Trakya Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 01 Nisan 2006 00:55, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Trakya Üniversitesi Akademik Personel İlanı

30 MART 2006 HURRİYET

Trakya Üniversitesi Akademik Yükseltme ve Atama İlkeleri İçin TIKLAYINIZ.

"Trakya Üniversitesi Akademik Personel Yükseltme ve Atama Bilgi Formu İçin TIKLAYINIZ"

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz birimlerine, 2547 Sayılı Kanun?un ilgili maddeleri uyarınca öğretim elemanı alınacaktır. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu?nun 48.maddesindeki genel ve ilanda belirtilen diğer koşulları taşıyan profesör ve Rektörlük okutman kadrolarına başvuracak adayların, ilanın yayımından itibaren 15 gün içinde Rektörlük Personel Daire Başkanlığına diğerlerinin ilgili Dekanlığa/Müdürlüğe şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Profesör kadroları devamlı statüde olup, 2547 Sayılı Kanunda belirtilen niteliklere sahip adayların, ?Trakya Üniversitesi Akademik Yükseltme ve Atama İlkeleri?ne göre başvuracakları anabilim dalını belirten dilekçelerine ekleyecekleri iki adet fotoğraf, Doçentlik Başarı Belgesi, nüfus cüzdan sureti ile özgeçmiş, başlıca araştırma eserinin de belirtildiği yayın listesi ve yayınlarını kapsayan dosyalarını 6 nüsha halinde vereceklerdir.

Yardımcı doçent kadrosuna başvuracak adaylar, ?Trakya Üniversitesi Akademik Yükseltme ve Atama İlkeleri? ne göre başvurdukları anabilim dalını ve yabancı dilini belirten dilekçeleri (var ise merkezi yabancı dil başarı belgesi veya KPDS (70 puan) ? ÜDS (65 puan) sonuç belgesi eklenecek), ekinde iki adet fotoğraf, nüfus cüzdanı sureti, lisans, yüksek lisans ve doktora diploması ile özgeçmiş, yayın listesi ve yayınlarını 4 nüsha olarak vereceklerdir.

Okutman ve uzman kadrolarına başvuracak adaylar, dilekçelerinde başvuracakları anabilim dalı/programı belirterek ekinde; özgeçmiş, askerlik belgesi, nüfus cüzdan örneği, onaylı mezuniyet belgesi ve 2 adet fotoğraf ile birlikte var ise ilgili dalda bilimsel çalışmalarını kapsayan dosyayı vereceklerdir.

Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul?ca denkliğinin onaylanmış olması gereklidir.

BİRİMİ : TIP FAKÜLTESİ

ANABİLİM DALI PROFESÖR UZMAN
Farmakoloji 1  
Kalp ve Damar Cerrahisi   2

BİRİMİ : EĞİTİM FAKÜLTESİ

ANABİLİM DALI/ PROFESÖR
Resim-İş Eğitimi/ 1

BİRİMİ : MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ

ANABİLİM DALI/ PROFESÖR
Restorasyon/ 1

BİRİMİ : İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

ANABİLİM DALI/ PROFESÖR
Turizm ve Otel İşletmeciliği/ 1

BİRİMİ : HAVSA MESLEK YÜKSEKOKULU

PROGRAM/ YRD.DOÇ.
Seracılık/ 1

REKTÖRLÜK OKUTMAN

İngilizce 1 (1)
Piyano 1 (2)
Klarnet 1 (2)

(1)Adayların ilgili bölüm mezunu ve en az (B) düzeyinde KPDS veya ÜDS (80) yabancı dil belgesine sahip olmaları şartı aranır.

(2)İlgili bölüm mezunu.

SON BAŞVURU TARİHİ 13 NİSAN 2006