Abdullah Gül Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 12 Eylül 2013 08:22, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Abdullah Gül Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine öğretim üyesi alınacaktır. Müracaatlar ve Atamalar; 2914 sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri gereğince yapılacaktır, ilanla ilgili tüm bilgilere

İlan ile ilgili tüm bilgilere Üniversitemizin vww.agu.edu.tr adresinden ulaşılabılır.

BİRİMİ UNVANI BÖLÜM DER ADET AFİANAN NfTELİKLER
MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ Profesör d 1.(2),(3) Endüstri Mühendisi İÇ; 1 1 Dağıtık sistemlerde karar destek sistemi geliş- tirmek , üretim ve dağıtım sistemler için matematiksel modeller ve sezgisel yöntemler konu- sunda deneyimli olmak.Optimizasyon ve çizelgeleme sistemleri alanlarda deneyimli olmak.
Yrd.Doc .Dr . (1), (2), (3) Elektrik- Elektronik Mühendisliği 4 1 Fotovoltaik cihazlar, yüksek verimli ışık üretimi ve hasadı,ğuantum nokta entegreli LED'ler,yüksek verimli ısmımsız enerji transferi, nanokompozit ve nanokristal esnek filmler,malzemelerin optik, elektriksel ve nano-karakterizasyonu , cihaz üretimi ( device fabrıcaton ) konularında araştırma çalışmaları ve uluslararası taranan bilimsel dergi yayınları bulunmak, teorik ve pratik deneyimi olmak ve bu alanlardaki çalışmalara hitap eden bir doktora derecesine sahip olmak.
MİMARLIK FAKÜLTESİ Yrd.Doc .Dr . (1),(2) Mimarlık 3 1 İç mimarlık usans mezunu olup, mimarlık tarihinde doktora yapmış olmak. Osmanlı mimarisi, mimarlık tarihi ve metodoloji , sanat ve mimarlıkta modernim, Osmanlı ve Cumhuriyet dönemi modernleşmesi konuların- da araştırma çalışmaları ve yayınları bulunmak.

(1) Eğitim-öğretim %100 ingilizce olacağından bütün kadrolara yapılacak müracaatlar Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığının 28.06.2009 tarih 27272 sayı ile Resmi Gazetede yayınlanan yönetmeliğinin 7 inci maddesinin 3 üncü fıkrasının (b) ve (c) bentlerinde belirtilen yabancı dil yeterlilik şartlarına haiz olması gerekmektedir.

(2) Araştırma ve yayınları ile Üniversitemize ciddi katkı yapma potansiyeli bulunmak.

(3) Tercihen dünyanın ilgili alanda prestijli ve önde gelen üniversitelerinden doktoralı olmak ve doktora sonrası teorik ve deneysel araştırma çalışmaları ve tecrübeleri bulunmak.