Bülent Ecevit Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 13 Temmuz 2013 07:52, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Bülent Ecevit Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğünden:

Müracaat etmek isteyenlerin http:\\www.beun.edu.tr sayfasında yazılan başvuru koşullarını yerine getirmiş olmaları şarttır.

ANABİLİM DALI YRD. DOÇ. AÇIKLAMA
EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ
Fen Bilgisi Eğitimi 1 Kimya Eğitimi alanında doktora yapmış olmak, Kimya Öğretmen adaylarının bilimin doğası konusunda pedagojik alan bilgilerinin gelişimi üzerine çalışmaları olmak.
İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
Yönetim ve Çalışma Psikolojisi 1 Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri lisans mezunu olup, Sağlık çalışanlarının çalışma koşulları üzerine çalışmaları ve en az 5 yıl öğretim elemanı olarak çalışmış olmak.
TIP FAKÜLTESİ    
Kadın Hastalıkları ve Doğum 1 İntrasitoplazmik sperm enjeksiyonu klinik sonuçları üzerine Kruger strict kriterlerinin prognostik önemi ve plasental taraf trofoblastik tümör ile ilgili çalışmaları olmak.
Acil Tıp 1 Alerjik Reaksiyonlar ve anaflaksi şikayeti , üst gastrointestinal sistem kanamaları şikayetiyle acil servise başvuran hastalarla ilgili çalışmaları olmak.
DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ
Ağız Diş ve Çene Cerrahisi 1 Deneysel osteoporoz modelinde, Zoledronik Asit?in defekt tamirindeki etkisinin stereolojik incelenmesi üzerine çalışmış olmak.
Endodonti 1 Farklı irriganlar varlığında 5. Nesil apeks bulucuların güvenilirliği üzerine çalışmış olmak.
Periodontoloji 1 Er:YAG Lazer ve konvansiyonel yöntemlerin serbest dişeti grefti büzülmesi üzerine çalışmış olmak.
Periodontoloji 1 Atorvastatinin deneysel periodontitis modelinde periodonsiyuma etkisi üzerine çalışmış olmak.
ÇAYCUMA MESLEK YÜKSEKOKULU
Turizm ve Otel İşletmeciliği Prog . 1 Turizmde Küresel Etik Kodları üzerine doktora çalışması yapmış olmak ve alanında en az 8 sene ders verme deneyimine sahip olmak.
Turizm ve Otel İşletmeciliği Prog . 1 Paket Turlarda Müşteri memnuniyetsizliği ve çözüm önerileri üzerine doktora çalışması yapmış olmak ve alanında en az 8 yıl ders verme deneyimine sahip olmak.