Niğde Üniv. Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 11 Eylül 2013 09:46, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Niğde Üniv. Öğretim Üyesi Alım İlanı

Niğde ÜniversitesiRektörlüğünden:

Üniversitemizinaşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Kanun ile Öğretim ÜyeliğineYükseltilme ve Atama Yönetmeliği ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'ncaonaylanan Üniversitemiz Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru Koşulları veUygulama İlkeleri Yönergesi Hükümlerine göre aşağıda belirtilen anabilimdallarına Öğretim Üyesi alınacaktır.

NiğdeÜniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru Koşulları ve Uygulama İlkeleriYönergesi Üniversitemiz web sitesinin (www.nigde.edu.tr) yönetmelikler veyönergeler bölümünde yer almaktadır.

Başvurularilanın günlük gazetede yayın tarihi itibariyle 15 (onbeş)gündür. (Günlük gazete ve Resmi Gazete'nin ilan tarihlerinin en son olanıdikkate alınacaktır)

Doçentlikkadrosu daimi statüde olup, başvuracak adayların 2547 sayılı Kanun'un 25.maddesinde belirtilen şartlara ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilmeve Atama Kriterlerine haiz olması, Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığınınweb sitesi matbu formlar modülünde bulunan öğretimüyesi başvuru dilekçesine, özgeçmiş, nüfus cüzdan sureti, 2 adet fotoğraf,Doçentlik başarı belgesi, yayın listesi ile birlikte bilimsel çalışma veyayınlarını kapsayan 4 nüsha dosyayı ekleyerek Üniversitemiz Personel DairesiBaşkanlığına şahsen başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Posta ile yapılanbaşvurular kabul edilmeyecektir.

Duyurulur.

BİRİMİ VE BÖLÜMÜ ANABİLİMDALI VEYA ALANI ÜNVANI ADET AÇIKLAMALAR
TARIM BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FAKÜLTESİ
Hayvansal Üretim ve Teknolojileri Hayvan Besleme ve Yem Teknolojileri Doçent 1 KPDS veya ÜDS' den en az 80 puan almış olmak veya lisans yada doktora eğitimini %100 İngilizce tamamlamış olmak.
BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU
Antrenörlük - Doçent 1