Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 26 Temmuz 2013 09:51, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

ÇanakkaleOnsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğünden: (ÇOMÜ)

ÖĞRETİM ELEMANLARIALINACAKTIR

ÜniversitemizeÖğretim Üyesi alınacaktır. Adayların ilanın yayınlandığı tarihten itibaren engeç 15 gün içinde istenilen belgelerle birlikte Doçentlerin Rektörlüğebaşvurmaları gerekmektedir.

Posta ile yapılanbaşvurulardaki gecikmeler ile eksik belgeli dosyalar kabul edilmeyecektir.

Adaylarınaşağıda belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir.

1. 2547Sayılı Kanunun 5572 Sayılı Kanunla değiştirilen 25 maddesinde belirtilenkoşulları ve aynı kanun uyarınca Üniversitemiz Senatosunca belirlenen ÖğretimElemanı Kadrolarına Atanma ve Yükseltilme Kriterlerini (www.comu.edu.tr)taşıyor olmak,

2. Yabancıülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul'ca denkliğininonaylanmış olması,

3. Doçentkadroları daimi statüde olup, başvuracak adayların anabilim dallarını belirtendilekçelerine özgeçmişlerini, nüfus cüzdan sureti ve 2 adet fotoğraf ilebilimsel çalışma ve yayın listeleri (Doçent kadroları için beş nüsha),Doçentlik Belgeleri, kamu hizmetinde bulunanların hizmet belgelerini deekleyerek Rektörlüğe ulaştırmaları gerekmektedir.

4. Başvuranadayların koşullarının sonradan uygun olmadığının anlaşılması halinde atamalarıyapılmayacak ve iptal edilecektir.

5. Biradayın sadece 1 kadroya başvurma hakkı vardır.

6. Erkekadayların dosyalarına askerlik durum belgelerini eklemeleri gerekmektedir.

Bölüm Anabilim Dalı Doç. Der Açıklama
İlköğretim Sosyal Bilgiler Eğitimi 1 3 Tarih Eğitimi alanında doçentlik ünvanı almış olmak. Sosyal Bilgiler Eğitimi ve Tarih Eğitimi alanlarında çalışmaları olmak.
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ
Bölüm Anabilim Dalı Doç. Der AÇIKLAMA
Arkeoloji Prehistorya 1 1 Batı Anadolu ve Trakya'da, Epipaleolitik ve Neolitik yontma ve sürtme taş endüstrisi üzerinde tekno -tipoloji ve ham madde kaynakları alanında çalışmış olmak.