Türkiye İş Kurumu Daimi İşçi Alım İlanı-3

İlan Giriş : 27 Mart 2006 00:10, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Türkiye İş Kurumu Daimi İşçi Alım İlanı-3

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen işyerine normal daimi işçi alınacaktır.

(Aşağıda belirtilen taleplere durumları uyanların kayıtlı bulundukları Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerine veya Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilmektedir.)

Talebi Alan İl Kamu Kuruluşunun Adı Cinsiyeti Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Yaş Aranılan Diğer Nitelikler
Samsun İl Müdürlüğü Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü Erkek Ağır Makine Yağcısı (Yağlayıcı Gresleyici) 21 Lise ve Dengi Okul 30 En az 2 yıllık B sınıfı veya G sınıfı sürücü belgesi olmak.
Samsun İl Müdürlüğü Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü Erkek Asfalt Usta Yardımcısı (Zift Dökme Mak. Oprt) 3 EML veya Teknik Lise Torna-Tesviye, Demir Kaynak, Motor, Elektrik, Elektronik, İş Makinaları ve Makine Bölümü Mezunu Olmak 30 En az 2 yıllık B sınıfı sürücü belgesi olmak.
Samsun İl Müdürlüğü Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü Erkek Atölye Ustası Tamirci-Makinist (Makine) (Genel) 2 EML veya Teknik Lise Motor, Elektrik ve Elektronik, İş Makinaları ve Makine Bölümü 30 En az 2 yıllık B sınıfı sürücü belgesi olmak.
Samsun İl Müdürlüğü Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü Erkek Beton Asfalt Serici Oprt. (Diğer Hafriyat Mak. Ve İlg. Teç.Opr. 2 EML veya Teknik Lise Demir, Kaynak, Torna, Tesviye, Makine, İş Makineleri, Elektrik Elektronik, Motor, Tesisat Teknolojisi 30 En az 2 yıllık E sınıfı veya G sınıfı sürücü belgesi olmak. G sınıfı belgesi yoksa deneme süresi içinde alma zorunluluğu olacaktır.
Samsun İl Müdürlüğü Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü Erkek Beton Asfalt Serici Oprt. Yardımcısı (Diğer Hafriyat Mak. Ve İlg. Teç. Opr. 2 EML veya Teknik Lise Demir, Kaynak, Torna, Tesviye, Makine, İş Makineleri, Elektrik Elektronik, Motor, Tesisat Teknolojisi 30 En az 2 yıllık E sınıfı veya G sınıfı sürücü belgesi olmak. G sınıfı belgesi yoksa deneme süresi içinde alma zorunluluğu olacaktır.
Samsun İl Müdürlüğü Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü Erkek Greyder Operatörü 9 Lise ve Dengi Okul Mezunu 30 En az 2 yıllık E sınıfı veya G sınıfı sürücü belgesi olmak. G sınıfı belgesi yoksa deneme süresi içinde alma zorunluluğu olacaktır.
Samsun İl Müdürlüğü Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü Erkek İş Makinesi Opr. (Ekskavatör Opr.) 4 Lise ve Dengi Okul Mezunu 30 En az 2 yıllık E sınıfı veya G sınıfı sürücü belgesi olmak. G sınıfı belgesi yoksa deneme süresi içinde alma zorunluluğu olacaktır.
Samsun İl Müdürlüğü Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü Erkek Sürücü Operatörü Kamyon ve Kamyonet Şoförü (Ş.Arası) 16 Lise ve Dengi Okul Mezunu 30 En az 2 yıllık E sınıfı sürücü belgesi olmak.
Samsun İl Müdürlüğü Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü Erkek Traktör Operatörü (Büyük) (Buldozer Operatörü) 5 Lise ve Dengi Okul Mezunu 30 En az 2 yıllık E sınıfı veya G sınıfı sürücü belgesi olmak.

Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde (sınava katılanlar için merkezi sınav sonuç belgesinin bir örneği ile birlikte) kayıtlı oldukları veya olacakları Kurum ünitesine şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Aranılan diğer nitelikler

Tüm talepler için askerlik yapmış olmak, talebin Resmi Gazete?de ilan edildiği tarih itibariyle 31 yaşından gün almamış olmak, arazide çalışabilmesine engel sağlık sorunu ve beden özürü olmamak şartı bulunmaktadır.

İşe alınacak adaylar Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü dahilindeki Samsun, Ordu, Sinop, Çorum, Amasya ve Tokat illerinden birinde ihtiyaç durumuna göre istihdam edilecektir.