Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü işçi alım ilanı

İlan Giriş : 10 Nisan 2006 00:49, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü işçi alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Kastamonu İl Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen işyerine daimi olarak işçi alınacaktır.

Talebi Alan İl: Kastamonu İl Müdürlüğü

Kamu Kuruluşunun Adı: Karayolları Genel Müdürlüğü 15. Bölge Müdürlüğü

Cinsiyet: Erkek

Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
Atölye Ustası (Tamirci-Makinist) 2 EML (Motor Bölümü) İlan tarihi itibariyle 31 yaşından gün almamış olmak, askerlik yapmış olmak, en az 2 yıllık B ve üzeri ehliyet sahibi olmak.
Atölye Usta Yardımcısı (Elektrik-Teknsy.) 1 EML-Teknik Lise (Elektrik Bölümü) İlan tarihi itibariyle 31 yaşından gün almamış olmak, askerlik yapmış olmak, en az 2 yıllık B ve üzeri ehliyet sahibi olmak.
Atölye Usta Yardımcısı (Tamirci-Makinist) 4 EML (Motor Bölümü) İlan tarihi itibariyle 31 yaşından gün almamış olmak, askerlik yapmış olmak, en az 2 yıllık B ve üzeri ehliyet sahibi olmak.
Atölye Usta Yardımcısı (Torna Tezg.Op.) 2 EML (Torna Tesviye Bölümü) İlan tarihi itibariyle 31 yaşından gün almamış olmak, askerlik yapmış olmak, en az 2 yıllık B ve üzeri ehliyet sahibi olmak.
Atölye Usta Yardımcısı (Metal Levh.İşçi) 1 EML (Motor Bölümü) İlan tarihi itibariyle 31 yaşından gün almamış olmak, askerlik yapmış olmak, en az 2 yıllık B ve üzeri ehliyet sahibi olmak.
Atölye Usta Yardımcısı (Makine Teknsy.) 2 Teknik Lise (Makine) İlan tarihi itibariyle 31 yaşından gün almamış olmak, askerlik yapmış olmak, en az 2 yıllık B ve üzeri ehliyet sahibi olmak.
Asfalt Usta Yardımcısı (Elektrik Teknsy.) 3 EML-Teknik Lise (Elektrik Bölümü) İlan tarihi itibariyle 31 yaşından gün almamış olmak, askerlik yapmış olmak, en az 2 yıllık B ve üzeri ehliyet sahibi olmak.
Asfalt Usta Yardımcısı (Sıhhi Tesisat İşçisi) 2 EML-(Sıhhi Tesisat Bölümü) İlan tarihi itibariyle 31 yaşından gün almamış olmak, askerlik yapmış olmak, en az 2 yıllık B ve üzeri ehliyet sahibi olmak.
Asfalt Usta Yardımcısı (Metal Levh.İşç.) 3 EML (Metal Bölümü) İlan tarihi itibariyle 31 yaşından gün almamış olmak, askerlik yapmış olmak, en az 2 yıllık B ve üzeri ehliyet sahibi olmak.
Asfalt Usta Yardımcısı (Makine Teknsy.) 2 Teknik Lise (Makine) İlan tarihi itibariyle 31 yaşından gün almamış olmak, askerlik yapmış olmak, en az 2 yıllık B ve üzeri ehliyet sahibi olmak.
Beton Asfalt Serici Operötörü 2 EML-Teknik Lise (Elektrik Bölümü) İlan tarihi itibariyle 31 yaşından gün almamış olmak, askerlik yapmış olmak, en az 2 yıllık E ve G sınıfı ehliyet sahibi olmak.
Beton Asfalt Serici Oprt.Yard. 3 Teknik Lise (Makine) İlan tarihi itibariyle 31 yaşından gün almamış olmak, askerlik yapmış olmak, en az 2 yıllık E sınıfı ehliyet sahibi olmak.
Ağır Makine Yağcısı (Yağcı-Grsl.) 24 Lise ve Dengi Okul İlan tarihi itibariyle 31 yaşından gün almamış olmak, askerlik yapmış olmak, en az 2 yıllık B ve üzeri ehliyet sahibi olmak.
Grayder Operatörü 12 Lise ve Dengi Okul İlan tarihi itibariyle 31 yaşından gün almamış olmak, askerlik yapmış olmak, en az 2 yıllık E ve G sınıfı ehliyet sahibi olmak.
İş Makinesi Operatörü (Kpçl.Araç Oprt.) 8 Lise ve Dengi Okul İlan tarihi itibariyle 31 yaşından gün almamış olmak, askerlik yapmış olmak, en az 2 yıllık E ve G sınıfı ehliyet sahibi olmak.
Sürücü Oprt. (Şoför) 36 Lise ve Dengi Okul İlan tarihi itibariyle 31 yaşından gün almamış olmak, askerlik yapmış olmak, en az 2 yıllık E sınıfı ehliyet sahibi olmak.
Sürücü Oprt.Yard. (Şoför) 1 Lise ve Dengi Okul İlan tarihi itibariyle 31 yaşından gün almamış olmak, askerlik yapmış olmak, en az 2 yıllık E sınıfı ehliyet sahibi olmak.
Traktör Oprt. (Buldozer Oprt.) 4 Lise ve Dengi Okul İlan tarihi itibariyle 31 yaşından gün almamış olmak, askerlik yapmış olmak, en az 2 yıllık E ve G sınıfı ehliyet sahibi olmak.

G sınıfı sürücü belgesi gerektiren pozisyonlarda çalıştırılacakların bu belgeye sahip olmamaları halinde deneme süresi içerisinde G sınıfı sürücü belgesi alma zorunluluğu vardır.

Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumları uyan adayların talebin Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde KPSS-2004 Sınav Sonuç Belgesi ve talep şartlarında istenen durumlara ilişkin belgeleri ile birlikte kayıtlı veya kayıt olacakları kurum ünitesine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Müracaatçılar, Karayolları teşkilatına ait ilanlardan yalnızca bir tanesine müracaat edebilecektir.

- KPSSP 94 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

- Merkezi sınava katılanlardan puan sırasına göre talep sayısının iki katı oranında, Merkezi sınav uygulanmayacaklarda talep sayısının iki katını geçmeyecek sayıda belirleme yapılacak, mülakat tarihi ve yeri işyeri tarafından ayrıca duyurulacaktır.

- Atamaya hak kazananlar Kastamonu, Çankırı, Karabük, Bartın, Zonguldak ili ve bağlı ilçelerde çalıştırılacaktır.