Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 29 Temmuz 2013 08:06, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

DokuzEylül Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz birimlerine 2547 Sayılı YükseköğretimKanununa göre aşağıda belirtilen anabilim dallarına Öğretim Üyesi alınacaktır.

Profesör kadroları daimi statüde olup, başvuracaklarınbaşvurdukları anabilim dalını belirten dilekçelerine özgeçmişlerini, DoçentlikBelgelerinin onaylı örneklerini, yayın listelerini, başlıca araştırma eserinive bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 (altı) nüsha dosyayı ekleyerek,

Doçent kadroları daimi statüde olup, başvuracaklarınbaşvurdukları anabilim dalını belirten dilekçelerine özgeçmişlerini, yayınlistelerini ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) nüsha dosyayıekleyerek Doçentlik Belgelerinin onaylı örnekleri ile birlikte bu ilanınyayımlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) güniçerisinde Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığı?na başvurmaları gerekmektedir.

Öğretim Üyesi kadrolarına müracaat eden adaylaraÜniversitemiz Öğretim Üyeliği Kadrolarına Atama İlkeleri ve Uygulama Esaslarıuygulanacaktır.

Başvurularda hazırlanacak olan formlar Üniversitemiz websayfasında bulunmaktadır.

Postada meydana gelecek gecikmeler dikkatealınmayacaktır. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin onaylanmışolması şarttır.

NOT: (*) bulunan anabilim dallarında yabancı dildeöğretim yapıldığından, Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi veYabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliktebelirtilen şartlara sahip olmak.

İLGİLİLERE DUYURULUR.

BİRİM/ANABİLİM DALI ÜNVAN NİTELİKLER
EDEBİYAT FAKÜLTESİ
Karşılaştırmalı Edebiyat Doçent Ütopya Edebiyatı ve Rönesans konularında çalışmaları bulunmak. İngilizce yabancı dil puanı ÜDS sınavından 80 ve üzeri veya eşdeğerliliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak.
DENİZCİLİK FAKÜLTESİ
Tedarik Zinciri Yönetimi (*) Profesör Pazarlama bilim alanında doçentliğini almış olmak. Lojistik ve Tedarik Zinciri konusunda yayınları olmak.
İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
Yöneylem Doçent Nicel Karar Yöntemleri bilim alanında doçentliğini almış olmak. Simülasyon alanında çalışmaları olmak.
İŞLETME FAKÜLTESİ
Uluslararası İşletmecilik (*) Profesör Uluslararası Pazarlama araştırmaları alanında deneyimli olmak.
TIP FAKÜLTESİ
Tıbbi Biyoloji Profesör Moleküler biyoloji ve genetik alanlarında uluslararası düzeyde çalışmaları bulunmak.
Genel Cerrahi Doçent Genel Cerrahi bilim alanında doçentliğini almış olmak. Hepato-pankreato-bilier cerrahi ve mikrocerrahide en az 5 yıl deneyimli olmak.
Acil Tıp Doçent "Acil Tıpta Uzmanlık Eğitimi" konusunda en az 3 yayın yapmış olmak.
İç Hastalıkları Doçent Endokrinoloji yan dal uzmanı olmak. Gestasyonel diyabet konusunda çalışmaları olmak.
REHA MİDİLLİ FOÇA TURİZM İŞLET.VE OTEL.YO. Doçent Turizm bilim alanında doçentliğini almış olmak. Odalar Bölümü ve Gelir Yönetimi konularında çalışmalar yapmış olmak.