THY Teknisyen Alım İlanı

İlan Giriş : 02 Nisan 2006 00:29, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
THY Teknisyen Alım İlanı

Şehir/Ülke: İstanbul

İlan Tarihi: 31.03.2006

Genel Nitelikler:

ÖN KOŞULLAR

T.C. uyruklu olmak.

Sağlık durumu yurtiçi / yurtdışında ve vardiyalı düzende çalışmaya müsait olmak.

Orta seviyede yabancı dil (İngilizce) bilmek.

Erkek adaylar için 1, 2 ve 3. maddelerde belirtilen branşlar için askerlik hizmetini yapmış ya da tecil ettirmiş olmak. (Askerlik hizmetini tamamlamış olmak tercih nedenidir.) 4. maddede belirtilen branş için askerlik hizmetini tamamlamış olmak.

Herhangi bir havayolunda 3 yıl uçak üzerinde çalışma tecrübesi olanlar için 36 yaşından gün almamış olmak. Diğer adaylar için 34 yaşından gün almamış olmak.

Adli sicil kaydı bulunmamak.

EĞİTİM VE TECRÜBE KOŞULU

1. Sivil Havacılık Yüksekokullarının Uçak Gövde-Motor, Uçak Elektriği-Elektroniği bölümlerinden mezun olmak.

2. Anadolu Teknik Liselerinin Uçak Gövde-Motor, Uçak Elektriği-Elektroniği bölümlerinden mezun olmak.

3. Türk Hava Yolları filosundaki uçak tiplerinden en az birine ait geçerli uçak tip sertifikası ve uçak üzerinde minimum 3 yıl tecrübesi bulunan adaylar için Meslek Yüksekokulu, Endüstri Meslek Lisesi ya da Teknik Lise mezunu olmak.

4. Meslek Yüksekokulları, Anadolu Teknik Liseleri, Teknik veya Endüstri Meslek Liselerinin Boya Teknolojisi, Boya ve İzolasyon Uygulama Teknikleri, Oto Boya Karoseri Doğrultma Teknikerliği, Boya Apre, Boya Teknolojisi, Endüstriyel Boya ve Dekorasyon, Endüstriyel Boyacılık, Sanayi Boyacılığı ve Uygulama Tekniği, Sınai Boya İmalat ve Kaporta bölümlerinden mezun olmak. (Belirtilen okul ve bölümlerden mezun olup, Uçak, Jet Motorları veya Gaz Türbinleri konularında çalışmış olmak tercih nedenidir.)

BAŞVURUDA İZLENECEK YOL

Adayların, internet sitemizin İnsan Kaynakları bölümündeki (REF-TEKN) TEKNİSYEN ilanına on-line başvuruda bulunmaları gerekmektedir. On-line başvuru dışında veya şahsen yapılmış ve yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır. On-line olarak başvuru yapan adaylara elektronik ortamdan mesaj gönderilerek sınav yeri, tarihi ve saati bildirilecektir. Davet edilen adayların aşağıdaki belgeleri sınav günü yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

SINAVLARA GELİRKEN GETİRİLECEK BELGELER

Nüfus Cüzdanının aslı ve 2 adet fotoğraf.

En son mezun olunan okula ait noter tasdikli diploma sureti.(Yurtdışında eğitim görenler için Denklik Belgesi?nin noter tasdikli sureti)

Uçak tip sertifikalarının fotokopileri. (varsa)

Uçak lisans fotokopileri. (varsa)

Havayolu iş tecrübesini gösterir belge(bonservis) (varsa)

?Son 2 yıl içinde Toefl (Test Of English as a Foreign Language) sınavından asgari 480 (normal sınav) veya 157 (bilgisayar ortamında yapılan sınav) puan, IELTS (International English Language Testing System) sınavından asgari 5 (Akademik) puan ve KPDS (Kamu Personeli Dil Sınavı) sınavından 50 puan alınmış ise sınav sonuç belgeleri. (Varsa)

Ayrıntıulı bilgiye http://www.thy.com/tr den ulaşabailirsiniz.