Sağlık Bakanlığı Süreç Analisti Danışmanı Alım İlanı

İlan Giriş : 28 Ağustos 2013 09:59, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Sağlık Bakanlığı Süreç Analisti Danışmanı Alım İlanı

Süreç analisti Alınacak Danışman Sayısı : 1 Kişi

Sağlıkta Dönüşüm ve Sosyal Güvenlik Reformu Projesi kapsamında Sağhk Bakanlığı, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı, Aile Hekimliği izleme ve Değerlendirme Daire Başkanlığında istihdam edilmek üzere Süreç Analisti alınacaktır. Kısaca Görev Tanımı Bu danışmanlık hizmeti içerisinde, ilgili danışmandan talep edilen işler, aşağıda ayrı ayrı ifade edilmiştir.

1. Bilgi işlem metotları kullanarak iş ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlamak

2. Birinci Basamak Sağlık Hizmetleri kapsamında aile hekimliği uygulamasının fiyat ve zaman gibi kıstaslarını temel alarak ihtiyaçlarını belirlemek.

3. Birinci Basamak Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcılığının daha iyi hizmetler sunmasını sağlamak ya da gelişen teknolojiler ve trendler paralelinde süreç analiz ve raporlama ile ilgili süreçleri ve hizmet kalitesini geliştirmek amacıyla idarecilere ve diğer çalışanlara süreç analizi ve raporlama alanında yenilikçi çözümler araştırmak, stratejik iş hedeflerine ulaşma konusunda destek vermek.

4. Yapılan çalışmalarla ilgili rapor ve doküman hazırlamak.

5. Mevcut geliştirilmiş ve geliştirilecek uygulamalarda analiz işi de dahilkatkı sağlamak.

6. Mevcut uygulamaların veri modellerini incelemek ve gerektiğinde veri tabanının iyileştirilmesini sağlamak.

7. Birinci Basamak Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcılığının ihtiyacına göre verilen görevlerde daire çalışanları ile koordineli iş ve işlemleri yürütmek. İhtiyaç doğrultusunda idareye her türlü teknik desteği vermek.

Adayda Aran ilan ÖzelIikler

1. Üniversitelerin Endüstri mühendisliği Bölümünden en az lisans derecesi ile mezun olmak (Süreç yönetimi analizi başta olmak üzere alanında yüksek lisans yapmış olmak tercih sebebidir).

2. iş Süreçleri Yönetim Araçları konusunda deneyim sahibi olması tercih sebebidir

3. iş ve süreç analizi teknikleri konusunda bilgi sahibi olması

4. Bilgisayar ofis programları ve sistemleri konusunda bilgi sahibi olmak,

5. Business Process Model andNotation (BPMN) 2.0 konusunda bilgi sahibi olmak

6. Yazılım kullanarak (SPSS vb.) istatistik hesaplar yapma ve raporlama konusunda iyi derecede bilgi sahibi olmak

7. iyi derecede ingilizce bilmek

8. Ekip çalışmasına yatkın olmak

9. Analitik düşünme becerisine sahip olmak

10. Sözlü ve yazılı iletişim kurma becerisi

11. Özdenetim yapabilme ve kendi kendini yönlendirme becerisi

12. Tercihen MS Reporting Services, Qracle Forms/Reports, Builder - PL/SQL platformlarında kurumsal yazılım geliştirmiş olmak.

13. Tercihen MS Project konusunda 1 yıl deneyim sahibi olmak

14. Süreç analizi konusunda olarak 1 yıl deneyim sahibi olmak.

15. Tercihen iş yükü analizi konusunda 1 yıl deneyim sahibi olmak

16. Tercihen yazılım geliştirme yöntemleri ve süreçleri, veri tabanı sistemlerinin yapıları ve işleyişleri konularında bilgi sahibi olmak

17. Askerlik ile en az 2 sene ilişiği bulunmaması (erkek adaylar için) Sağlık Bakanlığı, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı uygun danışmanları, yukarıda belirtilen hizmetleri sağlamak üzere ilgi bildiriminde bulunmaya davet etmektedir, ilgi bildiriminde bulunmak isteyen bireysel danışmanların aranılan nitelikleri ne oranda taşıdıklarını, yukarıda, "aranılan nitelikler" başlığı altındaki sıralamaya uygun olarak Türkçe hazırlayacakları özgeçmişlerini, telefon numarası, adresini ve başvuru kodunu içeren bir başvuru mektubuyla birlikte en geç 11.09.2013 tarihi 17.30'a kadar aşağıdaki adrese elden veya e-posta ile ulaştırmaları gerekmektedir

Danışman seçimi Dünya Bankası'nın Ekim 2006 ve Mayıs 2010'da revize edilen Mayıs 2004 baskısı Dünya Bankası Borçluları tarafından Danışmanların Seçilmesi ve istihdamı başlıklı Kılavuz ilkeler Kitapçığında belirtilen prosedürlere uygun olarak yapılacaktır. İlgilenen danışmanlar, yerel saatle 09.00 - 18.00 saatleri arasında aşağıda belirtilen adresten-bilgi alabilirler. Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı Prof. Dr. Nusret FİŞEK Caddesi No:41 Başkanlık Binası Sıhhiye, Ankara Tel :0 312 565 59 63 E-posta : [email protected] YALNIZCA KISA LİSTEYE KALAN ADAYLARA GERİ BİLDİRİM YAPILACAKTIR.