Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü işçi alım ilanı

İlan Giriş : 10 Nisan 2006 00:38, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü işçi alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Ankara İl Müdürlüğünden :

Aşağıda Belirtilen İşyerlerine Daimi İşçi Alınacaktır

(Aşağıda belirtilen taleplere durumları uyanların kayıtlı bulundukları Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerine veya Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilmektedir.)

TALEBİ ALAN İL: Ankara İl Müdürlüğü

KAMU KURULUŞUNUN ADI: KARAYOLLARI 4.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ

CİNSİYET: Erkek

MESLEK ADI YAŞ İŞGÜCÜ SAYISI EĞİTİM DURUMU ARANILAN DİĞER NİTELİKLER
AĞIR MAKİNA YAĞCISI (YAĞLAYICI-GRESLEYİCİ) 21-30 18 Lise ve Dengi Okul Mezunu Olmak *G sınıfı veya en az 2 yıllık B sınıfı sürücü belgesi olmak.
*31 yaşından gün almamış olmak.
*Askerlik yapmış olmak.
ASFALT PLENTİ OPERATÖRÜ 21-30 1 Endüstri Meslek Lisesi ve Teknik liselerin, Elektrik, Elektronik, İş Makineleri, Motor, Torna-Tesviye ve Metal İşleri Bölümü Mezunu olmak *31 yaşından gün almamış olmak.
*Askerlik yapmış olmak
ASFALT USTA YARDIMCISI (BETON ZİFT DÖKME MAKİNESİ OPERATÖRÜ) 21-30 5 Endüstri Meslek Lisesi ve Teknik Liselerin İş Makineleri, Motor ve Kimya Bölümü mezunu olmak * En az 2 yıllık B sınıfı sürücü belgesi olmak.
*31 yaşından gün almamış olmak.
*Askerlik yapmış olmak
ATÖLYE USTASI VE USTA YARDIMCISI (MOTORCU) 21-30 5 Endüstri Meslek Lisesi ve Teknik Liselerin, İş Makineleri ve Motor Bölümü mezunu olmak. * En az 2 yıllık B sınıfı sürücü belgesi olmak.
*31 yaşından gün almamış olmak.
*Askerlik yapmış olmak
BETON ASFALT SERİCİ OPERATÖRÜ VE OPERATÖR YARDIMCISI (FİNİŞER OPERATÖRÜ) 21-30 8 Endüstri Meslek Lisesi ve Teknik Liselerin, İş Makineleri, Motor, Elektrik veya Elektronik Bölümü mezunu olmak. *G sınıfı veya en az 2 yıllık E sınıfı sürücü belgesi olmak.
*31 yaşından gün almamış olmak.
*Askerlik yapmış olmak
GREYDER OPERATÖRÜ 21-30 4 Lise ve dengi okul mezunu olmak. *G sınıfı veya en az 2 yıllık E sınıfı sürücü belgesi olmak.
*31 yaşından gün almamış olmak.
*Askerlik yapmış olmak

ARANAN DİĞER ŞARTLAR

1 - Resmi Gazetede yayımlandığı tarih itibarıyla 30 yaşını geçmemiş olmak.

2 - İşe alınacak işçiler 4.Bölge Müdürlüğüne bağlı Ankara, Eskişehir, Bolu, Kırıkkale, Düzce İlleri ve bu İllerin İlçelerinde bulunan işyerlerinde çalıştırılacaklardır.

3-G sınıfı ehliyeti olmayan adaylardan mülakat sonucu işe başlamaları kesinleşenlerden işin deneme süresinde bu belgeyi alma zorunluluğu vardır.

4 - Sağlık yönünden arazide çalışmayı engelleyecek bir durumu veya bedensel özrü bulunmamak.

YUKARIDA BELİRTİLEN TALEPLERE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE;

* Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete? de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde, (2004 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) katılarak, KPSSP94 puan türünden 60 puan ve üzeri alan adaylar) sınav sonuç belgesi aslı ve fotokopisi, askerlik terhis belgesi, ehliyet aslı ve fotokopisi ile birlikte kayıtlı oldukları veya olacakları Kurum ünitesine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Müracaatçıların durumu birden fazla talebe uyması halinde yalnızca bir talebe müracaat edebileceklerdir.

* Atölye ustası ve atölye usta yardımcısı kadrolarına ataması yapılacak müracaatçılardan 2 kişi atölye ustası, 3 kişi atölye usta yardımcısı olarak istihdam edilecektir.

* Beton asfalt serici operatörü ve beton asfalt serici operatörü yardımcısı kadrolarına ataması yapılacak müracaatçılardan 4 kişi beton asfalt serici operatörü, 4 kişi beton asfalt serici operatörü yardımcısı olarak istihdam edilecektir.