Türkiye Belediyeler Birliği Şoför Alım İlanı

İlan Giriş : 23 Temmuz 2013 11:14, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Türkiye Belediyeler Birliği Şoför Alım İlanı

Türkiye Belediyeler Birliğine Şoför Alınacaktır

Türkiye Belediyeler Birliğinde çalıştırılmak üzere aşağıda nitelikleri belirtilen şartlarda 1 (bir) adet şoför alınacaktır.

Adaylarda Aranan Şartlar

1) Lise mezunu olmak.

2) En az (E) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

3) 2012 yılı KPSS?den P94 puan türünden 60 ve üzeri puan almış olmak.

4)Aday, yönetici pozisyonundaki kişilerle birlikte çalıştırılacağından bu hizmetin gerektirdiği disiplin ve temsile haiz olmak.

Açıklamalar

1)Personel, 4857 sayılı İş Kanunu?na tabi olacaktır.

2) İkramiye, yemek yardımı, aile yardımı, çocuk yardımı ve diğer sosyal haklar hariç olmak üzere; 16 yaşından büyük işçiler için tespit olunan brüt asgari ücretin 2 (iki) katı tutarında brüt ücret ödenecektir.

3) Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükmü gereğince, işgücü taleplerine yapılan başvurularda kişilerin adrese dayalı nüfus kayıt sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alındığından, Ankara Büyükşehir Belediyesi sınırlarında ikamet eden adaylar Çalışma ve İş Kurumuna müracaat edebileceklerdir.

4) Çalışma ve İş Kurumunca TBB?ye bildirilen adaylar, TBB tarafından yazılı ve/veya sözlü sınava tabi tutulacaktır.

İlgilenen adayların 01/08/2013 Perşembe günü mesai saati bitimine kadar Çalışma ve İş Kurumunun şubelerine müracaat etmeleri veya www.iskur.gov.tr web adresinden müracaatlarını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

İlanen duyurulur.

T.C. Türkiye Belediyeler Birliği