Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 07 Ağustos 2013 00:47, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğünden (ÇOMÜ):

ÖĞRETİM ELEMANLARIALINACAKTIR

ÜniversitemizeÖğretim Üyesi alınacaktır. Adayların ilanın yayınlandığı tarihten itibaren engeç 15 gün içinde istenilen belgelerle birlikte Doçentlerin Rektörlüğebaşvurmaları gerekmektedir. Posta ile yapılan başvurulardaki gecikmeler ileeksik belgeli dosyalar kabul edilmeyecektir.

Adaylarınaşağıda belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir.

1 - 2547Sayılı Kanunun 5572 Sayılı Kanunla değiştirilen 25. maddesinde belirtilenkoşulları ve aynı kanun uyarınca Üniversitemiz Senatosunca belirlenen ÖğretimElemanı Kadrolarına Atanma ve Yükseltilme Kriterlerini (www.comu.edu.tr)taşıyor olmak,

2 - Yabancıülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul'ca denkliğininonaylanmış olması,

3 - Doçentkadroları daimi statüde olup, başvuracak adayların anabilim dallarını belirtendilekçelerine özgeçmişlerini, nüfus cüzdan sureti ve 2 adet fotoğraf ilebilimsel çalışma ve yayın listeleri (Doçent kadroları için beş nüsha),Doçentlik Belgeleri, kamu hizmetinde bulunanların hizmet belgelerini deekleyerek Rektörlüğe ulaştırmaları gerekmektedir.

4 - Başvuranadayların koşullarının sonradan uygun olmadığının anlaşılması halinde atamalarıyapılmayacak ve iptal edilecektir.

5 - Biradayın sadece 1 kadroya başvurma hakkı vardır.

6 - Erkekadayların dosyalarına askerlik durum belgelerini eklemeleri gerekmektedir.

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Bölüm Anabilim Dalı Doç. Der Açıklama
Kimya Mühendisliği Temel İş ve Termodinamik 1 3 Organik fotovoltaik malzemeler ile ilgili uluslararası düzeyde çalışmaları bulunmak. Alanında en az 1 yıl yutdışı tecrübesine sahip olmak.