Aksaray Üniv. Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 05 Eylül 2013 09:02, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Aksaray Üniv. Öğretim Üyesi Alım İlanı

Aksaray ÜniversitesiRektörlüğünden:

Üniversitemizbirimlerinde açık bulunan ve aşağıda birim ve unvanı belirtilen kadrolara 2547sayılı Yükseköğretim Kanun?unun ilgili maddeleri ile 657 Sayılı DevletMemurları Kanun?unun 48. maddesine göre öğretim üyesi alınacaktır. Adayların,Üniversitemiz web sayfası (www.aksaray.edu.tr) Bilgi/Belge bölümünde yayınlanan?Aksaray Üniversitesi Akademik Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri Yönergesi?nde belirtilen asgari kriterlerisağlaması gerekmektedir. Bu kriterlere uymayanlarınbaşvuruları işleme konulmayacaktır.

Adaylar üniversitemizin web sayfası Bilgi/Belge bölümünde yayınlananÖğretim Üyeliğine Atanma Dosyası Hazırlama Rehberine göre düzenleyecekleriYardımcı Doçent kadroları için 4 takım dosyayı; ikişer vesikalık resim ilebirlikte ilan edilen birimlere, Profesör kadroları için (6 takım dosyayı) veDoçent kadroları için (4 takım dosyayı) ise Personel Daire Başkanlığına imzalıbir dilekçe ile ilanın yayınlandığı tarihten itibaren15 gün içinde mesaisaatlerinde bizzat teslim edeceklerdir.

Posta ileyapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

BİRİM BÖLÜM ABD/PR. UNVANI DRC. ADETİ AÇIKLAMA
Eğitim fakültesi İlköğretim Fen Bilgisi Öğretmenliği Yrd. Doç. 1 1 İlköğretim öğrencilerinin dereceli puanlama anahtarı, araştırma becerisi ve bilişsel alan düzeyi üzerine çalışmaları olmak.
Türkçe Eğitimi Türkçe Eğitimi Yrd. Doç. 3 1 Çağdaş Türk Lehçeleri ve Eski Anadolu Türkçesi üzerine çalışmaları olmak
Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Klasik Arkeolojisi Yrd. Doç 3 1 Kaya mezarları ve ölü gömme gelenekleri üzerine çalışmaları olmak.
Matematik Analiz ve Fonksiyonlar Yrd. Doç. 1 1 Analiz ve fonksiyonlar teorisi üzerine çalışmaları olmak.
Türk Dili ve Edebiyatı Eski Türk Edebiyatı Yrd. Doç. 3 1 (1) Eski Türk Edebiyatı Ana Bilim Dalında doktora yapmış olmak;
(2) Nedim'in sanatı üzerine çalışmaları olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Siyasi Tarih Yrd. Doç. 3 1 (1) Tarih Ana Bilim Dalında doktora yapmış olmak; (2) Orta ve Güney Asya üzerine çalışmalar yapmış olmak.
Uluslararası İlişkiler Yrd. Doç. 3 1 (1) Uluslararası İlişkiler Ana Bilim Dalında doktora yapmış olmak; (2) Ortadoğu üzerine çalışmalar yapmış olmak
Uluslararası İlişkiler Prof. 1 1 Su ve enerji politikaları, çatışma çözümleri, ekonomi politik üzerine çalışmaları olmak
Kamu Yönetimi Siyaset ve Sosyal Bilimler Doç. 3 1 Siyaset bilimi ve Türk siyasal hayatı üzerine çalışmaları olmak
Maliye Mali İktisat Yrd. Doç. 3 2 (1) Maliye veya İktisat Ana Bilim Dalında doktora yapmış olmak;
(2) mali iktisat alanında çalışmaları olmak.
Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Hidrolik Doç. 3 1 Akarsu hidroliği konusunda çalışmaları olmak.
Elektrik-Elektronik Mühendisliği Telekomünikasyon Prof. 1 1 İletişim protokollleri ve yapay zeka üzerine çalışmaları olmak.
Yrd. Doç. 1 1  
Harita Mühendisliği Jeodezi Doç. 1 1 Heyelan ve bulanık mantık üzerine çalışmalar yapmış olmak.
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Tıbbi Laboratuar Teknikleri Yrd. Doç. 3 1 Bekteriyal lipazlar konusunda doktora yapmış olmak
Ş.Koçhisar Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi Bölümü Yrd. Doç. 2 1 (1) İşletme veya İktisat Ana Bilim Dalında doktora yapmış olmak;
(2) Uluslararası İktisat, Uluslararası Pazarlama veya Lojistik alanında çalışmaları olmak.
Veteriner Fakültesi Klinik Bilimleri İç Hastalıkları Yrd. Doç. 3 1 Geriatrik hasta köpekler konusu üzerine doktora yapmış olmak.
Temel Bilimler Fizyoloji Yrd. Doç. 3 1 İn Vitro sığır embriyo gelişimi konusu üzerine doktora yapmış olmak.
İslami İlimler Fakültesi Temel İslam Bilimleri Hadis Prof. 1 1 İbni Arabi ve Hadisçiliği ile İsmail Hakkı Bursevi ve Hadisçiliğine dair araştırmaları olmak.
İslam Hukuku Yrd. Doç. 1 1 İslam hukukunda medeni müeyyidelere dair araştırmaları olmak.
Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Yrd. Doç. 1 1 (1) Gazetecilik alanında doktora yapmış olmak;
(2) gazetecilik ve halkla ilişkiler konularında çalışmaları bulunmak.