.Doç . 5 1 Meme MR ve çocuklarda dinamik MR ürografi uygulamaları ile ilgili çalışmaları olmak.Türk Radyolojı Derneği yeterlilik belgesi olmak.
Edebiyat Fak. Tarih Tarih Yrd.Doç . 5 1 Tanzimat Dönemi Anadolu Kent Tarihi üzerine çalışmaları olmak.
Fen Fakültesi İstatistik İstatistik Yrd.Doç . 3 1 Yapay Sinir Ağları ile Yazılım Test Önceliklendirme konusunda çalışmaları olmak.
Fen Fakültesi İstatistik İstatistik Yrd.Doç . 5 1 Eşbütünleşme yöntemlerinin Simülasyon verileri ile karşılaştırılması alanında doktora yapmış olmak.
Fethiye İşletme Fak. Turizm İşletmeciliği Turizm İşletmeciliği Yrd.Doç . 2 1 Turizmde yapısal eşitlik modelleri konusunda çalışmaları olmak.
Fethiye İşletme Fak. İşletme İşletme Yrd.Doç . 5 1 Sürdürülebilir tüketim konusunda çalışmaları olmak.
Fethiye İşletme Fak. Ekonomi ve Finans Ekonomi ve Finans Yrd.Doç . 4 1 Küreselleşme, Enflasyon ve Enflasyon beklentileri konularında çalışmaları olmak.
İktisadi ve İda.Bil .Fak . Çalışma Eko.ve End.İliş . Çalışma Eko.ve End.İliş . Doçent 2 1 Sosyal Politika alanında doçentliğini almış olmak, Sosyal Koruma konusunda çalışmaları olmak.
İktisadi ve İda.Bil .Fak . Kamu Yönetimi Kamu Yönetimi Doçent 3 1 Yerel Yönetimler, Kent ve Çevre Politikası alanında doçentliğini almış olmak. Kentsel teori, kentsel-kırsal yoksulluk, mekansal ayrışma, göç, soylulaştırma, sosyal dışlanma ve çevre felsefesi konularında çalışmaları olmak.
İktisadi ve İda.Bil .Fak . İşletme İşletme Yrd.Doç . 3 1 Hizmet Kalitesi, Hizmet Pazarlaması, Lüks Tüketim, Tüketici Davranışlarının Ölçümlenmesi konularında çalışmaları olmak.
Mühendislik Fak. Elek.Elektronik Müh. Elek.Elektronik Müh. Yrd.Doç . 2 1 Elektrik, Elektronik veya Elektrik-Elektronik Mühendisliği alanında doktora yapmış olmak, Görüntü İşleme, Sinyal İşleme ve Biyomedikal alanlarında çalışmaları olmak.
Mühendislik Fak. Elek.Elektronik Müh. Elek.Elektronik Müh. Yrd.Doç . 2 1 Elektrik, Elektronik veya Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünde doktora yapmış olmak.
Mühendislik Fak. Bilgisayar Müh. Bilgisayar Müh. Yrd.Doç . 5 1 Biyomedikal Enformatik alanında Veri Entegrasyonu üzerine çalışmaları olmak.
Teknoloji Fak. Enerji Sis.Müh .   Doçent 2 1 Akışkanlar Mekaniği, Jeotermal Enerji ve Yalıtım konularında çalışmaları olmak.
Turizm İşl.ve Otel.YO . Yiyecek-İçecek İşl.   Doçent 3 1 Turizm alanında Doçentliğini almış olmak.Turizm işletmelerinde hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti konularında çalışmaları olmak.
Turizm İşl.ve Otel.YO . Seyahat İşletmeciliği   Yrd.Doç . 4 1 Turizm alanında doktora yapmış olmak. Havayolu İşletmeciliği konusunda çalışmaları olmak.
Muğla Sağlık YO Hemşirelik   Doçent 2 1 Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği alanında Doçentliğini almış olmak, Myokard infarktüsü sonrası cinsel yaşam ve gebelikteki risk faktörlerinin etkilerine yönelik çalışmaları olmak.
Muğla Sağlık YO Hemşirelik   Yrd.Doç . 3 1 Meme Kanseri Hastalarında Roy Uyum Modeline göre yapılandırılmış eğitimin hastalığa uyuma etkisinin incelenmesi konusunda çalışmaları olmak.
Muğla Sağlık YO Beslenme ve Diyetetik   Yrd.Doç . 2 1 Gıdalarda Pestisit Analiz Yöntemlerinin geliştirilmesi konusunda çalışmaları olmak. Antioksidan Aktivite, Gıda Takviyeleri ve UPLC/MS-MS cihazı ile çalışma yapmış olmak.
Fethiye ASMKMYO Bitkisel ve Hayvansal Ür . Organik Tarım Profesör 1 1 Organik Çinko kaynakları ve lüpen ile çeşitli kanatlı türlerinde besleme çalışmaları olmak.
Sağlık Hizm.MYO Tıbbi Hiz.ve Tek. Tıbbi Lab.Tek . Doçent 2 1 Tıbbi Biyoloji Bilim Alanında Doçentliğini almış olmak. Strok , Polikistik Over ve Osteoartrit hastalıklarına genetik yatkınlıklar üzerine çalışmaları olmak, deney hayvanları kullanım sertifikasına sahip olmak.
Milas Sıtkı Koçman MYO Otel,Lokanta ve İkram Hiz . Aşçılık Yrd.Doç . 4 1 Etlerde ve tüketime hazır gıdalarda Listeria monocytogenes ile ilgili, Carra ve Cheddar peynirlerinin kalite kontrolü üzerine bildiri, yayın veya çalışmaları olmak.
Milas Sıtkı Koçman MYO Yönetim ve Organizasyon İşletme Yönetimi Yrd.Doç . 4 1 Muhasebecilerin Mesleki ve Örgütsel Bağlılık, İş Memnuniyeti ve İşten Ayrılma Eğilimleri üzerine çalışmaları olmak.
Muğla Meslek YO. Dış Ticaret Dış Ticaret Yrd.Doç . 5 1 Tüketim, Gösterişçi Tüketim ve Yoksulluk alanlarında çalışmaları olmak.
Ortaca Meslek YO Otel Lok.İkram Hiz . Turizm ve Otel İşl. Yrd.Doç . 4 1 Sürdürülebilir Rekabet Avantajı konusunda doktora yapmış olmak ve yöresel yemekler konusunda çalışmaları olmak.
Ortaca Meslek YO Seyahat Tur.ve Eğ.Hiz . Turizm ve Seyahat Hiz . Yrd.Doç . 4 1 Liderlik davranışlarının örgütsel bağlılığa etkisi konusunda doktora yapmış olmak ve örgüt kültürü konularında çalışmaları olmak.