Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 07 Ağustos 2013 00:54, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerinde boş bulunan kadrolarına 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda öğretim üyesi alınacaktır. Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesindeki genel şartları ve ilanda belirtilen özel şartları taşımaları gerekmektedir.

1. 2547 Sayılı Kanunun 25. maddesinde belirtilen şartları taşıyan Doçent adaylarının; Özgeçmiş, noterden veya resmi kurumlarca onaylanmış Lisans, Yüksek Lisans, Doktora, Uzmanlık Belgesi veya Sanatta Yeterlilik Belgesi, Doçentlik Belgesi, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ile birlikte Yayın Listesi ile Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını kapsayan 4 adet dosya ile birlikte özgeçmiş ve eserlerini içeren elektronik ortamdaki 4 adet cd?yi ekleyerek Rektörlük Personel Daire Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir. (Dosyalar haricinde dilekçeye noterden veya resmi kurumlarca onaylanmış Lisans, Yüksek Lisans, Doktora, Uzmanlık Belgesi veya Sanatta Yeterlilik Belgesi, Doçentlik Belgesi, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ile birlikte özgeçmiş, yayın listesi ve hizmet cetveli eklenecektir).

2. 2547 Sayılı Kanunun 23.maddesinde belirtilen şartları taşıyan Yardımcı Doçent adaylarının; anabilim dalı ve yabancı dillerini belirten dilekçe, Özgeçmiş, noterden veya resmi kurumlarca onaylanmış Lisans, Yüksek Lisans, Doktora Belgesi, Uzmanlık Belgesi veya Sanatta Yeterlilik Belgesi ile birlikte Nüfus Cüzdanı Fotokopisi varsa yabancı dil başarı belgesi ile kamu kurumlarında çalışmış yada halen çalışmakta olanların Hizmet Belgelerini, Bilimsel Çalışma Yayınlarını kapsayan 4 adet dosya ile birlikte özgeçmiş ve eserlerini içeren elektronik ortamdaki 4 adet cd?yi ekleyerek İlgili Fakültelerine başvurmaları gerekmektedir.

3. Profesör ve Doçent unvanına sahip öğretim üyeleri sahip olduğu unvanlardan daha alt ünvanlı kadrolara başvuru yapamazlar.

4. Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

5. İlan edilen Doçent ve Yardımcı Doçent kadrolarına müracaat eden adaylardan, ilan edilen kadronun anabilim dalı ile Doçentlik, Doktora, Uzmanlık veya Sanatta Yeterlik alanları farklı olan adayların başvuruları Üniversite Yönetim Kurulunda görüşüldükten sonra nihai karar verilecek olup, uygun görülmeyenlerin başvuruları geçersiz sayılacaktır.

6. İlan edilen kadrolara müracaat edecek erkek adayların askerlik yönünden Mahkeme veya bakaya durumunda olmamaları gerekmektedir.

İlanın resmi gazetede yayımlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde Doçent adayları Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına, Yardımcı Doçent Adayları ise Fakültelerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Süresi içinde yapılmayan veya posta ile yapılan başvurular geçerli kabul edilmeyecektir. Adayların başvuru dilekçelerinde yazışma adresleri ile telefon numaralarının bildirilmesi gerekmektedir. İlan şartlarına uygun olmadığı anlaşılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

A D R E S :

Necmettin Erbakan Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı

Yenişehir Mah. Dr. Hulusi Baybal Caddesi Bera İş Merkezi

No: 12 Kat: 22 Selçuklu/KONYA

Telefon: 0 332 280 80 74

BİRİMİ ANABİLİM DALI K.D.R ÜNVANI K.D.R DER. ADET NİTELİKLER
Meram Tıp Fak. Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Acil Tıp A.D. Doçent 2 1 3. Basamak acil yoğun bakım hasta takip ve invazif ve noninvazif ventilasyon uygulama deneyimi olmak.
Meram Tıp Fak. Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Anesteziyoloji ve Reanimasyon A.D. Doçent 1 1 Karaciğer transplantasyon anestezisi konusunda deneyimi olmak.
Meram Tıp Fak. Temel Tıp Bilimleri Bölümü Tıp Eğitimi ve Bilişimi A.D. Yrd.Doç 4 1 Eğitici eğitimi ve Neonatal resüssitasyon eğiticisi sertifika sahibi ve ? Fetal gelişim tayininde femur epifiz çekirdeklerinin yeri ve önemi? ile ilgili bilimsel çalışması olmak,
Meram Tıp Fak. Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Göğüs Hastalıkları A.D. Yrd.Doç 4 1 ?Yüksek doz inhale kortikosteroidlerin amfizem tedavisindeki yeri? konusunda tez çalışması yapmak, probleme dayalı öğrenim (PDÖ) deneyimi olmak.
Meram Tıp Fak. Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları A.D. Yrd.Doç 1 1 Çocuk kardiyolojisi yan dal uzmanı olmak, ? intrauterin enfeksiyon , kord kanında İL-6 ve TNF-Alfa artışı ve yenidoğanlarda intrakraniyel kanama ve beyaz madde hasarı? ile ilgili çalışma yapmış olmak, Bazı kongenital kalp hastalıklarında girişimsel olarak transkateter yöntemle tedavi işlemlerinde deneyimi olmak.
Meram Tıp Fak. Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Genetik A.D. Yrd.Doç 1 1 Tıp Fakültesi mezunu olmak, ?Diyabetik Nöropati hastalarında MTHFR gen polimorfizmi ? üzerine çalışması olmak.
Meram Tıp Fak. Dahili Tıp Bilimleri Bölümü İç Hastalıkları A.D. Yrd.Doç 1 1 ?Hemodiyaliz hastalarında Malnutrisyon ? İnflamasyon Skoru ve Endotel Disfonksiyonu ? konulu tez çalışması yapmak, son dönem böbrek hastalarında Kolşisin Toksisitesi üzerine çalışmış olmak.
Meram Tıp Fak. Dahili Tıp Bilimleri Bölümü İç Hastalıkları A.D. Yrd.Doç 2 1 ?24 saat özofagus ph monitörizasyonu ve özofagus motilite ve manometrik tetkiki? konularında deneyim sahibi olmak, Nonoperatif , girişimsel reflü tedavileri ( stretta ) ile ilişkili eğitim almış olmak ve sertifika sahibi olmak.
Meram Tıp Fak. Dahili Tıp Bilimleri Bölümü İç Hastalıkları A.D. Yrd.Doç 1 1 Karaciğer nakli yapılan bir merkezde en az 1 (bir) yıl çalışmış olmak, Endoskopik retrograd kolanjio pankreotografi (ERCP) ve ultrasonografi (EUS) konusunda deneyimi olmak.
Meram Tıp Fak. Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Halk Sağlığı A.D. Yrd.Doç 1 1 ?Bir Tıp Fakültesi Hastanesinde yatan hastaların hasta memnuniyetinin iki farklı yöntem ile değerlendirilmesi? konusunda çalışması olmak veya Kanser erken tanısı ve KETEM konusunda proje hazırlama ve yürütme deneyimi olmak.
Meram Tıp Fak. Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Kardiyoloji Doçent 1 1 Elektrofizyoloji ve invazif kardiyoloji konusunda deneyimi olmak.
Meram Tıp Fak. Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları A.D. Doçent 1 1 Neonatoloji uzmanı olmak, ? yenidoğanlarda oksidatif stres ve sepsis tanı biyomarkerları ? konusunda çalışmaları bulunmak.
Meram Tıp Fak. Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Hastalıkları A.D. Doçent 1 1 ?Çocukluk çağı psikodermatozları ? konusunda çalışmaları olmak.
Meram Tıp Fak. Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Patoloji A.D. Yrd.Doç 1 1 ? Gestasyonel Trofoblastik hastalıklarda Agnor yönteminin prognozdaki önemi? konusunda tez çalışması yapmış olmak.
Meram Tıp Fak. Temel Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Biyoloji A.D. Yrd.Doç 5 1 Tıp fakültesi mezunu olmak, ? Herediter sferositozlu 4 kuşaklı bir ailede Linkage analizi? çalışması yapmak.
Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fak. İlköğretim Bölümü Matematik A.D. Doçent 2 1 İlköğretim Matematik Alanında çalışmaları olmak.
Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fak. İlköğretim Bölümü Sosyal Bilgiler Eğitimi A.D. Yrd.Doç 1 1 ?Türkiye Selçukluları? tarihi üzerine yüksek lisans ve doktora yapmış olmak.
Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fak. Türkçe Eğitimi Bölümü Türkçe Eğitimi A.D. Yrd.Doç 1 1 ?İlköğretim Öğrencilerinin Okuduğunu Anlama Düzeyleri? üzerine doktora yapmış olmak.
Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fak. İlköğretim Bölümü Sosyal Bilgiler Eğitimi A.D. Yrd.Doç 1 1 ? Tanzimattan Cumhuriyete Öğretmen Yetiştiren Kurumlarda Eğitim Yönetimi ve Denetimi? üzerine doktora yapmış olmak.
Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fak. Özel Eğitim Bölümü Zihin Engelliler Eğitimi A.D. Yrd.Doç 1 1 ?Özel Eğitimde Kardeş Eğitimi ve Aile Eğitimi? alanında yüksek lisans ve doktora yapmış olmak.
Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fak. Ortaöğretim Fen ve Matematik Alanları Eğitimi Bölümü Fizik Eğitimi A.D. Doçent 2 1 ? Ultrases , Çoklu Zeka , Öğretmen ve öğrenci Motivasyonu, Öğretmenlik Uygulaması? konularında çalışmaları olmak.
Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fak. Ortaöğretim Fen ve Matematik Alanları Eğitimi Bölümü Kimya Eğitimi A.D Doçent 2 1 ? Schiff bazlarının sentezi, antibakteriyel aktiviteleri, elektrokimyasal davranışları? konusunda çalışmış olmak.
Sosyal ve Beşeri Bilimler Fak. İktisat Bölümü Yrd.Doç 2 1 ?Para kurulları? konusunda çalışmaları olmak.
Sosyal ve Beşeri Bilimler Fak. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Yrd.Doç 1 1 ?Belediyelerde yönetsel kapasite? konusunda tez çalışması yapmış olmak.
Sosyal ve Beşeri Bilimler Fak. Tarih Bölümü Yrd.Doç 1 1 ?Osmanlı-İngiliz diplomatik ilişkileri konusunda? doktora yapmış olmak.
Sosyal ve Beşeri Bilimler Fak. Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Yrd.Doç 1 1 "Çocuk Şiirleri ve Aka Gündüz üzerine çalışmış olmak."
İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Tefsir A.D. Yrd.Doç 3 1 ?Çağdaş tefsirlerde israiliyat ? konusunda çalışmış olmak.
Mühendislik ve Mimarlık Fak. Mimarlık Bölümü Bina Bilgisi A.D. Yrd.Doç 1 1 ?Yapı elemanları üretiminde kullanılan yerinde yapım teknikleri? konusunda doktora yapmış olmak.
Mühendislik ve Mimarlık Fak. Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü Telekomünikasyon A.D. Yrd.Doç . 1 1 ?Kablosuz algılayıcı ağlar? konusunda çalışmaları olmak.
Mühendislik ve Mimarlık Fak. Endüstriyel Tasarım Bölümü Endüstriyel Tasarım A.D. Yrd.Doç . 1 1 Tasarım konusunda çalışmaları olmak.
Mühendislik ve Mimarlık Fak. Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Bilgisayar Yazılımı A.D. Yrd.Doç . 1 1 ?Bilimsel Hesaplama Algoritmaları? konusunda çalışmaları olmak.
Mühendislik ve Mimarlık Fak. Mekatronik Mühendisliği Bölümü Mekatronik Mühendisliği A.D. Doçent 3 1 ?Mekanik Sistemlerin bilgisayarla kontrolü? konusunda çalışmaları olmak.