Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 16 Ağustos 2013 12:16, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz Akademik birimlerine, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili hükümleri ile Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvurma Atama ve Görev Süresi Uzatımı İle İlgili Yönerge hükümleri doğrultusunda Öğretim Üyesi alınacaktır.

MÜRACAATTA ARANACAK ŞARTLAR:

PROFESÖRLER İÇİN

- 2547 Sayılı Kanun'un 26. maddesinde belirtilen şartları taşımak,

- Profesör kadroları daimi statüdedir.

- Dilekçe (Başlıca araştırma eseri belertilecektir) ve dilekçeye eklenecek Özgeçmiş, Akademik Etkinlik Değerlendirme Formu , Doçentlik Belgesi onaylı sureti, Öğrenim Belgeleri, Nüfus Cüzdan Sureti ile 2 adet fotoğraf,

- Özgeçmiş, Akademik Etkinlik Değerlenlendirme Formu, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 (Altı) takım dosya , DOÇENTLER İÇİN

- 2547 Sayılı Kanun'un 25. maddesinde belirtilen şartları taşımak,

- Doçent kadroları daimi statüdedir.

- Dilekçe ve dilekçeye eklenecek Özgeçmiş, Akademik Etkinlik Değerlendirme Formu, Doçentlik Belgesi onaylı sureti, Öğrenim Belgeleri, Nüfus Cüzdan Sureti ile 2 adet fotoğraf,

- Özgeçmiş, Akademik Etkinlik Değerlenlendirme Formu, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (Dört) takım dosya ve yayın listesi

YARDI MCI DOÇENTLER İÇİN

- 2547 Sayılı Kanun'un 23. maddesinde belirtilen şartları taşımak,

- Düelcçe ve düekçeye eklenecek Özmaçmiş, Akademik Etkinlik Değerlendirme Fomıu, Nüfus Cüzdanı Sureti. Doktora Belgesi, Öğrenim Belgeleri ile 2 adet fotoğraf,

- Özg eçmiş, Akademik Etkinlik Değerlenlendirme Formuı bilifnsel çalışma ve yayınlermı kapsayan 4 (dört) takım dosya ve yayın listesi

- Yardımcı Doçent adaylarının yabancı dil sınav tarihleri daha sonra belirlenecek ve adaylara başvurdukları birim tarafından duyurulacaktır.

YENEL ŞARTLAR

- Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesindeki genel ve ilanda belirtilen diğer koşulları taşımaları gerekmektedir.

- Yurtdışı Kurumlardan alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca Denkliği'nin onaylantnış olması şarttır.

- İlan şartlarımızı taşıyan adayların ilanımızın yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içeriainde; Profesnr va Doçent adayları Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığına, Yardımcı Doçent adayları ise kadronun ilan edildiği birimlere bizzat başvurmaları gerekmektedir.

- Profesör ve Doçent unvanına sahip öğretim üyeleri sahip olduğu unvanlardan daha alt unvanlı kadrolara başvuru yapamazlar. - Posta ile yapılan müracaatlar dikkate alınmayacaktır.

NOT: "Celal Beyeş Üniveşsitesi Öğşetin Eleneni Kedşolenna Beşvuşne Atene ve Göşev Süşesi Uzetını ile İlgili Yöneşge" ye (nnn.cbu.edu.tr/personel/yonergeler.htm) adresinden, "Akedenik Etkinlik Değeşlendişme Foşnu- na (nnn.cbu.edu.tr/personel/form_lar.htm) adresinden ulaşılabilmektedir.

BİRİM ANABİLİM DALI UNVAN DERECE ADET AÇIKLAMA
Akhisar Meslek Yüksekokulu   Yrd.Doç. 3 1 Kaynak, Lazer Kaynağı Konusunda Çalışmaları Olmak ve Otomotiv/LPC Sistemleri Üzerine Deneyimi Olmak.
Alaşehir Meslek Yüksekokulu   Yrd.Doç. 4 1 Bahçe Bitkileri Konusunda Çalışması Bulunmak.
Beden Eğitimi ve Spor YO Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliğ Yrd.Doç. 2 1 Yaratıcı Drama Konusunda Çalışmış Olmak.
Beden Eğitimi ve Spor YO Spor Sağlık Bilimleri Yrd.Doç. 2 1 Spor ve Genetik Üzerine Çalışmış Olmak.
Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Yrd.Doç. 4 1 Özel Gereksinimli Gençlerde Özsaygı Gelişimi Üzerine Çalışmalar Yapmış Olmak.
Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Yrd.Doç. 3 1 Radyoaktivite Konusunda Kavram Yanılgılarının Giderilmesi Üzerine Çalışma Yapmış Olmak.
Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Eğitimi Yrd.Doç. 5 1 Demirci Tarihi Üzerine Çalışma Yapmış Olmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Bizans Sanatı Doçent 1 1 Erken Hristiyan ve Bizans Sanatları Konusunda Çalışmaları Olmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Yrd.Doç. 5 1 Yerleşme, Nüfus ve Hayvancılık Konularında Çalışmaları Olmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Eski Türk Edebiyatı Yrd.Doç. 3 1 Muçrrç ve Şerh Geleneği Konularında Çalışmaları Olmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Halk Bilimi Yrd.Doç. 2 1 Halk Edebiyatı Alanında Çalışmaları ve Manisa Sanat- Edebiyat Adamları Konusunda Yayınları Olmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Halk Bilimi Yrd.Doç. 5 1 Türk Halk Oyunları ve Seyirlik Oyunlarla İlgili Çalışmaları Olmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Yrd.Doç. 3 1 Uluslararası Yoksulluk ve Kadın Konularında Çalışmaları Olmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Yrd.Doç. 4 1 Toplumsal Aidiyet, Gençlik ve Kadın Konularında Çalışmaları Olmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Topoloji Yrd.Doç. 4 1 Matematikte Doktorası Olmak, Digital Görüntülerde Çalışmaları Olmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Türk İslam Sanatı Yrd.Doç. 3 1 Türk Sivil Mimarisi Alanında Çalışmaları Olmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Yeni Türk Dili Yrd.Doç. 5 1 Eski Anadolu Türkçesi Üzerine Söz Dizimi ve Anlam Bilimi Konularında Çalışmaları Olmak.
Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fak. Mekatronik Mühendisliği Yrd.Doç. 5 1 Makine Mühendisliği Kökenli Olup, Fiber-Epoksi Kompozit Bağlantılar Konusunda Çalışmış Olmak.
Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fak. Mekatronik Mühendisliği Yrd.Doç. 5 1 Elektrik-Elektronik Mühendisliği Kökenli Olup Alternatif Akım-Doğru Akım Sistemlerinde Optimal Güç Akışı Konularında Uluslararası Yayınları Olmak.
Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fak. Yazılım Mühendisliği Yrd.Doç. 4 1 Yazılım Test Mühendisliği ve Bilgi Geri Getirimi Alanlarında Uluslararası Yayınları Olmak ve Tecrübesi Olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi Doçent 1 1 Kooperatifçilik Konusunda Çalışmaları Olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Yrd.Doç. 3 1 Sosyal Güvenlik Açıklarının Azaltılması ve Denetimi Konusunda Çalışmaları Olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mali İktisat Yrd.Doç. 3 1 Sağlık Sistemleri ve Kamu Sağlık Harcamaları Konusunda Çalışmaları Olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi Doçent 1 1 Uluslararası Kamu Politikaları ve Demokratikleşme Konusunda Çalışmaları Olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyasi Tarih Yrd.Doç. 5 1 Uluslararası Güvenlik Politikaları ve Siyasi Çözümler Konusunda Çalışmaları Olmak.
İlahiyat Fakültesi Din Bilimleri Yrd.Doç. 4 1 Şehir ve Din Konusunda Çalışmaları Olmak.
İlahiyat Fakültesi Din Bilimleri Yrd.Doç. 4 1 Yüksek Din Öğretimi Kurumları ve Din Eğitiminde Hikaye Kullanımı Konularında Çalışmaları Olmak.
İşletme Fakültesi Ekonomi ve Finans Bölümü Yrd.Doç. 3 1 Büyüme, Dış Ticaret ve Döviz Kurları ile İlgili Çalışmaları Bulunmak.
İşletme Fakültesi Ekonomi ve Finans Bölümü Yrd.Doç. 4 1 Bilgi Teknolojileri ve Finansal Yeniden Yapılanma ile İlgili Çalışmaları Bulunmak.
İşletme Fakültesi Ekonomi ve Finans Bölümü Yrd.Doç. 4 1 Elektronik Ticaret ile İlgili Çalışmaları Bulunmak.
İşletme Fakültesi İşletme Bölümü Yrd.Doç. 2 1 Şirket Değerleme ve Maliyet Muhasebesi Konularında Çalışmaları Bulunmak.
İşletme Fakültesi İşletme Bölümü Yrd.Doç. 3 1 Tüketici Davranışları ve Perakendecilik İle İlgili Çalışmaları Bulunmak.
İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Profesör 1 1 Turizm İşletmeciliği Konusunda Çalışmaları Bulunmak.
İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Profesör 1 1 Konaklama İşletmeciliği, İş Tatmini ve İnsan Sermayesi ile İlgili Çalışmaları Bulunmak.
Manisa Organize Sanayi Bölgesi MYO   Yrd.Doç. 2 1 Biyomalzeme Kaplamaları Üzerine Çalışmaları Olmak ve İmal İşlemleri Konusunda Deneyimli Olmak.
Manisa Sağlık YO Hemşirelik Esasları Yrd.Doç. 1 1 Hemşirelik Esasları Alanında Refleksoloji Konusunda Çalışması Bulunmak.
Mühendislik Fakültesi Geoteknik Yrd.Doç. 1 1 Mikalı ve Siltli Kumların Dinamik Özellikleri Konusunda Çalışmış Olmak.
Mühendislik Fakültesi Hidrolik Yrd.Doç. 5 1 Genetik Bulanık Hidrolojik Modeller Konusunda Çalışmış Olmak.
Mühendislik Fakültesi Konstrüksiyon ve İmalat Doçent 1 1 Üretim Yöntemleri ve Kırılma Mekaniği Konularında Çalışmaları Olmak.
Mühendislik Fakültesi Termodinamik ve Isı Tek. Yrd.Doç. 5 1 Non-newtonyen Akışkanlar Konusunda Çalışmış Olmak.
Mühendislik Fakültesi Üretim Metalurjisi Yrd.Doç. 5 1 Yüksek Performanslı DPP Pigmentlerinin Sentezleri Konusunda Çalışması Olmak.
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu   Yrd.Doç. 4 1 UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi) Sertifikasına Sahip Olmak. İlk Yardım Eğitici Eğitimi Sertifikasına Sahip Olmak.
Tıp Fakültesi Adli Tıp Yrd.Doç. 1 1 Adli Toksikoloji Konusunda Çalışmaları Olmak.
Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Profesör 1 1 Pediatrik Nöroloji Uzmanı Olmak.
Tıp Fakültesi Farmakoloji Doçent 1 1 Deneysel Diyabet Modelleri Konusunda Çalışmaları Olmak.
Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Yrd.Doç. 3 1 İnce Bağırsak Organ Nakil Belgesi Olmak, Kök Hücre Uygulamaları Deneyimi Olmak.
Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Profesör 1 1 Allerji ve İmmünoloji Uzmanı Olmak.
Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Profesör 1 1 Hematoloji Uzmanı Olmak, Teropatik Aferez Sorumlu Hekim Sertifikalı Olmak, Kemik İliği ve Kök Hücre Transplantasyon Deneyimli Olmak.
Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Yrd.Doç. 1 1 ERCP ve Moltilite Deneyimli Olmak.
Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Yrd.Doç. 3 1 Nefroloji Eğitimini Böbrek Transplantasyonu Yapılan Bir Merkezde Almış Olmak.
Tıp Fakültesi Kardiyoloji Profesör 1 1 Otonom Sinir Sistemi ve Uyku Apnesi Konusunda Çalışmaları Olmak.
Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Doçent 1 1 Fasiyal Rekonstrüktif Cerrahi Alanında Yayınları Olmak.
Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Yrd.Doç. 2 1 Polisomnografi Alanında Eğitim Almış Olmak.
Tıp Fakültesi Mikrobiyoloji Profesör 1 1 Tıbbi Mikrobiyoloji Uzmanı Olmak, Bakteriyoloji ve Mikobakteriyoloji Alanında Deneyimli Olmak.
Tıp Fakültesi Mikrobiyoloji Doçent 1 1 Tıbbi Mikrobiyoloji Doktorası Yapmış Olmak, Seroloji ve İmmünfloresan Tekniklerde Deneyimli Olmak.
Tıp Fakültesi Psikiyatri Profesör 1 1 Bağımlılık Psikiyatrisi Konusunda Deneyimli Olmak.

16.08.2013 Tarihli Posta Gazetesi'nde Yayımlanan Öğretim Üyesi İlanımız.

Son Başvuru Tarihi: 02.09.2013 Pazartesi Günü Mesai Bitimi.